@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2020 bekleme odası
-
-
Ocak ayini defedince şeytani da kovacaz safak 90 larin basina düşecek. 3 hafta dayanirsak
-
@apex DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar Eşim Youtube'da GC ile kazanıp giden ya da orada yaşayan Türk'lerin videolarını izliyor bol bol, iyi tarafları olduğu kadar olumsuz yönlerini de görüyor tabi. Hayat şartları, eğitim, saygı unsurları ülkemize göre çok daha farklı olduğu için şuan iyi yoldayız
tavsiye derim.. Tek eksiğimiz güzel haberler almak)Çok güzel bir durum aslın sizin yanınızda en azından ben eksileri hiç söylemedim şimdilik korkumdan :)))))))) şuan Polyannacılık oynuyorum. :))))))
-
@famel DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar Sizi çok iyi anlıyorum. Tabi ki düzen bozup kurmak çok zor ama! İşte tam bu noktada ki “ama” malesef hayatımızı değiştirmek istememizin sebebi keşke yaşadığımız şartlar farklı olsaydı ve yeniden düzen kurmak zorunda kalmasaydık. Biz bunu 20 sene önce deneyimledik ilk sene çok zordu ama sonra insan alışıyor. Hatta ne kadar sevsemde bir daha Istanbul’da asla yaşamam diyorum. Bunu söyleyeceğimi bana 20 sene önce söyleseydiniz asla inanmazdım. Forumda okuduğum kadarı ile eşler “kadın” düzen değiştirmekten ziyade sevdiklerinden km lerce uzağa gitmekten endişe duyuyorlar. Haklılarda zor bir süreç ama aynı zamanda insanı güçlendiren bir süreç. Yeni bir hayat kurmaya çalışmak rutininizden uzaklaşıp hayatınıza yeni heyecanlar ve mutluluklar katıyor. Sonuçta biz yaşdakilerin ilk amacı çocuklarının geleceği ise bunun için gurbetede katlanılabilir diye düşünüyorum. Umarım herşey isteğiniz gibi olur ve eşinizde sizi destekler. Hepimize Bol şanslar...
Temennileriniz için çok teşekkürler aynı duyguları paylaştığımı bilmenizi isterim. Umarım herşey çok güzel olur gerçekten gitmek isteyen arkadaşlar hep beraber gideriz..
-
@gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@Chromium zaten @apex in kadınların bu konuda daha duygusal olduğunu düşündüğü için ona cevaben söyledim
Aslında bu konuyu başlatan bendim :)))) Arkadaşlar arkamdan sürüklendi biraz :)))
-
@apex Aynı durum bende de mevcut:)) Her gün brifing veriyorum eşime:)) Bizim durum komik ama şimdiden hazırlamak lazım hanımları

-
@rüzgar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@aayhann DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar küçük bi kızım var 30 lu yaşlardayım ve hanımı benimde ikna etmem zor oldu hala daha şüpheleri var :)) diyeceğim o ki her konuda aynıyız @rüzgar :))))
:)))) Hanımlar erkeklere nazaran risk almaktan daha çok çekiniyor sanırım. Forumdaki bayan arkadaşlar kızmayın lütfen :))
20 yillik gozlemlerime dayanarak sunu soyleyebilirim: Amerikada 1) altinda arabasi, 2) en azindan kendine yetecek bir ingilizcesi ve 3) genis bir sosyal cevresi olan Turk bayanlar, burda olmaktan son derece mutlu. Hatta neredeyse kadinlar erkeklerden daha kolay uyum sagliyor diyecegim

-
@senay-sirin eşimin bilgilerini versem bu yazdıklarınızı bir de ona telefonda da söyleyebilir misiniz. Daha çıkıp çıkmadığını öğrenmeden şimdiden meksika sınırına yapılack duvardan da yüksek duvar ördü valla
-
@ayvalik10 sormamın sakıncası yoksa eşiniz en çok neye sicak bakmıyor ABD ile ilgili?
-
@lordbolton sakıncası yok tabiki de milliyetçi oldu bir anda sanki biz hainlik yapıcaz herşey belirsizlik var gözünde şimdiye kadar hiç video seyretmediği için bu düşünceleri normal görüyorum ailesi yanında acaba orada geçinebilecekmiyiz para kazanabilecek miyiz diye ama dediğim gibi 7 mayıs gecesi olumlu olursa videoları yığıcam önüne
-
@ayvalik10 anladığım kadarıyla ABD hakkında bilgisi yok eşinizin büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyordur. Hem videoları serin hemde ülkenin gidişatının hiç iyi olmadığını anlatın çocuklarımız için gitmeliyiz dersiniz ikna olacaktır eminim.
-
@lordbolton kendisi öğretmen ben özel sektörde çalışıyorum. Bizzat kötü durumu zaten birebir yaşıyoruz. Farkında daha da kötü olacağını ama dediğiniz gibi videolardan ümidim var. Ondan best of seri yapıcam 7 mayıs gündüz gece olursa seyrettircem
-
@ayvalik10 videolardan sonra fikri değişir merak etmeyin

-
@senay-sirin DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@aayhann DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar küçük bi kızım var 30 lu yaşlardayım ve hanımı benimde ikna etmem zor oldu hala daha şüpheleri var :)) diyeceğim o ki her konuda aynıyız @rüzgar :))))
:)))) Hanımlar erkeklere nazaran risk almaktan daha çok çekiniyor sanırım. Forumdaki bayan arkadaşlar kızmayın lütfen :))
20 yillik gozlemlerime dayanarak sunu soyleyebilirim: Amerikada 1) altinda arabasi, 2) en azindan kendine yetecek bir ingilizcesi ve 3) genis bir sosyal cevresi olan Turk bayanlar, burda olmaktan son derece mutlu. Hatta neredeyse kadinlar erkeklerden daha kolay uyum sagliyor diyecegim

O noktaya gelebilirsek bende eminim türkiyede bayanların yaşadığı sıkıntı erkeklere göre kat kat fazla ama ben yavaş yavaş işliyorum eşimin çok sevdiği insanlardan yardım alıyorum "baldızlar, arkadaşları" kendisinin haberi yok ama :)))))))) hepsiyle irtibat halindeyim onlarda dolduruyor yavaş yavaş olacak gibi en son buradaki sizin gibi güzel insaların fikirlerinide atıp son noktayı koymayı düşünüyorum tabii çıkarsa :))))))))
-
"Hanım Vizesi" almak her zaman zor konu fark etmeksizin.

-
ayvalik10 12 Oca 2019 16:48
7 mayısa daha çok var ama yinede sormak istedim baştan yazıyım sağlıklıyım aklım başımda şimdiden DS 260 hazırlayan var mı benden başka forumda paket vardı oradaki bilgileri kendime göre düzenledim pdf word çevirdim
-
@ehehehe DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
"Hanım Vizesi" almak her zaman zor konu fark etmeksizin.

"Yengen vizesi"

-
@famel Yas kac
-
@krc41 42
-
Arkadaşlar forumu baştan sona tavaf ettim ama bir şey bulamadım.
Green Card talihlileri lise mezunu değilse ve mesleki yeterlilik ile gidecekse bunu ne tür evraklarla ispat ediyorlar?
Maliyeden alınmış belge ile mi? veya iş yerinden alınmış bir yazı ile mi?
Tam olarak sistem nasıl işliyor?
Benzer Başlıklar
121
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k