B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
Bu aralar hiç mülakat deneyimi okumuyoruz herkes gc ye odaklandı herhalde :)
-
@tufank 2011'de olan pasaportumu maalesef bulamıyorum. Tahmini yakın tarihleri yazacağım artık, zaten sistemden görürler diye umuyorum. Canada vizesinin basılı olduğu pasaportu da mutlaka yanımda götüreceğim. Cevabınız için teşekkür ederim, umarım alabiliriz.
-
@ilkerkaynar90 Merhaba, gorusme gunu Mart 12 , pasaportlari aldiginiz gun Mart 14 mu? Yani pasaportunuzu gorusmeden 2 gun sonra mi teslim aldiniz acaba?
-
@heidixo, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
@ilkerkaynar90 Merhaba, gorusme gunu Mart 12 , pasaportlari aldiginiz gun Mart 14 mu? Yani pasaportunuzu gorusmeden 2 gun sonra mi teslim aldiniz acaba?
Evet 1 gün sonra akşam 17.00 da ptt sms i geldi ve pasaportlarımızı 2 gün sonra teslim aldık.
-
20 Mayıs'ta mülakatımız var detayları foruma yazmak için sabırsızlanıyorum 🙌🏻 Tek tedirgin olduğum kısım greenkart loto çekilişine de katılmış olmamız, sistemde bunu görüp buna dair sorular gelir mi kısmı
-
@dilaradrk DV2024 çekiliş sonucu kazanan olup DS260 formu doldurduysanız veya DV2025 sonuçlarının açıklanacağı 4 Mayıs 2024 (kazanırsanız) ile mülakat tarihiniz olan 20 Mayıs 2024 arasında DS260 formu doldurursanız durumunuzu görebilir konsolosluk görevlisi. Diğer türlü DV başvurunuz olduğunu göremez 😉 bol şans 🍀
-
@ATS16 Merhaba bilgi için teşekkürler fakat kazanan degilim başvurum var buna dair soru gelir mi diye çekincem
-
@dilaradrk hayır gelmez. B1/B2 başvurusu yapanların büyük çoğunluğu gc çekilişine katılmış oluyor.
-
Merhaba arkadaşlar, 25 nisanda sabah 8.15 de eşimle birlikte mülakatımız vardı. Mülakatımız sadece 10 saniye kadar sürdü. Görevli beyefendi ne amaçla gittiğimizi ve işlerimizi sordu ve hemen sonrasında ,tebrikler vizeniz onaylanmıştır, dedi. Açıkçası bu kadar kısa sürmesini bizde beklemiyorduk. Bizimle birlikte orada olan herkes bu duruma çok şaşırdı. Tahminimce icra ettiğimiz mesleklerden dolayı bu kadar kısa sürdü. Yani anlayacağınız olumlu bir profile sahipseniz ve niyetinizin turistik olduğu hissedilirse vize almanızın önünde çok da bir engel yok. Gördüğüm kadarıyla o gün baya kişiye de onay verildi. Mülakata girecek olan herkese şimdiden bol şans dilerim. İyi günler.
-
@primocarnera hayırlı olsun tebrikler. profilinizden de bahsederseniz daha faydalı olacaktır bizler için
-
@mesut1905 Eşimle ikimiz memuruz. 3 yıl kadar önce pasaportum henüz yokken Ukrayna’yı ziyaret etmiştik beraber kimliklerimizle. Ayriyeten eşimin 5 6 yıl öncesine ait 2 shengen vizesi bulunmaktaydı Almanya için
-
Selamlar,
Çalıştığım şirketin Ağustos ayında Amerika'da fuara katılımcı olarak yer alacağından dolayı bana vize başvurusu yapmıştık ve önümüzdeki hafta Ankara konsoloslukta mülakatım olacak, biraz heyecanlı olmakla birlikte size sormak istediğim bir kaç soru var.
Yanımda götürmem gereken evraklar AIS web sitesinde ve gelen konfirmasyon emailllerinde de belirttği üzere şunlar yeterli midir?
- ABD seyahatine uygun geçerli pasaport.
- En son verilen ABD vizesinin işlenmiş olduğu pasaport. (Varsa)
- DS-160 Göçmen Olmayan Vize Başvuru Formunun onay sayfası.
- Bu web sitesinden alınarak yazdırılan Onay ve Talimatlar sayfası.
- Son 6 ay içinde çekilmiş bir adet 5 x 5 cm (2 x 2 inç) renkli vesikalık fotoğraf.
Bunların dışında ayrıca yanımda;
- Fuar organizasyon şirketinden bir davetiye,
- Fuar ile ilgili bilgiler,
- Kalacağım hotele ait reservasyon bilgileri.
- Tüm masraflarımın şirket tarafından karşılanacağına dair bir şirket görevlendirme yazısı.
- Bir önceki pasaportum, bunda aktif bir Schengen vizesi ile birlikte daha öncesinde
4 Schengen, Bir Rusya, Bir Dubai, Bir de Tayland vize bilgileri ve bunların giriş çıkışları var.
Bu evrakları görüteceğim, Sanırım bunlar yeterli olacaklardır?
Başla bir şey daha almam gerekir mi? İş amaçlı gittiğim için ve bunu ispatlayan belgeler de olacağı için bir sorun olacağını düşünmüyorum. -
@Boxtepe Selam, gayet yeterli güzel hazırlanmışsınız ekstra bir evrak yada belgeye gerek yok bence
-
Mülakatı İngilizce veya Türkçe yapmak bir şey fark ettiriyor mu sizce?
İngilizce de yapabilirim zaten müşterilerim ve bayilerim ile sürekli İngilizce diyalog halindeyiz. -
@Boxtepe bence spontane bir şekilde görevli nasıl başlarsa öyle devam edebilirsiniz fakat olur ya görevli İngilizce biliyormusunuz diye sorarsa sizde İngilizce devam edebilirsiniz
-
@Boxtepe sizin seyahatiniz iş odaklı olması sebebiyle ya direk siz ingilizce diyaloğa başlamanız yada konsolosun dil seçeneği sorması üzerine ingilizce konuşabilirsiniz bu avantaj sağlayacaktır
-
@primocarnera vizeniz hayırlı olsun, umarım güzel kapılar açar size bu vize görüşmeniz hangi şehirdeydi Ankara mı İstanbul mu
-
@Boxtepe ben Ankara da görüşme yapmıştım geçtiğimiz ay sonunda , önümdeki kişiler arasında iş seyahati, fuar , konferans vs. Sebep sunanlar ile hep ingilizce mülakat yapıldı çünkü turist olan bir şekilde anlaşır karşı taraf ile fakat iş veya konferans için giden kişinin ingilizce bilmesini bekliyorlar
-
@ErdalK teşekkür ediyorum Erdal bey, Ankara’da girdik
-
@Boxtepe merhabalar, ben de benzer şekilde fuara gideceğimi söylemiştim. zaten bunu söyleyince kendisi ingilizcenizi test ediyor. Siz ''Hi'' diye başlayın kendisi sizi yönlendirecektir zaten :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum