Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?
-
2010 dan beri 10 kere başvurdum 2 defa çıktı. 1. yi almadım. 2. sinde çıktığında alacaktım ama bu sefer dv2021 olduk. kovid ve mahkeme. sonuç alamadık. yine başvuruyorum bakalım 3. olacak mı? :)
-
@multi Kadir gecesinde mi doğdunuz :)
-
@multi, içinde söyledi: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?
2010 dan beri 10 kere başvurdum 2 defa çıktı. 1. yi almadım. 2. sinde çıktığında alacaktım ama bu sefer dv2021 olduk. kovid ve mahkeme. sonuç alamadık. yine başvuruyorum bakalım 3. olacak mı? :)
Çok zorlamışsın sanki vay anam vay :D
-
Bu eşimle 9. başvurumuz oldu, bakalım herkes için hayırlısı olsun :)
-
İki yıldır başvuruyorum
Bakalım çıkacak mı
Heveste kalmadı, azaldı -
4 kez çıkmadı,bu yılki çekiliş beşinci başvurumdu,umarım artık bu sefer olur,bu çekilişte de olmazsa diğer yasal yolları deneyip gitmeye çalışacağım,herkese bol şanslar dilerim.
-
yaş 38 oldu 18den beri önce ara ara olmak üzere son 6 yıldır aralıksız başvuru, halen buradayız bakalım bu sene de çıkmasın gene başvururuz sorun yok. O değilde 21 yıl önce Almanya'ya gittim her kapıda 3-4 mercedes evler iki katlı bol para vardı geçen sene gittim bir evde bir wolkvagen ya var yada ne bilim o bmwler mercedesleri gözüm aradı, dolu dolu cafelerde hep suriyeleli ganalı vardı sanki yurtdışında eski tat yok, hollanda'ya çıktım ama yok o eski tat. Umarım USA bizi hayal kırıklığına uğratmaz, uğratacaksa da çıkmasın
-
elbet cıkacak pes etmek yok devam
-
Yaş 43 fakat bu 2. başvurumdu. Hayattaki en büyük pişmanlıklarımdan birisidir başvurusuz geçen yıllar.. Tek avuntum ise çocuklarımın olması.. Bu kadar bilgili ve istekli olsaydım GC için evlenmez bişekilde giderdim veya kazanırdım sanırım..
-
@Yıldıray81 Pişmanlık demeyelim. Kısmet diyelim hocam. Belki de buradaki bu hayatınız oradaki hayatınızdan kat be kat daha iyidir... Bunu sadece Allah bilebilir. Ben de uzun süreler başvurdum ancak çıkmayınca üzülmedim. Evet başlarda üzüntü elbette oluyor hayal kırıklığı diyelim ancak sonrasında evet bunda da bir hayr varmış diyorum...
Hayat olanca hızıyla devam ediyor. Güzel bir aile güzel bir evlat dünyadaki herşeyden güzeldir...
-
@nyclover 18k ya sira gelirya niye gelmiyor bir sorun mi vardi o donem
-
@nicely Ankara'nın kendisi..
-
2017'beri basvuru yapiyoruz.Nasip,biliyorsunuz insanoglu hayal kurarmis,Allah'tan gulermis.Hakkimizda hayirlisi arkadaslar.Ve hayirli olanda kolaylikla olsun insallah.
-
Bakalım bu yıl şeytanın bacağını kimler kıracak. Şuraya yazan arkadaşların bu sefer kazandım demesi nasip olur inşallah .
-
Anlatmaya gerek yok aşağıda görüyorsunuz :)
-
Bu ileti silindi! -
C celica bu başlıktan bahsetti
-
@Chromium, içinde söyledi: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?
Dört sefer beş olmaz umarım ne diyeyim.
9 oldu 10 olmaz umarım diye güncelleyeyim kendi yorumumu :)
İnşallah gerçekten beş sene sonra da 14 oldu 15 olmaz yazmam.
-
9 sene, 10 çekiliş, 20 çekiliş hakkı ile yine çıkmadı. sağlık olsun. vardır bir hayır. 🙂
imzamda da var ama, ben de her sene olduğu gibi videomu paylaşayım; https://www.youtube.com/watch?v=gBRQGqb04Y0
-
An itibariyle 5. çekilişte de çıkmadı.
-
Durumumun şarkısını yaptım :-D
https://jmp.sh/s/k0b2L95mI9R3ChSc91p0
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum