DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Yanıtınız için teşekkürler, evet 3 vize başvurum da 214(b)’den red edildi. En çok 2005’te neden vizemin iptal edildiğine takılarak sormuşlardı. Ds160’a 2005’te vize aldığımı ve havalimanından geri çevrildiğimi yazmıştım. 2005 vize iptalim sorun teşkil eder mi ? Ayrıca numara 9xxx in en başlarında. Sıra gelir mi ? Yoksa başka ülkelere taşımaya mı bakayım ? Schengen vizem mevcut. Pasaportumda 5 ülke ziyareti var.
-
Merhabalar
Ds260 formunu doldurma sırasında adres aşamasını doldurduktan sonra save tıklıyorum ama “you have encountered an application error” hatası alıyorum. Bu hata yoğunluktan kaynaklı bir hata mı yoksa benim birşeyleri yanlış yaptığımdan mı kaynaklı.
Şimdiden teşekkürler -
Merhabalar kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
Dilerim isteyen herkes hayallerine kavuşur. -
@gucarslan merhab teşekkür ederim. Evet Anakarada mülakata girmeyi planlıyorum. Ds-260 ı doğru şekilde doldurduğumda problem olmaz yani öyle mi
-
Merhabalar herkese ikinci denememde kazandım çekilişi, kazanan tüm arkadaşları da tebrik ederim. Sıralamam 5xxx ama maalesef pasaportum yok. sizce ds-260 formunu doldururken pasaport bilgileri kısmana Other Travel Documents kısmını mı işaretlemeliyim yoksa pasaport çıkarttıktan sonra mı formu doldurmalıyım.
-
@arasosman anneniz vize almayacağız için sorun olmaz. bol şans..
-
@Aylin-Artu öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
ilgili işlemi hangi konsoloslukta mülakata girecekseniz o yapacaktır.
ankara ya da farklı bir konsolosluk.. işlem aynı.. mail atmanız yeterli. -
@Özge-Türkkan öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
babanız vize almayacağı için ikisinden birini yazabilrisiniz. -
@ertugrulkndmr öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
farklı bir tarayıcıdan işlem yapmayı deneyin. -
@ozlemus sürecinizi imzanıza taşımadığınız sürece sorularınıza cevap alamayacaksınız.
destek almak istiyorsanız forum kurallarına uymak zorundasınız. -
@gucarslan teşekkür ederim hocam. Bir şey daha sormak istiyorum. 4 yıllık lisans mezuniyetim var 2015te. Bir de 2 senelik ikinci öğretim kaydım vardı üniversitede ancak bu sene harç yatırmadım ve kaydımı yenilemedim. Onu Ds-260 ta nasil belirtmeliyim?
-
@goktug1122 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
bu başlığın 3. iletisini okudunuz mu? -
@ozlemus resmi olarak mezun olduğunu okulu yazmalısınız.
-
Herkese yeniden merhabalar, Su an Almanya'da yasiyorum ve post yeri olarak Frankfurt yaziyor. Dosyam Frankfurt'ta mi demek oluyor bu? ALmanya'da islemleri yapacagim, bu nedenle herhangi bir konsolosluk degistirme islemi yapmam gerekiyor mu?
-
@koumit evet, mülakata orada gireceksiniz.
bu yüzden bir değişiklik yapmanıza gerek yok. bol şans. -
@gucarslan teşekkür ederim. Ankara ya da başka konsoloslukta da mülakat tarihi mailinden sonra işlem yaptırmalıyız değil mi ?
-
@Aylin-Artu evet.. bol şans.
-
Merhaba,
DV2025 talihlisi olarak eşime çıktı ancak süreci ben takip ediyorum. Sıralamamız 10000'lerde. Umarım herkes için başarılı bir süreç devam eder. -
Merhabalar,
DV2025 13XXX talihlisiyim, ilk evliliğimden 2 çocuğum ikinci evliliğimden de bir çocuğum(Amerika'da doğdu, Amerikan vatandaşı) var. Hali hazırda Amerikan vizelerimiz de var. ilk evliliğimden olan çocuklarım şu an Türkiye'de okudukları için bizimle beraber gelmeyecekler dolayısı ile DS260 formunda çocuklarım için açılan formları yine de doldurmam gerekir mi ? -
@gucarslan Merhabalar. Evet okudum elinize sağlık bir çok konuda aklımdaki soru işaretlerini gidermiş oldu. Sadece tek kavrayamadığım bu sıralamayla (5xxx) pasaportum yokken formu göndermek mi mantıklı yoksa pasaport çıkartıp formu doldurmak mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum