DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
-
@Mertcan-Civil Doğrudur. Randevuyu iptal edip grup randevusu oluşturmalısınız.Önce randevu tarihinizi alın, son güncellemeleri mülakata gitmeden 10-15 gün kala ds160ları yeniden düzenleyerek yaparsınız.
-
@lormab6 Görevliye bir şey söylemenize gerek yok bununla ilgili. Şayet randevunuza daha süre varsa bekleyip, herhangi başka bir değişiklikte olabilecekse (iş,gelir durumu,yurt dışı gezisi gibi) ona göre güncellemenizi tavsiye ederim.
-
Merhaba, j1 vize başvurusu yaptım. ais.usvisa randevu sayfasından randevumu aldım. Bu sayfada Durum - Ds-160 formunu kontrol et diye bir buton var buna tıklayınca "Visa Status Check" sayfası açılıyor. Buraya bilgilerimi girdiğimde "your search did not return any data" hatası veriyor. Bu durum normal mi? Bu vize kontrol sayfası mülakat sonrası aktif olan bir yer mi?
-
@Hayrettin-Tonbul vizenizin sonucu öğrenmek için o kısım.
-
Merhabalar. Green card sahibi olarak esimle birlikte ABD'de yaşıyoruz.
Ailelerimiz Turkiye'den turistik vize başvurusu yaptılar ve DS160'i doldururken gezilecek sehir olarak bulunduğumuz sehri ve konaklayacaklari yeri su anki evimizi yazmislardi fakat biz önümüzdeki hafta esimle baska bir eyalete tasiniyoruz. Dolayisiyla onların planlari da komple değişmiş oldu.
Bu durumda ailelerimiz yeniden bir DS160 formu doldurmalılar mi? Yoksa mevcut formla mi gitmeliler? Bu bilgiyi mülakatta özellikle belirtmeliler mi? -
@tpekgil54 Seyahat programı değişmiş oluyor. Bu bilgiyi Ds-160 formunda güncellemelisiniz. Siz yasal olarak yaşıyorsunuz tabiki sizide formda bildirmeleri gerekiyor.Tabii mülakata daha çok süre varsa mülakata yakın bu güncellemeleri yaparlarsa daha iyi olur.Belki başka değişikliklerde olur durumlarında onu da formda belirtmiş olurlar.
-
@tufank merhaba.
Böyle yaptığımız zaman randevu ücretinde yanma durumu söz konusu olabilir mi? mesela AA00.....XX idsi ile ücret ödendi. Daha sonra güncelleme yapıp AA00.....PP oldu diyelim. Herhangi bir sıkıntı olur mu ? ücret ve randevu açısından.
Teşekkür ederim. -
@yellowlan hayır, ödemenizi geçersiz kılacak tek şey ödeme tarihi üzerinden 1 sene geçmiş olmasına rağmen bir randevu almamış olmanız. Randevuya gireceğiniz tarih değil, randevu almak için işlem yaptığınız tarihten bahsediyorum.
Ayrıca AIS üzerinden yapacağınız bu güncelleme 1 sefere mahsus mevcut. (Randevuyu iptal etmeye gerek kalmadan) O yüzden randevuya yakın bir tarihte örnekse 1 ay önce yapmanız daha sağlıklı.
-
@selamibasaran merhabalar. DS-160'i güncellemek diye bir seçenek yok sanırım degil mi? Sadece yeni bir DS-160 formu doldurulup onunla mi mülakata gitmek gerekiyor?
-
@tpekgil54 Doldurduğunuz yeni Ds160 formunuzun numarasını ais e girerek güncellemeniz gerekiyor. Ais kaydına girdiğinizde randevu ekranınızda sağda dişli var onu tıklayıp güncelleyebilirsiniz.
-
Kiz kardesime turist vizesine basvurdum. Randevusu Agustos ayinda. DS160 formunda duzenleme yapmam gerekiyor. DS160 acmam mumkun mu? Acip duzenleyip gonderdikten sonra randevu tarihinde bir degisiklige gitmez degil mi? Kardesimin basvurusunu ben yapmistim, dosya yukleme ozelligi var miydi DS160 formunda? SGK belgesini DS-160 a nasil tanitabiliriz ?
-
@evrenvetorpil birkaç sayfa geride bu soruya ait cevaplar mevcut. DS-160 formu imzalandıktan sonra güncellenemez. Yeni bir form doldurmanız lazım. Şu iletiyi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/post/370891
-
S stardium bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba, D160 formunu eşimle ayrı ayrı doldurduk ve randevuları da aldık malesef, aile randevusu olduğunu bilmiyorduk. Bunu birleştirme şansımız var mı acaba ?
-
@Funda-0 ayrı ayrı AIS hesapları üzerinden veya aynı AIS hesabı üzerinden ayrı gruplarda randevu aldıysanız bunu web sitesi üzerinden birleştirmeniz mümkün değil. Aynı güne randevu alabilirseniz girişteki görevliden mülakata beraber katılmayı rica edebilirsiniz, onun insiyatifine kalmış bu durum.
-
@tufank Merhaba, eşim ve kedim için ayrı ds 160 formları doldurdum. Ödeme ve randevu için forumda ilgili başlığı bulamadım. Aile randevusu için nereyi incelemeliyim* Ödeme ve randevu hangi link üzerinden yapılıyordu?
Bir de education kısmını yanlış doldurdum sanırım. Lise bilgilerini de yazdım. Sadece üniversite yeteli idi sanırım. Güncelleme için tek hakkım var sanırım ? -
@DarK-PaSSenGeR lise bilgilerini de yazmalısınız, yani en azından ben o şekilde yapmıştım. yazılsa da yazılmasa da sorun olacağını sanmıyorum. istediğiniz kadar DS-160 formu doldurabilirsiniz ancak randevu aldıktan sonra , randevu bilgilerinde belirttiğiniz DS-160 form numarasını 1 sefere mahsus güncelleyebilirsiniz. ( randevuyu iptal etmeye gerek kalmadan)
buraya 1 kişi üye olsa yeterli. yeni grup randevusu oluşturarak aile üyelerinizi dahil edebilir ve randevu alabilirsiniz.
-
@tufank, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
@DarK-PaSSenGeR lise bilgilerini de yazmalısınız, yani en azından ben o şekilde yapmıştım. yazılsa da yazılmasa da sorun olacağını sanmıyorum. istediğiniz kadar DS-160 formu doldurabilirsiniz ancak randevu aldıktan sonra , randevu bilgilerinde belirttiğiniz DS-160 form numarasını 1 sefere mahsus güncelleyebilirsiniz. ( randevuyu iptal etmeye gerek kalmadan)
buraya 1 kişi üye olsa yeterli. yeni grup randevusu oluşturarak aile üyelerinizi dahil edebilir ve randevu alabilirsiniz.
Teşekkürler. Kafamı karıştıran course of study bölümü. Rehberlik dökümanında academic vb gibi bir şey yazın denilmiş. Ancak bu sefer üni. bölümünü girdiğimiz bir yer olmuyor.
-
@DarK-PaSSenGeR Lise eğitimi için "ACADEMIC" olarak girmiştim bu bilgiyi. Üniversite için de okuduğum bölümün adını girdim.
-
@tufank, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
@DarK-PaSSenGeR Lise eğitimi için "ACADEMIC" olarak girmiştim bu bilgiyi. Üniversite için de okuduğum bölümün adını girdim.
Bunun çok önemi olur mu bilmiyorum. yeniden form mu doldursam?
-
@DarK-PaSSenGeR sadece bunun için doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz. güncel ve doğru bilgiler yer alması önemli olan.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum