F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@patron3535 haziranin kacina geldi acaba randevunuz ?
-
Bana da hazirana randevu geldi. Herkese hayırlı olsun
-
Arkadaşlar bizede hazirana randevu verildi. Çok mutluyuz gerçekten nihayet güzel haberler başladı. Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızin başına.
-
@ftkaya1 bazen ertesi gün bile gelebiliyor. Siz kontrol edin ara ara mailinizi. Ceac sayfanizdan bakarmisiniz at nvc mi yazıyor durumunuz at Ankara mı?
-
@ecom Evet, ceac sayfasında at nvc ve at Ankara yazıyor. Geçen herkese otomatik gelen bilgilendirme maili bana herkesten sonra ertesi gün gelmişti. Yine öyle bir durum olabilir mi acaba.. Bir de mail NVC'den mi geldi yoksa Ankara'dan mı?
-
@ftkaya1 mail nvc den geldi. Benim bildiğim ceac sayfanizda mevcut durumunuz kısmında at nvc yazan yer Ankara olduysa randevu için dosya ankaraya gönderilmiş ve mail gelir bugün yarın.
-
@ecom sürecinizi takip ediyodum sizin adınıza çok sevindim
-
Herkesi tebrik ederim, bizede mülakat maili geldi. 🙏🏻
-
@patron3535
Çok tebrikler çok sevindim yaaaa!! 😍😍😍 Mutlu olun -
@moonlight Çok tebrikler çok sevindim yaaaa!! 😍😍😍 Mutlu olun
-
@gizemaö Çok tebrikler çok sevindim yaaaa!! 😍😍😍 Mutlu olun
-
Çok tebrikler çok sevindim yaaaa!! 😍😍😍 Mutlu olun
-
@ecom Çok tebrikler çok sevindim yaaaa!! 😍😍😍 Mutlu olun
-
Sizin randevu tarihi verilmesi bize çok umut veriyor ve çok mutlu etti! Alnlara tebrik ederiz almayanlara da bol şanslar ve başarılar dilerim!
-
@cokbekledik86 çok teşekkür ederim en iyi bilenlerdensiniz ne çok bekledik, sizin kullanıcı adınızı ben alsam daha anlamlı olurmuş🙋♀️😀
-
@Shady-El-Shazly çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına
-
@ecom rica ederim 🤲🏻🙏🏻
-
konsolosluk sitesine randevumu kaydetmek için girdiğimde bu case number randevuya hazır değil diye bir hata alıyorum, acaba sizlerde de aynı durum var mı? sisteme geçmesi zaman mı alıyor?
-
Evet bende denedim aynı sorun bende de oldu.
-
@ecom çok mutlu oldum canım ya darısı başımıza inşaallah 🥰😍🥰
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum