IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Merhabalar, son zamanlarda i130 başvurusu onaylanan var mı? Neredeyse 10 ay olacak bizim, gördüğümüz kadarıyla bu sürelerde genelde bir dönüş geliyor.
Şu an progressde bir süre vs de yazmıyor, bekliyoruz. -
@gkorkmaz bizim ki de 5 ay oldu bizde de süre yazmıyor biraz şans işi sanırım süre kısmı. Bizin dosya Nebraska Service Center'da
-
@Alfa-Centauri
Bizim 21 ay oldu ses yok Türkiye’de olduğumuz için oluyor sanırsam -
@Onur-Karaca Merhabalar aslında görüşme anında vize onayı alanlar daha çogunlukta amajoin sponsor, evrak yükleme yada isim benzerliğinden dolayı araştırmaya kalanlar maalesef işlem uzuyor.
-
Merhabalar , i130 form onayimiz gelmesine rağmen i824 formunu göndermemiz gerektigini söylediler ve ekstra 3 ay daha bekleyeceğiz . Asıl sorum şöyle bu süre zarfinda hamilelik olması durumunda süreç nasıl ilerliyor özellikle sağlık muayenesinde nasıl oluyor bilgisi olan var mıdır acaba
-
@gkorkmaz bizimkinde 1 nisandan beri iki ay yazıyor ama uscıs son üç aydır çok yavaş çalışıyor. Bende süreci anlamadım. Çok saçma sapan bir süreç insan haklarına aykırı bir durum bu ailenin parçalanması yok edilmesi. Eşim Türkçe bilmiyor bilse Türkiye’de yaşamak daha mantıklı yorucu ve stres dolu yıllar
-
@side hamilelik nedeniyle expedite request yapip sureci hizlandirmayi deneyebilirsiniz belki
-
@MnAtac3106 çok hızlı ilerlemiş. Biz evrakları 20 Mayıs 2023 te teslim.ettik ama ses seda yok
-
@mamc neredeyse 2 yıl olmuş neden o kadar uzun ? Eşin vatandaş mı green cardlı mı?
-
@Alfa-Centauri
ABD vatandaşı tr de beklediğimiz içinmi bilemiyorum ABD den avukatta tutmuştuk evliliğimiz 5.yılda mayıs 5 i ne kadar bekleyelim diyor avukat sonra arıyacakmış bekliyor yani -
Arkadaşlar kovid aşısı için her yere sordum aşı yok ankara şehir hastanesinde sistemde randevu yok diyor istanbulda randevu var diyor fakat gittiğimde aşı yok diyor önümüzdeki hafta mülakatım var ne yapacagımı bilmiyorum yakın zamanda aşı olan var mı nerede olacagım ?
-
@Busra-Akdag öncelikle daha once kac doz aşı oldunuz ve hangi asilar sırasıyla soylermisniz ?
-
@MyLife-0 sadece bir doz biontec oldum 2021 de
-
@Busra-Akdag sizin sorununuz burda başlıyor sistem 2. dozuda biontech istiyor ama Türkiye de sadece sinovac asisi mevcut biontech randevu versede gittiğiniz hicbiryerde bulamazsınız.Sinovacta var ama vurmuyorlar sistem 2. dozu biontech isteyip sinovaca izin vermediği için.Ankara’da eski numune hastanesi var orada asi birimleri bölümüne gidip durumunuzu anlatacaksınız ve onlar sistemden düzeltecekler.Benim aninda duzeldi bazen bir saati bulabiliyor sisteme düşmesi.Ondan sonra randevu sisteminden baktığınızda çoğu ozel hastane bile randevu veriyordu Ankarada anında saatinden once bile gitseniz randevu alip yinede vuruyorlar.Ben erkenden gitmistim Ankaraya 11 de sağlık muayenem vardi yetistirmistim asi kağıdımı biraz yordu ama halledebildim
-
Birde arastirmak lazim bu islemler İstanbul’da da yapılıyor olmasi lazim asi konusunda bisey diyemem 1 ay once sancaktepe Feriha oz hastanesinde asi vardi fakat böyle bir sorun olduğu icin vuramadilar
-
@MyLife-0 peki sağlık muayenesinden sonra yaptırsam kabul ediliyor mu? Çünkü ankaraya gittiğimde önce unganlara yetişiyorum
-
@Busra-Akdag Evet gun içerisinde teslim edebiliyorsunuz muayene olduktan sonrada sorun yok
-
@MyLife-0 çok yardımcı oldunu gerçekten çok teşekkür ederim
-
@Busra-Akdag Rica ederim isterseniz İstanbul il sağlık müdürlüğü asi programları birimine ulasmaya çalışın sorunu İstanbulda çözmek sizin icin daha iyi olur sonrasında randevu veren hastaneleri arayip asi birimine baglanicam diyin ve asinin olup olmadığını sorun ona göre hareket edersiniz
-
@Busra-Akdag Merhabalar ben aşımı nisan ayının başında İstanbul'da Ümraniye devlette oldum. Geçen hafta Unganlarda muayenedeyken orada çalışan arkadaşlar herkesi Ankara Bilkent Şehir Hastanesine randevusuz aşı olmaları için yönlendirdiler. Başka yerde aşı kalmadı dediler. Bahsettiğim iki hastanede de aşı mevcut.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum