I-130 formu ile ilgili sorular
-
@Umutcum evet online halledebiliyorsunuz.
-
@Nazlıyurt merhabalar, bu soruyu bana sordunuz sanırım. Ben IR-5 Vizesiyle çıkış yapacağım. Oğlum 21 yaş üstü. Yardımcı olmak isterdim ancak sizin vize türünüz hakkında hiçbir bilgim yok maalesef. Bu sayfanın adminleri daha çok yardımcı olabilirler sanırım.
-
@daphne pardon kusura bakmayın daha önce yapılan paylaşımlara vermiş olduğunuz cevaplardan ötürü sizide admin sanmıştım ben aslında ilk olarak paylaşımımı admin @crazycells etiketleyerek yapmıştım fakat cevap alamayınca sizi etiketledim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için😊
-
@Nazlıyurt rica ederim. Bol şanslar diliyorum.
-
Merhaba Kız kardeşim ABD vatandaşı 20230 Şubat tarihinde küçük kız kardeşim için I-130 formu doldurarak başvuruda bulundu. Vize bültenine göre F4 kategorisi Mart2008 olarak görünüyor. Kız kardeşim Turist vizesi ile Amerika ya gitse bu arada işlemleri oradan takip etse daha kısa sürede onaylanma durumu var mı? F4 kategorisinde durumu hızlandırmanın yöntemleri var mı?
-
İyi günler I-130 formunu doldururken, part-2 de yanlışlık yapmışım. I-130 formundaki yaptığım yanlışlığı nasıl düzeltebilirim? Online doldurup submit yapmıştım.
-
Herkese merhaba. Ben green card başvurusu yapmak uzereyim. Ama I-130 ve I-130 A formunu online mi doldurmalıyım yoksa diger evraklarla mi göndermeliyim emin olamıyorum. Zaman sikintim var vizem bitmek uzere. Hangisini tavsiye edersiniz. Online gönderirsem sanırım bi receipt number beklemem ve o numberi posta yoluyla göndereceğim diger belgelere eklemem gerekiyor (Yanlış biliyor olabilirim). Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerek bilen varsa paylasabilirse çok sevinirim. Kafam epey karisti. Cevap verecek arkadaslara şimdiden teşekkürler.
-
@Dopi26 Forumda artik eskisi gibi yardim edecek adam sayisi azalmis. bende su adnda I-130 dolduruyorum sizin eski evlilik ile sorunuza cevap vermek istedim. uscis e-devlet uzerinden alinan qr kodlu belgeleri kabul ediyor ama eski evlilinizin bittini kanitlamak icin uyap vatandas portalindan mahkeme kararinin ciktisini alip ingilizceye cevirin o yeterli. ben bi kac saat once yaptim kendiminkini:) birde ingilizce cevirileri biz kendimiz yapiyoruz gerek yok yeminli tercumanlara
-
@Umutcum çok teşekkür ederim yanıtınız için, ben de nüfus kayıt örneği aldım e-devletten, orada boşanma bilgileri yazıyordu, tercüme ettirip yükledim, şimdilik sorun olmadı, umarım hızlıca sonuçlanır bekleyen herkesin süreci 🙏
-
Arkadaslar herkese merhaba , I-130 u a yı bu hafta dolduracağız. Ancak benim bir sorum var bilen biri cevaplarsa cok sevinirim. Evlilik cüzdani ve benim doğum belgemi ve evlilik belgesini Formul A ve Formul B olarak alabiliyoruz nufus mudurlugunden. Aldık ve bunları cevirmenize gerek yok dedi oradaki hanım. Bu belgeleri sorunsuz olarak kullanabiliyoruz değil mi ?
-
@Burak-0 Merhabalar, ben belgelerimi e-devlet üzerinden alıp kullandım. Bir sorun olmadı. Haftaya mülakata gireceğim. Sizinkinin de sorun olmayacağını düşünüyorum.
-
@daphne Cok teşekkür ederim. Kafamı kurcalıyordu. Umarım mulakatınız da istediğiniz gibi geçer!
-
@daphne Birde aklıma gelmişken sunuda sorayım , evlilik cüzdanının hangi sayfalarını taramamız gerekiyor? Zaten formul b yi aldık ama onunla birlikte birleştirip göndereceğim.
-
@Burak-0 merhabalar, ben evlilik cüzdanında resimlerin olduğu sayfayı ve ad soyad kütük bilgilerinin olduğu diğer sayfayı tarayıp yükledim. Umarım sorunsuz halledersiniz.
-
@daphne merhaba,
vize onayınızı aldınız mı?gorusme tarıhınız 02/05/2024 gorunce merak ettım
umarım guzel haber verırsınız :) -
@daphne I-130 formunu gönderdikten ne kadar süre sonra parmak izi için gittiniz acaba?
-
@Fatma-Antalya merhaba, benim eksik evrağım oğlumun doğum belgesinin orjinalini görmek istemeleriydi. Anca oğlumda bir aylığına Türkiye'ye gelmişti. Bugün daha yeni dönüyor Hafta içi postalayacak bende konsolosluğa postalayacağım. O sebepten henüz alamadım.
-
@sabahattin-Pesen merhabalar, I-130 Formumu 14 Haziran 2023 te göndermiştim. Parmak izini ise mülakat günü yani 2 Mayısta verdim.
-
@daphne umarım her sey yolunda gıder ve guzel haberler yazarsınız:)
-
@daphne İyi günler, Başvuruyu online mı yaptınız? Yoksa mail yoluyla mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum