DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@yusufalak Bana daha gelmedi bence 4800 sonlarına kadar verildi ama 4900'e daha başlamadı.
-
Herkese hayırlı günler diliyorum. Mart ayından itibaren KCC ve Varşova ile yaptığımız yazışmalar sonucun da bugün KCC söyle bir cevap verdi. Your case has been forwarded to the United States Embassy in Warsaw. Because your case has been scheduled, KCC can no longer unlock your application. Any further inquiries regarding this case must be directed to them. Bunu nasıl teyit edebilirim. Varşova dosyanız KCC de , ankaraya randevu aldığınızda, dosya tasimak icin bizimle iletişime geçin diyor.
-
49xx ler çoğuna geçen verdiler di. Bu ay kalanlarıda temizlediler bazı numaralar hariç.
Ceac status den bakabilirsini at nvc olan 49xx numaralr var in transit olanlar var
-
@ferhat1722 4700 lerin başında bizim numaramız. Umarım size de en kısa sürede gelir.
-
@Eneshan-Yesilyurt Merhaba, ilgili Excel'e verilerinizi kaydettiniz mi?
-
@Sertac-Kartal İmza bilgilerinizi yazdığınız iletiye eklemişsiniz. Profilinizde görünmüyor. Aynı bilgileri Profil - düzenle kısmından girerek imza bölümüne eklemeniz gerekir her zaman iletilerinizin altında görünmesi için.
-
@enolawolfgang çok teşekkür ediyorum 🙏 Darısı bekleyen herkese 🙏
-
Arkadaşlar, Daha önceden attığım dosya taşıma maillerinde otomatik mail gelmişti. Tekrar dosyamı taşımak için mail attım fakat daha önce otomatik mail gönderen konsolosluklar şimdi otomatik mail göndermedi. Bu otomatik mail her seferinde gönderilen bir şey mi? yoksa bir kere gönderilince bir daha göndermiyorlar mı? Sizin maillerinizde de aynısı oldu mu? Yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler.
-
Balkan ülkeleri dosya taşımak için uygun mu sizce
-
@sonokege tebrikler, ne zaman mail atmıştınız acaba?
-
@yusufalak Ankara 4900'e hiç vermedi, ama diğer ulkeler çoktan verdi ve durumu kontrol ettiğimde, at NVC yazıyor. Bu dosyanın ankaraya transfer edilmediği anlamına geldiğini biliyorum doğru değil mi?
-
@batubayrak 19 Nisanda atmıştım. Ulaşıp ulaşmadığından da emin değildim.
-
Mülakat tarihi için mail alan herkesi şimdiden tebrik ediyorum . Süreçlerinin sıkıntısız sonlanmasını ve vizelerini almalarını dilerim . Kendim mülakat maili almış kadar heycanlandım 😀 Darısı Dv2025 bekleyenlere inşallah 🧿🙏
-
@devrim-astan şu saatten sonra yeter ki kabul alın..
-
@ugursway şu an merak ettiğim tek şey mülakat maili kimseye gelmiyor mu ? sıradan mail gondermeye devam edilmiyorsa devam edilecek mi yoksa artık bu sene için mail gönderilmeyecek mi ? çünkü forumdaki listeye göre yaklaşık iki aydır mail gitmiyor kimseye
-
@sonokege Merhabalar, öncelikle kutlu olsun. Şuan için yapmanız gereken birşey yok. Mülakat yerinizi öğrenmek için [email protected] adresi ile iletişime geçebilirsiniz. Mail başlığına dosya numaranızı yazıp aşağıdaki taslağı dosyanıza uygun şekilde düzenlediğinizden emin olun. Buyrunuz ;
Name - Surname :
Date of Birth : mm/dd/yyyy
Case Number :Dear KCC Officer,
Could you please give me information about where my interview place will be ?
Thanks.
-
Merhaba arkadaşlar Ds 260 Formunu doldururken 6 yaşındaki kızımın pasaportu henüz elimize gelmemiş ve onu boş bırakmıştık. Şimdi onu değiştirmem gerekir mi. ?
Ve ds forumunda adres kayıtımı daire no olarak yazmışım resmiyette 5 şeklinde bunları ne yapmam gerekir.? -
D darkbuster bu başlıktan bahsetti
-
@enolawolfgang inşallah en kısa sürede.
-
Herkese merhabalar, bir süredir eşimle beraber İngiltere'deyiz. Mülakat yerimizi de bu sebeple KCC ile yazışarak Londra'ya taşıttık. Bu konuda sormak istediğimiz birkaç soru var. Özellikle Londra'da mülakata girmiş kişilerin tecrübelerinden faydalanabilirsek çok seviniriz. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
1 - Londra'da sağlık muayenesi genel anlamda nasıl işliyor? Aşı konusunda, geçmişte olduğumuz aşıları nasıl kanıtlıyoruz ya da kabul etmedikleri takdirde hangi aşıları yapıyorlar?
2 - Mülakatta önceliklendirdikleri evraklar neler?
3 - Bayramda Türkiye'ye ailelerimizin yanına gitmeyi düşünüyorduk ve mülakat tarihi de bayram öncesi yakın bir tarihe verildi. Acaba vize onayı ve pasaportları geri alma süremiz tahmini kaç gün sürer?
Süreçler umarım herkesin gönlünce olur.
-
Turkiye'de ofis açılıyormuş. Umarım bundan sonra Ankara hızlanır ve mulakat bekleyenlerin yüzü güler. https://www.uscis.gov/newsroom/news-releases/uscis-to-open-international-field-offices-in-qatar-and-turkey
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum