ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
@Vera-0 certified çeviri yapan sitelerden çevirtip kullanabilirsiniz.
-
Daha önce I-485 için RFE almıştım ( sağlık raporu ve sponsor için) ve şimdi de I-130 için RFE geldi (online olarak gördüm) ama posta bayadır gelmedi ve ne için RFE olduğunu bilmiyorum.I-130 için RFE gelen var mı acaba
-
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce I-130, I485 ve I-131 receipt numaraları sms ile geldi. Ertesi gün ise I-765 red kağıdı geldi. Formu doldururken 3. sayfa 27. kısımda bir yanlışlık yapmışım. Bu yüzden I-765i yeniden göndermemi istiyorlar. Ancak ben dosya gönderimini 26 martta yapmıştım ve ı485 ile gönderdiğim için çalışma izni başvurusuna ödeme yapmamıştım. Şimdi 1 nisandan sonra fiyatlar değişti ve bu form ücretli oldu. Şimdi benim ı765 formunu yeniden göndermek için ödeme yapmak zorunda mıyım?
-
19 mayis tarihinde Amerikada evlenip Tennessee eyaletinden dosyalarimizi gonderdik. 1 ay icinde calisma iznimi aldim ve kasim ayinda USCIS te surecin 4 hafta icinde sonuclanacagi yaziyordu. 11. Ayin icindeyiz nerdeyse 1 yil olacak ve henuz hic bir sonuc yok. Bu konu hakkinda bilgisi olan ya da onerebilecegi fikri olan var mi ? simdiden tesekkurler herkese iyi forumlar.
-
@GokhanSaygin
Yok bizde tr de evlendik ABD den eşim avukat tutup işlemleri başlattı 20 ay oldu tık yok -
@GokhanSaygin şuan duyduğum kadarıyla 18 ay ortalama sonuçlanması sürüyor. Nadiren bazı cade ler çok kısa sürede bitiyormuş
-
Arkadaslar merhaba, ben gecen hafta medical exami tamamladım buraya yazıyorum cunku eğer Los Angeles'ta yaşıyorsaniz çok uygun fiyata bir klinik buldum. Benim asilarim tam olduğu icin sadece physical exam, kan ve idrar tahlillerine toplam $170 dolar ödedim ve 4 gun sonra aradılar kapalı zarfınız hazır teslim alabilirsiniz diye. Kliniğin adi San Mateo Medical Clinic adresi: 4055 Whittier Blvd Los Angeles, CA 90023 umarım Los Angeles'da yasayan ve uygun fiyatlı medical exam yapan sağlık kurumu arayanlara yardimci olur.
-
@luwary Cok Tesekkurler.
-
@lavita çok tesekkur ederim.
-
-
@karakedi kanıt olarak neler sunmuştunuz?
-
-
@aleynaacikgoz başvurunuzun cevabı geldimi?
-
@trainee, içinde söyledi: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Selamlar tekrar , 1 Ay i gecti hala i-765 ile alakali notice letteri almadim. E-mail attim donus bekliyorum ama bir sorum olacak notice letter olmadan direk calisma kartini gonderme ihtimalleri var mi acaba?
Selamlar tekrar bu konuyla alakali deneyimlerimi paylasmak icin yaziyorum. 70 gunun ardindan tekrar bi I-765 file ettim ekstra bir ucret odemeden sadece icerisinde I-485 receipt number kagidinin fotokopisini ekleyerek. Onceki dosyayi acmayi unuttuklarini farketmis olacaklar ki ayin 12 sinde eski dosyayla alakali dosyanin acildigi kagidi ve Receipt number geldi.
-
@debra expedite’ i nasıl yaptınız? Arayarak mı?
-
Merhabalar arkadaşlar, evleneli 6 ay oldu greencardı bekliyorum ve evliliğimiz çok kötü gitmeye başladı bu durumda yapmamı tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
-
@intothewild
Sabır zor ama başka türlü zor -
@intothewild arani duzeltmeye bak derim , greencardi alsan bile evliligin iyi gitmeyip bosanirsan kartini kaybedebilirsin ( eger siddet vs yoksa isin icinde wava yapamiyorsan yani) 10 yilligi alana kadar disini sikman lazim ask evliligi degilse
-
@trainee teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için, 2 yıllık kart geldikten sonra bitmeden 10 yıllığına başvurabilir miyim yoksa bitmesine 6 ay kalaya kadar beklemem mi gerekiyor
-
90 gun diye biliyorum ben ama yanlista olabilir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum