(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@tufank Merhabalar, 29 nisan 2024 te turist vizesi için randevum var, ancak vize ücret expire date olarak 28 nisan 2024 gösteriyor. Kafam karıstı. Acaba yeni vize ücretimi yatırmalıyım? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. 2 hafta sonra görüsmem var çünkü.
-
@Jamielee hayır, ödemeniz geçerli. Randevunuz olduğu sürece ödeme zaman aşımına uğramaz. O tarih randevu alabileceğiz son tarihi gösteriyor. Randevunun hangi tarihte olduğu önemli değil. 28 nisan 2024 geldiği halde henüz bir randevu almadıysanız ödemeniz geçersiz oluyor. Buradaki asıl mesele randevu tarihi değil, randevu almak için işlem yaptığınız tarih. Randevu tarihiniz 2030 yılında bile olsa ek bir ücret ödemeniz gerekmez.
-
Çok çok teşekkür ederim.
-
@Jamielee, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@tufank Merhabalar, 29 nisan 2024 te turist vizesi için randevum var, ancak vize ücret expire date olarak 28 nisan 2024 gösteriyor. Kafam karıstı. Acaba yeni vize ücretimi yatırmalıyım? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. 2 hafta sonra görüsmem var çünkü.
2 Hafta kalmış umarım güzel haberle ayrılır ve mülakat deneyiminizi bizimle paylaşırsınız :)
-
@tufank
Onay ve talimatlar sayfasında hangi tarihe kadar randevu tarihi yenileme yapılabildiği yazıyormuş. Bizdeki veriye göre 10 gün öncesi deniliyordu.Öğrendiğim bilgiyi paylaşayım dedim
-
@darko Ayy İnşallah. Tabiki paylaşırım :)
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba,
Anne babamın mülakat deneyimlerini aşağıda paylaştım
-
@ICu Böyle güzel mülakat deneyimleri sevindiriyor valla, tebrikler.
-
@Darko
Teşekkür ederim. Darısı sizlerin de başına -
@ICu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Darko
Teşekkür ederim. Darısı sizlerin de başınaİnşallah, ocak ayında da benim vize mülakatım var, sabırla bekliyorum...
-
Merhabalar, pasaport geçerlilik süresi hakkında aklıma takılan bir soru var. 1 ay sonra vize görüşmesine gireceğiz. Planımız vizeyi alırsak bu eylülde amerikaya bir seyahat etmek fakat bu sene gidememe durumu da olabilir. Eşimin pasaport süresi 2025 Haziranda bitiyor. Eğer vizeyi alıp planımızı seneye ertelersek eşimin pasaportununu yenilemiş olacağız ve vizesi eski pasaportta kalmış olacak. Amerikaya ilk defa girişte vizenin eski pasaportta kalmış olması ülkeye girişte sorun yaratır mı? Yaratır ise pasaportu yenileyelim görüşmeye girmeden diye düşünüyorum.
-
@TahsinTopal geçerli vizenin basılı olduğu eski pasaport ile giriş yapmanız sorun değil. eski ve yeni pasaportunuzla birlikte seyahat edebilirsiniz. ama süresi az kalmış, yanımda ek pasaport taşımak istemem derseniz mülakat öncesinde yeni bir pasaport çıkartabilirsiniz. pasaportunuz mülakat öncesi yetişir mi onu bilmiyorum tabi ki.
-
@tufank teşekkür ederim cevap için. Evet normalde vizenin olduğu eski pasaport ile seyahat edilebileceğini biliyorum fakat bu durum ülkeye ilk defa girişteki sorgulamada da bu şekilde sorunsuz olur mu emin olamamıştım.
-
Selamlar iyi forumlar herkese , yakın zamanda annem ile babamın vize mülakatı var . Biz eşimle h2b ile gelip asylum yaptık. Alma ihtimalleri çok değişkene bağlı biliyorum fakat tecrübesi,bilgisi olan yeşillendirirse çok mutlu eder . Profilleri baba emekli anne ev hanımı . Ds160ta maddi harcamalarını da biz üstleniyoruz gibi yazdık . Bununla ilgili de önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
-
@TahsinTopal, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar, pasaport geçerlilik süresi hakkında aklıma takılan bir soru var. 1 ay sonra vize görüşmesine gireceğiz. Planımız vizeyi alırsak bu eylülde amerikaya bir seyahat etmek fakat bu sene gidememe durumu da olabilir. Eşimin pasaport süresi 2025 Haziranda bitiyor. Eğer vizeyi alıp planımızı seneye ertelersek eşimin pasaportununu yenilemiş olacağız ve vizesi eski pasaportta kalmış olacak. Amerikaya ilk defa girişte vizenin eski pasaportta kalmış olması ülkeye girişte sorun yaratır mı? Yaratır ise pasaportu yenileyelim görüşmeye girmeden diye düşünüyorum.
ikinci bir pasaport çıkarabilirsiniz. ben olsam öyle yapardım. 2 pasaport taşımak zor oluyor.
-
Ben de 10 yıl vize alabileceğim bir başvuruya eski pasaportu götürmezdim. Eğer yetişecekse yenisiyle gitmenizi öneririm.
-
@tufank çok teşekkür ederim cevabınız için.. evet şuan için 5 kez kez öne çektim … 2 ay öne aldım.. bunun bi sınırı varmı acaba .. devamlı olarak bu şekilde yapsam?
-
@melisa2020 bir sınırı yok. boşluk buldukça geriye çekebilirsiniz.
-
@tufank cevap için teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum