DV2020 bekleme odası
-
@ayvalik10 eğer öyle ise süper 99 günde derdini anlatabilecek kıvama geliniyor ise.dediğin gibi ise green card açıklşandığında kazanan olur ise ozaman başlasak bile gidene kadar baya baya öğrenmiş oluruz
-
@chromium gideceğiz ve geri geleceğiz..tüm kalbimizle istiyorsak eğer olacak bu iş.eğer evli olmasaydım işimi şansa bırakmazdım..sadece greencard ı beklemek yerine bir şekilde turist vizesiyle giderdim ve kalmak için herşeyi yapardım
-
@truelove DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar forumu baştan sona tavaf ettim ama bir şey bulamadım.
Green Card talihlileri lise mezunu değilse ve mesleki yeterlilik ile gidecekse bunu ne tür evraklarla ispat ediyorlar?
Maliyeden alınmış belge ile mi? veya iş yerinden alınmış bir yazı ile mi?
Tam olarak sistem nasıl işliyor?
Siz ne is yaptiginizi kanitlamakla yukumlusunuz, konsoloslugun bu konuda bir belge listesi yok.
Is yerinden ne yaptiginizi aciklayan detayli bir mektup, aldiginiz maaslarin kaydi ve bu konuda akliniza gelen her belgeyi goturmelisiniz.
-
@famel çok Yas yokmuş çıkarsa gezer gelirsin olmazsa kalıcı olursa da olur yani gençsin kim ne derse desin sen aklindakini uygula sonuç da burdada calısıcan durmak yok yola devam sanada moral olsun famel bey saygılar
-
@krc41 Teşekkürler, bende öyle düşünüyorum.
-
@sadikcagan Dil ögrenmek için ücretsiz mobil uygulamarda mevcut daha önce ben bu konuda bir paylaşım yapmıştım şuradan ulaşabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1846/dil-öğrenmek-için-mobil-uygulamalar/2İşe yarıyor mu gerçekten işe yarıyor ben her gün yarım saat 1 saat arası zaman ayırıyorum. Gerçekten ilerleme var tavsiye ederim. Benim kullandıklarım Memrise, Duolingo, Hello boş bulduğum zamanlarımı elimin altında olmasından dolayı çokça değerlendiriyorum. En azından çıkarsa gidildiği zaman öğrenme sürecinizi hızlandıracaktır.
Naçizane fikrimdir. Saygılarımla -
@volkanu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Hahah biz ölelim mi o zaman sayın @Edelweiss :)
20'li yaşlarının ilk yarısında olan arkadaşlar sizi anlıyorum, asla 30 olmayacaksınız gibi geliyor şuan size ama zaman geçince nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
Ben de o dönemlerdeyken 30+ olanların "orta yaş" grubuna dahil olduğunu düşünürdüm..Şuanki düşünceme göre orta yaşlılık bence 50-65 arası..
Tabi bu kişiden kişiye (psikolojik) ve kişiden kişiye (fiziksel) değişir, insanın kendisine nasıl baktığına bağlı olarak.Vücudunuza iyi davranın ve içinde bulunduğunuz anın tadını çıkarın :)
Cok guzel soylediniz. Ben 35 oldugumda gecen yil. O kadar olduk artik diye geziniyordum ortalikta. Herkes daha cok gencsin dedi. Yaslilik algisi da degisti artik. 18 gibi hissetmiyorum ama 22-24 arasi hissediyorum hep :) her zaman yeni ogrenecegim birseyler var ve her zaman yeniden baslayabilirim gibi geliyor.
Insanin guvenli gordugu alani terketmesi zordur. Isyerinde duvara asili bir soz var hergun gozumun onunde okuyorum. O kadar motive edici ki benim icin. Her zaman yapabilecegim birseyler oldugunu hatirlatiyor bana.« Yarinlar; yorgun ve bezgin kimselere degil, rahatini terkedebilen gayretli insanlara aittir. » Çiçero
-
@heavenblue DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
« Yarınlar; yorgun ve bezgin kimselere değil, rahatını terk edebilen gayretli insanlara aittir. » Çiçero
Çok sevdiğim bir sözdür ama unutmuştum. Böyle bir cümlenin karşısında çalışmak ayrı bir cesaret verici eminim. Bu sözü tekrar hatırlattığınız için çok teşekkür ederim. Müsaadenizle de imzama taşıyorum.:)))
-
Şu çekiliş yılda iki kere olsaydı keşke zaman geçmiyor bir türlü :)
-
@chromium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Katılıyorum :)
-
şahsi düşüncem başvurunun paralı olması kökten çözüm bence :D
-
@onursevgi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
şahsi düşüncem başvurunun paralı olması kökten çözüm bence :D
Hem paralı hem de yılda iki kere olsun :) Valla Mayıs ayında çıkmayınca direkt bir sene atıyor. Bekle bekleyebilirsen. Tabii Trump manyağı varken bırak senede iki kere olmasını şu haliyle kalsa bile şükür diyelim.
-
@rüzgar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@heavenblue DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
« Yarınlar; yorgun ve bezgin kimselere değil, rahatını terk edebilen gayretli insanlara aittir. » Çiçero
Çok sevdiğim bir sözdür ama unutmuştum. Böyle bir cümlenin karşısında çalışmak ayrı bir cesaret verici eminim. Bu sözü tekrar hatırlattığınız için çok teşekkür ederim. Müsaadenizle de imzama taşıyorum.:)))
Rica ederim ne demek, tabi ki sizindir :)
-
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@yapay-zeka DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
nra “git” (“go”) komut
neden herkes cevaplarını bir yerlerden kalıp olarak alıp yapıştırıyorlar.tatmin edici cevaplar neden verilmiyor.bende bu konuda bir kaç bilgiye ulaştım ama forumlarda falan pek bu konuda bilgi alınamıyor.arkadaşın demek istediğini anlıyorum.diyelimki istenilen meslek kendi mesleğimize uyuyor ama bunu kanıtlamak için mülakatta sgk dan sigorta dökümümü götürmek gerekiyor.yoksa bir iş yerinden orada çalışılmasada yada son 5 yıl içinde 2 yıl süreli çalışılmamış olabilir bir yıl çalışılmış olabilir iş yerinden 2 yıl orada çalışılmıştır belirtilen görevde tarzında kaşe imzalı evrak alınsa yeterli olunurmu.çeşitli işlerde çalışılmış olabilir.5 yıl içinde 2 yıl istenilen meslek yapılmamış olabilir.sigortasız çalışılmış olabilir.vs vs kanıt nasıl olmalı.mülakatta ne isteniyor.
sayin @sadikcagan size bu konuda resmi bilgiyi vereyim :)
Eğer kurayı kazanan kişi en az lise mezunu değilse bu kişi son beş yıl içindeki çalışma tecrübesi ile ilgili belgelerini ibraz etmelidir.
Sizi tatmin etse de etmese de yukaridaki cumle, konsoloslugun bu konuda yayimlamis oldugu tek resmi bilgi.
Bu soru defalarca kez soruldu forumda, net bir cevabi yok bu sorunun, cunku hangi belgelerin gosterilecegi durumdan duruma meslekten meslege degisir. Hangi belgelerle mesleginizi gostereceginizi siz daha iyi bilmelisiniz, bu isi yaptiginizi ve bunun yeterli oldugunu mulakat sirasinda kanitlamak sizin sorumlulugunuzda. O nedenle mesleginizle ilgili tum resmi ve resmi olmayan belgeleri goturmenizi tavsiye ederim, ne kadar kapsamli bir dosya hazirlarsaniz o kadar iyi olur.
-
@yekta dıploma yeter bence. lıse mezunları ıs tecrubesı goturuyor sanırım?
-
Merhabalar Amerika da çalışıp parayı buraya taşıma olayın da havaalanın da nakit para ne kadara kadar geçirebiliyoruz bilgisi olan ❓❓
-
111 bebeler:)) 3.6465 Months = 3 Months, 2 Weeks, 5 Days, 16 Hours and 20 Minutes
-
@honesthope benim yazdiklarim Lise mezunu olmayanlar icin gecerli
-
@Rüzgar @heavenblue bende size uydum, akım mı başlatsak acaba))
-
@apex DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@Rüzgar @heavenblue bende size uydum, akım mı başlatsak acaba))
Mükemmel olmuş bence :)))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum