Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Sayın @entelman katkılarıyla
    İş ağını genişletmek ve ortak hobileri olan insanlar arkadaşlık kurmak isteyenler için Meetup ile InterNations uygulamalarını öneriyorum.

    alt metni

    MEETUP

    Meetup, hayatınızda yapmak isteyeceğiniz şeylerden daha fazlasını yapmanız için binlerce şehirden insanları bir araya getiriyor. Basit bir fikir etrafında toplanıyoruz. Bir araya gelip birşeyler yaptığımızda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Meetup'ın yaptığı şey tam olarak budur. İnsanları bir araya getirmek, keşvetmek ve hayatta nasıl kalacaklarına yardımcı olmayı öğrenmek ve öğretmektir.

    Örneğin insanlar koşu buluşmaları sayesinde maraton koşarlar, İnsanlar yazı buluşmaları sayesinde yazı yazarlar. Kariyer buluşmaları sayesinde kariyer değiştirirler.çünkü Meetup herkese kucak açar. Konuşurlar, yardım ederler, mentörlük ederler ve birbirlerine destek olurlar - hepsi hayatlarını ileriye taşımak içindir.

    Bazı popüler Meetup grupları içerik olarak:

    • Teknoloji Meetup'ları
    • Fitness Meetup'ları
    • Kariyer ve Networking Meetup'ları
    • Fotografçılık Meetup'ları
    • Dil Öğrenme Meetup'ları
      ve daha 1000lercesi

    Uygulama: Ücretsiz (Uygulama İçi Satın Alma Teklifleri)

    alt metnialt metni


  • @rüzgar Çok sağol valla o kadar becerikli değilim, iyi oldu daha fazla ayrıntı (:


  • Sayın @entelman katkılarıyla
    İş ağını genişletmek ve ortak hobileri olan insanlar arkadaşlık kurmak isteyenler için Meetup ile InterNations uygulamalarını öneriyorum.

    alt metni

    INTERNATIONS

    InterNations, yurtdışında yaşayan ve çalışan insanlar için dünyanın en büyük ağıdır. Küresel topluluğumuzun bir üyesi olarak, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak expat ile ilgili bilgileri ağ kurabilir, sosyalleştirebilir ve bulabilirsiniz. InterNations dünyanın dört bir yanındaki 420 şehirde topluluklara sahiptir ve bu sayede şehrinizdeki diğer göçmenlerle ve küresel akıllarla tanışmanızı kolaylaştırır. Uygulamamızla, çok sayıda etkinlikte yeni arkadaşlar bulabilir ve deneyimlerinizi benzer fikirlere sahip uluslararası insanlarla paylaşabilirsiniz ve çevrimiçi olarak dünyadaki insanlarla iletişim kurabilirsiniz.

    Aşağıdaki özelliklere erişmek için uygulamayı edinin:

    • Şehrinizdeki ve dünyadaki uluslararası insanlarla bağlantı kurun
    • Kendi ülkenizdeki diğer insanlarla tanışın
    • Size yakın olan InterNations Resmi Etkinlikler ve Etkinliklerini Bulun
    • Siz dışarıdayken yaklaşan etkinliklerinizle ilgili güncellemeleri gönderin ve alın
    • Çok çeşitli hobiler ve ilgi alanları için InterNations Gruplarına katılın
    • Hareket halindeyken mesajlarınızı kontrol edin
    • Seyahat ederken diğer InterNations Topluluklarına göz atın
    • Hesabınızı güncelleyin ayarları düzenleyin ve profilinizi düzenleyin, seyahat ettiğiniz ve yaşadığınız yerleri ekleyin
    • Profilinizi kimin ziyaret ettiğini ve paylaşılan ilgi alanları olan üyeleri bulun

    Uygulama: Ücretsiz (Uygulama İçi Satın Alma Teklifleri)

    alt metnialt metni


  • @gizemyavuz92 Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Mobil Uygulamalar içinde söyledi:

    @rüzgar Çok sağol valla o kadar becerikli değilim, iyi oldu daha fazla ayrıntı (:

    Ben teşekkür ederim amerikaya gitme şansım olursa market tavsiyeleri de süper olmuş ellerinize sağlık


  • @rüzgar Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Mobil Uygulamalar içinde söyledi:

    @gizemyavuz92 Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Mobil Uygulamalar içinde söyledi:

    @rüzgar Çok sağol valla o kadar becerikli değilim, iyi oldu daha fazla ayrıntı (:

    Ben teşekkür ederim amerikaya gitme şansım olursa market tavsiyeleri de süper olmuş ellerinize sağlık

    Sayın @Rüzgar foruma çok büyük katkı sağlıyorsunuz paylaşımlarınızla. Tebrik ediyorum sizi. Elinize sağlık. 🙂


  • @gizemyavuz92 Walmart ve checkout 51 uygulaması ayrı ayrı olması gerekiyor mu yoksa biri yeterli mi?


  • @yakup-talha-sevinç Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Mobil Uygulamalar içinde söyledi:

    @gizemyavuz92 Walmart ve checkout 51 uygulaması ayrı ayrı olması gerekiyor mu yoksa biri yeterli mi?

    Walmart ve Check out 51 birbirinden farkli ayri iki uygulamalar. Secim size kalmis yani walmarttan sik alisveris yapiyorsaniz sadece walmart yeterli olur ama farkli storelara da gidiyorsaniz digerini de indirin. Bende ikisi de mevcut, fislerimi ikisini de okuturum.


  • Ev kiralamak icin bakabileceginiz bir kac uygulama eklemek istiyorum. Hepsinin Ios veya Android app'ler var ama ben button olarak ekleyemedim a dostlar😂 bi zahmet tık tık🙂
    https://www.rentcafe.com

    https://www.zillow.com
    https://hotpads.com
    https://www.rentjungle.com
    Su ana kadar bunlari kullandim, oldukca pratikler kullanim acisindan. Not duseyim, evler her zaman fotolarda goruldugu gibi olmayabiliyor. Kompleksler genelde guncelleme yapmaya usendikleri icin recent photolar olmayabiliyor yerinde gormeden sakin sevinmeyin hayalimdeki evi buldum diye, biz yaptik 😄😄



  • @gizemyavuz92 Gizem hanım messengera bakabilir misiniz bir iki soru sormak istiyordum ordan fotoğraf göndererek .Tesekkürler.

  • ⭐⭐

    Citymapper'da var. Kesinlikle cok kullanisli. New York'da cok isime yaramisti. 🙂 Gitmek istediginiz adresi yaziyorsunuz ve size toplu tasima ile ulasim alternatifleri sunuyor. Navigasyon ile duraga yonlendiriyor, eger aktarma varsa yine navigasyonla aktarma yapacaginiz duraga yonlendiriyor. Daha sonra metro gelmek uzereyken bir bildirim aliyorsunuz. Uygulamadan metroda hangi vagonun daha dolu veya bos oldugunu dahi gorebiliyorsunuz.En guzel yani da yolculugunuzu canli olarak takip edebiliyorsunuz.

  • ⭐⭐

    @gizemyavuz92 Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Mobil Uygulamalar içinde söyledi:

    Bende faydalı bulduğum için eklemek istiyorum. Walmart App https://www.walmart.com/cp/walmart-mobile-app/1087865
    Alışveriş yaptıktan sonra fişin altındaki QR kodu, uygulamada bulunan Savings Catcher'a okutup aldığınız ürünlerden indirime girenler olduysa, ne kadar indirim olduysa o kadar iadesini yapıyorlar tanımladığınız kartınıza 🙂 Ayrıca online order verdiğinizde daha avantajlı olabiliyorsunuz bir çok üründe ve Rollback'leri de yakalayabiliyorsunuz 🙂

    Ayrica girmis oldugunuz magazada, eger aradiginiz urunu bulamadiysaniz uygulamayi kullanarak urunun reyon-raf numarasini ogrenebiliyorsunuz. Ya da urunun fiyat etiketini goremediginiz durumlarda barkodu telefonunuza okutarak urunun fiyatini gorebiliyorsunuz.

  • ⭐⭐

    Doordash'e alternatif olarak Uber Eats'de eklenebilir. McDonalds'dan yapmis oldugumuz ve yaklasik 3-4 km'lik mesafeden gelecek bir siparis icin 5$ teslimat ucreti odemistik. Sanirim Doordash'de ayni sistemle calisiyor. Turkiye'deki Yemeksepeti'nin aksine, yemek fiyatlari uzerinden degil, teslimat ucretleri ile kazanc sagliyorlar.


  • @yakup-talha-sevinç Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Mobil Uygulamalar içinde söyledi:

    @gizemyavuz92 Gizem hanım messengera bakabilir misiniz bir iki soru sormak istiyordum ordan fotoğraf göndererek .Tesekkürler.

    Talha Bey sorulari buradan sorup cevaplayalim ki diger arkadaslar da gorebilsin. Belki baskalarinin da isine yarar.


  • walmart uygulamasında fısı okutabılmek ıcın Walmart uygulaması uzerınden mı alısverıs yapmam gerekıyor?
    ayrıca checkout uygulamasında nasıl oluyor? her fişi iki yerde de okutabilir miyim?


  • alt metni

    CREDİTKARMA

    CREDİT SCORE ÜCRETSİZ TAKİP EDİN

    Size nasıl yardımcı oluyoruz;
    Yaptığımız ilk şey, credit score, raporlarınızı ücretsiz görmenizi sağlamaktır. Nerede durduğunuzu öğrendikten sonra, bir sonraki hareketinizi bulmanıza yardımcı oluruz. Belki de credit score da bir hataya itiraz etmeniz gerekir. Bununla yardımcı olabiliriz. Belki çok fazla faiz ödüyorsun. Bununla da yardım edebiliriz.

    Seçenekleriniz hakkında iyi hissetmenizi ve finansal kararlar vermenizi istiyoruz. Bu, size doğru zamanda doğru bilgiyi vermek anlamına gelir; böylece credit score etkileyen önemli olanları sıfırlayabilirsiniz.

    Kredinizden en iyi şekilde yararlanın, tamamen ücretsiz! Kredi profiline girerek ve credit score ne girdiğini bularak başla. Ardından, kredi takibi ile ilgili önemli güncellemeleri alın, kişiselleştirilmiş önerileri inceleyin, hatta vergilerinizi Credit Karma Tax ile ücretsiz olarak paylaşın. Kredi skorunuz geliştikçe onlarda size aplikasyonlarından kart tavsiyeleri veriyor olacak.

    • Puanlarını kontrol et - İstediğin zaman giriş yapıp, puanlarına bakabilirsin asla score zarar vermez.
    • Credit Karma Tax - Vergi durumunuz ne olursa olsun, federal ve eyalet iadelerini dosyalamak için% 100 ücretsiz. Canlı sohbet, W-2 içe aktarma özelliği ile maksimum geri ödemenizi almanızı kolaylaştırır.
    • Potansiyel kimlik hırsızlığı tespit etme - Bilgilerinizin başka bir şirketin genel veri ihlalinde olduğunda ve ne yapabileceğinizi size bildiririz.
    • Size ait olan $ 'ı bulun – Adınıza gelmiş talep edilmemiş para için durum veritabanlarını arayın. Alınmayan bekleyen 40 milyar doların üzerinde para var!
    • Tasarruf önerileri alın - Düşük faiz oranları ve daha iyi kredi kartı ödülleri almaya hak kazanmak için kredinizi kullanın.
    • Raporunuzu izleyin - Raporlarınızda önemli bir değişiklik olduğunda uyarı alın ve doğrudan hesabınızdan hatalara meydan okuyun.
    • Kredi ipuçlarını gözden geçirin - Profilinize uyan yardımcı önerileri alın.

    Uygulama: Ücretsiz

    alt metnialt metni


  • Sayın @gizemyavuz92 katkılarıyla ve açıklamasıyla;
    Ev kiralamak için bakabileceğiniz bir kaç uygulama eklemek istiyorum.
    Su ana kadar bunları kullandım, oldukça pratikler kullanım açısından. Not düşeyim, evler her zaman fotolarda goruldugu gibi olmayabiliyor. Kompleksler genelde güncelleme yapmaya üşendikleri için recent photolar olmayabiliyor yerinde görmeden sakin sevinmeyin hayalimdeki evi buldum diye, biz yaptık

    alt metni

    RENTCAFE

    Size nasıl yardımcı oluyoruz;
    Kiralık bir daire mi arıyorsunuz? RENTCafé uygulaması daire avı için mükemmel bir arkadaştır ve arama yapmanın en güvenli yolu: tüm daireler saygın mülk yöneticileri tarafından listelenmiştir!
    ABD'deki kiralık daireleri aramak için ücretsiz RENTCafé uygulamasını indirin, yerleşik GPS arama özelliği sayesinde bulunduğunuz yere yakın mevcut tüm kiralama yerlerini hızlı bir şekilde bulun, ardından aramanızı daraltmak için sezgisel filtreleri kullanın ve favorilerinizi kaydedin. Bir hamle yapmaya hazır olduğunuzda daha sonra onlara geri dönün.
    **Yepyeni RENTCafé uygulamasıyla artık şunları yapabilirsiniz: **

