Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sınırdışı edilmenin vize görüşmelerine etkisi

• Merhabalar. Şuan Türkiyede öğrenciyim, belge eksikliğinden dolayı oturum izni alamadım. Büyük ihtimalle ülkeden çıkarken 3 ay gibi bi süre deport yiyeceğim, gelicekte her hangi bi ülkeye vize almak için başvurduğumda avrupa ve ya Amerika farketmez, bu ret yememe sebep olurmu ve ya başka bi sorun teşkil ede bilirmi? ki bildiğim kadarıyla greencardda da ds 260 formunda bununla ilgili bir soru vardı. Teşşekürler.

• @omrrsll, içinde söyledi: Sınırdışı edilmenin vize görüşmelerine etkisi

Merhabalar. Şuan Türkiyede öğrenciyim, belge eksikliğinden dolayı oturum izni alamadım. Büyük ihtimalle ülkeden çıkarken 3 ay gibi bi süre deport yiyeceğim, gelicekte her hangi bi ülkeye vize almak için başvurduğumda avrupa ve ya Amerika farketmez, bu ret yememe sebep olurmu ve ya başka bi sorun teşkil ede bilirmi? ki bildiğim kadarıyla greencardda da ds 260 formunda bununla ilgili bir soru vardı. Teşşekürler.

Sayin @omrrsll, durumunuzu net olarak anlayamadim. Turkiyede yabanci uyruklu ogrencimisiniz? TCden mi oturum izni alamadiniz? Amerikan vizesi basvurularinda her turlu suc/cezalarinizi belirtmeniz gerekiyor. Eger suc/cezai durumunuz var ise bunlari belirtmeniz gerekecektir cunku dunyanin her yerinde olan suc/cezalarin belirtilmesi gerekmektedir.

• Evet Türkiyede yabancı uyruklu öğrenciyim, ülkeden çıkış yaparken deport yiyeceğim yüksek ihtimalle, green card ve ya vize görüşmelerinde bu ret yememe sepep olurmu ve ya başka bir sorun teşkil edermi bunu öğrenmek istiyordum.

Benzer Başlıklar

• Vatandaşlık görüşmesinden net sonuçla çıkamamak

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    259 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @sChAdOw, içinde söyledi: Vatandaşlık görüşmesinden net sonuçla çıkamamak Merhaba, Eşim ve ben 9 mayısta mülakata girdik, ikimizde geçen yılki tatilimizde 30 gün türkiye yazmıştık ancak ilk 2 gün yunanistan 28 gün türkiyeydi, bizde aktarma diye düşünüp 30 günü türkiye yazmıştık. Bu hatanın düzeltilmesi için mülakatta ikimizde düzeltme istedik eşimin n400 ü güncellediler ama benimkine gerek duymadılar. Ben mülatat sonunda tebrik alırken eşime yazılı sonuç alacaksınız kağıdı verdiler. Eşimde halen güncelleme yok ama bana hemen ertesi günü 26 mayısa yemin töreni günü vermişlerdi. Ancak 2 gün önce benim yemin törenini de öngörülemeyen sebepler diyerek iptal etmişler. Eşimin dosyası sonuçlanınca ikimize birden mi verecekler? Bu aşamada ne yapmamız gerekiyor? Sayin@sChAdOw, durumu takip etmeniz gerekmektedir. Gorusmeden 120 gun icinde size bir onay veya red vermeleri gerekmektedir. Aksi halde dava acabilirsiniz. Yerel USCIS ofisini arayip durumu sorabilirsiniz, belki sizden ekstra bilgi ve belge isteyebilirler. Esinizle sizin basvurunuz ayridir ve farkli zamanlarda ve farkli sekillerde sonuclanabilir. Aile olmaniza ragmen bu ortak bir basvuru degildir.
  • L2 Vize Çalışma Izni Hk.

2
    0 Oy
    2 İleti
    509 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @vartorian, içinde söyledi: L2 Vize Çalışma Izni Hk. Merhaba, L1 Vize ile 2 hafta önce Amerika'ya geldik, eşimde L2 vizesi almış oldu. Çalıştığım şirketin insan kaynakları eşimin 1 yıl sonra çalışma izni olacağını söyledi ancak bildiğim kadarıyla L2 vize sahipleri Amerika'ya girdikleri günde çalışma izni sahibi oluyorlar. Konuyla ilgili değerli yorumlarınızı rica ederim, şimdiden teşekkür ederim. Sayin@vartorian, esiniz L-2S damgasi ile ABDye girdi ise ve I-94 bilgisinde de ayni kod var ise is izni bulunmaktadir. Detaylar icin bu linke bakiniz. https://www.uscis.gov/newsroom/alerts/uscis-updates-guidance-on-employment-authorization-for-e-and-l-nonimmigrant-spouses
  • Başka ülkeden sınırdışı edilmemi bildirmelimiyim?

2
    0 Oy
    2 İleti
    149 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Samir-Aliyev, içinde söyledi: Başka ülkeden sınırdışı edilmemi bildirmelimiyim? Merhaba her kese. Ben Japonyadan sınırdışı edildim. 5 yıl yasa dışı yaşadığım için. Vize veya yeşil kart kazanırsam bunu bildirmelimiyim?. Yani konsolosluk bunu bilermi? Sonuçta ayrı ülkeler. Yani hangisi daha doğru? Sayın @Samir-Aliyev, 16 yaşından sonra yaşadığınız her yerden sabıka kaydı almanız gerekecektir. Yaş durumunuza bağlı olarak bildirmeniz gerekecektir. Size detayli bir güvenlik taraması yapacaklardır. Dünyanın her yerindeki geçmişinize bakıyorlar.
  • Amerika sınırında vize almak

2
    1 Oy
    2 İleti
    340 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Fouray, içinde söyledi: Amerika sınırında vize almak Merhabalar; Öncelikle sorularımızı yanıtsız bırakmayan Muslu Hukuk Bürosuna teşekkür ederim. Benim sorum şu; Meksika-Abd sınırından Abd vizemiz olmadan sınır kapısına gidip vize istesek verme durumları var mı? Normalde Abd visesi Türk vatandaşları için sadece Ankara ve İstanbul'dan veriliyor, bunu biliyorum. Fakat sınırda Meksika tarafından can güvenliğimizin olmadığını, en azından Abd üzerinden uçakla Türkiye'ye geçmek için vize istesek oradaki memurların inisiyatif kullanma hakları var mı? Sayın @Fouray , Öncelikle güzel sözleriniz için biz de teşekkür ederiz. Gümrük yetkililerinin vize verme yetkisi yoktur. Vize verme yetkisi sadece ABD dışındaki bütün konsolosluk ve elçiliklerindir. Bazı şartlarda Meksika’daki ABD konsolosluğundan vize almanız mümkün olabilir. Mutlaka kendi ülkenizdeki ABD konsolosluğundan vize almanız gerekli değildir. Gümrük yetkililerin ise parole (ABD’ye şartlı giriş izni) verme yetkileri vardır. Gümrük memurları bu izni çok zor verirler. Sizin dediğiniz tur bir durum için böyle bir izin vermeleri çok düşük ihtimaldir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k