    • Yepyeni, keskin, kullanımı kolay ve sezgisel bir tasarımın tadını çıkarın
    • Dahili GPS arama özelliği ile yakındaki tüm kiralamaları anında görün
    • ABD'de her yerde kiralık daire arayın
    • Haritada özel bir alan çizin ve istediğiniz bölgedeki kiralık tüm daireleri görün
    • Aramanızı kira türlerine göre filtreleyin, sadece en seçiminize isteğinize göre sonuçları elde etmek için yataklar ve banyolar, kira fiyatı, olanaklar ve daha fazlası
    • Gayrimenkul fotoğraflarına, inşaat olanaklarına, mevcut kat planlarına, evcil hayvan politikasına ve daha fazlasına bakın
    • En güvenilir bilgileri alın: gerçek zamanlı kullanılabilirliği görün kira aralıkları ve özel ürünler, tüm kira günlük olarak güncellenmektedir!
      • En sevdiğiniz toplulukları kaydedin ve kullanılabilir birimleri takip edin
      • Doğrudan uygulamadan mülk sahibi ile iletişim kurun aracı yok, binanın yönetimine doğrudan ulaşıyor olacaksınız

    Uygulama: Ücretsiz

    alt metnialt metni


  • Sayın @gizemyavuz92 katkılarıyla ve açıklamasıyla;
    Ev kiralamak için bakabileceğiniz bir kaç uygulama eklemek istiyorum.
    Su ana kadar bunları kullandım, oldukça pratikler kullanım açısından. Not düşeyim, evler her zaman fotolarda goruldugu gibi olmayabiliyor. Kompleksler genelde güncelleme yapmaya üşendikleri için recent photolar olmayabiliyor yerinde görmeden sakin sevinmeyin hayalimdeki evi buldum diye, biz yaptık

    alt metni

    TRULİA

    Trulia, yaşam tarzınızın satın alması veya kiralaması için mükemmel evi ve mahalleyi keşfetmenize yardımcı olur. Kalabalık kaynaklı yerel görüşler, 34 mahalle haritası yer paylaşımı ve yerel öyküler ve fotoğraflar ile orada yaşamanın nasıl bir şey olduğunu otantik bir şekilde öğrenin. Sağlam arama filtreleriyle gerçek zamanlı MLS listelerine göz atın, açık evleri kolayca planlayın ve emlak piyasası önünde kalmak için anında uyarıları özelleştirin.

    **Trulia Emlak Temel Özellikler: **

    • Orijinal fotoğraflar, yerel öyküler ve insansız görüntüleri ile geceleri yalnız yürümek için güvenlimi hissetmek istiyorsun
    • Yerliler What özelliği ile mahalle gerçek bir fikir alın. İnsanlar evlerini tatil için dekore ederlerse
    • Suç, okullar, fiyat eğilimleri, kolaylıklar ve gezilecek yerler 34 mahalle ısı yerleşimi haritasına göz atın
    • GAYRİMENKUL DANIŞMA LİSTELERİ - MLS veritabanlarından alınmıştır
    • 100M + yeni ilanlar ve ev aramalarınızla eşleşen kişiselleştirilmiş önerilerle güncel kalın
    • YENİ! En sevdiğiniz okul bölgesinde hangi evlerin uygun olduğunu kolayca görün
    • Haritaları normal, uydu veya arazi modunda görüntüleyin
    • Apartman dairesi, müstakil aile evleri veya hacizler gibi herhangi bir mülk türü bulun
    • Özellikleri için filtre uygulayın yatak odaları, havuzlar, park yerleri, büyüklük vb.
    • Sevdiğiniz bir evi bulmak için yüksek puanlı acentelerle iletişime geçin

    Uygulama: Ücretsiz

    alt metni


  • Sayın @gizemyavuz92 katkılarıyla ve açıklamasıyla;
    Ev kiralamak için bakabileceğiniz bir kaç uygulama eklemek istiyorum.
    Su ana kadar bunları kullandım, oldukça pratikler kullanım açısından. Not düşeyim, evler her zaman fotolarda goruldugu gibi olmayabiliyor. Kompleksler genelde güncelleme yapmaya üşendikleri için recent photolar olmayabiliyor yerinde görmeden sakin sevinmeyin hayalimdeki evi buldum diye, biz yaptık

    alt metni

    ZUMPER

    Zumper, yaşayan en iyi yerleri kolayca bulmak ve kiralamak için kiracılar ve ev sahipleri tarafından güvenilen tam hizmetli bir ev ve daire kiralama platformudur. Çevrimiçi olarak kullanılabilen en büyük doğrulanmış listeleme envanterine sahibiz, diğer sitelerden önce yeni konut envanterini listeledik ve başvuru sürecini sorunsuz hale getirdik.
    Ve şimdi, belirli pazarlarda, Zumper apartman aramanızın tamamını sizin için yönetecektir. Artık daire aramak için zaman harcamanıza gerek yok.

    Nasıl çalışır:

    • Çok fazla listemiz var. Kesin olarak 1 milyondan fazla. Kendi başınıza arama ve kiralama yapabilir veya Zumper'ın tüm süreci sizin için yönetmesine izin verebilirsiniz. Atlanta, Chicago, Dallas, Denver ve Houston pazarlarındaki mor rozetleri olan belirli listeler, isteğe bağlı apartman arama hizmetimiz için uygundur.
    • Sadece kaliteli apartman dairelerini, evleri görün. Zumper ve PadMapper'da kayıt olan ev sahiplerinin kimliğini doğruluyoruz. Ayrıca, tüm topluluk girişleri spam filtrelerimiz tarafından izlenir. Bu, daireleri baktığınızda herhangi bir, kopya veya sahtekarlığı önlemek için çok çalışıyoruz.
    • Gerçek zamanlı uyarılar size yol gösterir. Konum, fiyat aralığı, yatak odası sayısı, evcil hayvan dostu veya müsaitlik durumuna göre filtreleyin ve ikinci bir ilan yayınlandıktan sonra bildirimleri almak için bir uyarı belirleyin. Herhangi biri, Craigslist, Zillow veya Trulia gibi diğer kiralık daire sitelerinde yerini görmeden önce uyarılırsınız.
    • Evrakları unut. Anında Uygula işaretli ilanların bulunduğu daireleri seçin. Dijital uygulamaları ve Experian kredi raporlarını kabul ediyorlar. Bilgilerinizi bir kez doldurun ve kalbinizin istediği kadar apartman girişine gönderin. Ev sahiplerinin önüne daha hızlı geçersiniz.

    Uygulama: Ücretsiz

    alt metnialt metni


  • Sayın @gizemyavuz92 katkılarıyla ve açıklamasıyla;
    Ev kiralamak için bakabileceğiniz bir kaç uygulama eklemek istiyorum.
    Su ana kadar bunları kullandım, oldukça pratikler kullanım açısından. Not düşeyim, evler her zaman fotolarda goruldugu gibi olmayabiliyor. Kompleksler genelde güncelleme yapmaya üşendikleri için recent photolar olmayabiliyor yerinde görmeden sakin sevinmeyin hayalimdeki evi buldum diye, biz yaptık

    alt metni

    ZİLLOW

    Zillow ile yeni bir ev bulun. ABD'deki emlak ilanlarını satılık veya kiralık olarak arayın ve seyahatinizde nerede olursanız olun haberiniz olsun.
    Gayrimenkul piyasası, MLS'de bulamayacağınız giriş listelerinden haberdar olun ve yaşamınızın gerçekleşmesi için bir yer arayın.
    Top 3 Özellikler

    • Size yakın satılık veya kiralık listelenen evlerin, dairelerin fotoğraf ve videolarını görüntüleyin.
    • Yeni ilanlar ve fiyat değişiklikleri için uyarılarla yerel emlak pazarınızın önünde durun.
    • Ülke genelinde 100 milyondan fazla evin konut lideri Zestimate® konut değerlerini karşılaştırın.
      Zillow, bir sonraki evinizi satın almayı veya kiralamayı hiç olmadığı kadar kolaylaştırır. Sahildeki bir evi satın alın, harika okulların bulunduğu bir semt bulun veya şehir merkezinde kiralık dairelere göz atın. İhtiyacınız olan her şeyi tek bir yerde bulun.
      Herhangi bir mülk arayın ve ihtiyacınız olan tüm bilgileri edinin.
    • Cihazınızın konumunu kullanarak, bir adres yazarak veya haritaya özel bir bölge çizerek yakınınızdaki güzel özellikleri bulun.
    • Her ev için okul bilgileri ile restoranlar, marketler, parklar ve kafeler gibi yakınlardaki olanaklara bakın.

    Uygulama: Ücretsiz

    alt metnialt metni


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

105
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum