K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@sarper90day ben de aynı durumdaydım . Randevudan önce bir mail geldi ve orda Ds160 formunda İstanbul olarak seçtiğiniz yeri Ankara olarak değiştiriniz diyordu . Ben de düzenleyerek Ankara olarak değiştirdim . Ve bunu yapınca DS160 onay numaranız değişecek onu da konsolosluğu arayarak bildirmeniz ve değiştirmeniz gerekiyor .
-
Merhabalar tekrardan eminim cevaplanmıştır ama gözden kaçırdım sanırım, vize görüşmesi ve sağlık raporu öncesinde covid 19 aşısı durumu hala devam ediyor mu? Bunun dışında dosyam Ankara'ya gönderilme aşamasında d160 formunu şimdiden doldurup randevu aramaya başlayabilir miyim? Yoksa dosyamın gelmesi için beklemem mi gerekiyor şimdiden teşekkür ederim
-
@cre3d iki doz covid asisi tamamlamis olma sarti devam ediyor. Son bir yil icinde de en az bir doz covid asiniz olmali. Ds160 formunu onceden doldurabilirsiniz, yakinda mail alirsiniz.
-
dosyamiz sonunda ready oldu 3 gundur randevu almaya calisiyorum 5 dakka da bir randevu ekranina bakiyorum ama 3 gundur hic randevu acilmadi . tavsiyeniz var mi?
-
@Mehmet-Kusken 2 ağustos açık önce onu al bnm gibi sonra sürekli kontrol edin erken randevu görünce geri çekin bn öyle yaptım
-
randevu sayfasi mi coktu dunden beri giremiyorum?
-
@onuronur bakiyorum surekli randevu icin bu hafta hic acilmadi insallah onumuzdeki hafta acilir
-
@Mehmet-Kusken bakım vardır , bazen bakıma alıyorlar
-
Arkadaşlar merhaba bizim son 5 yıl içinde çalıştığımız iş yerlerinin pek önemi var mı acaba çünkü hepsini hatırlamıyorum ve bazıları çok kısa süreliydi tarihleri de hatırlamıyorum ? Bir sorun olur mu acaba bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba bizim son 5 yıl içinde çalıştığımız iş yerlerinin pek önemi var mı acaba çünkü hepsini hatırlamıyorum ve bazıları çok kısa süreliydi tarihleri de hatırlamıyorum ? Bir sorun olur mu acaba bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum teşekkürler
-
@Mehmet-Kusken bn şu anda baktım açık sayfa bi problem yok hatta ağustos ayı için üç gün açık görünüyor 9 ağustos en yakın açık tarih
-
@Haci-Tekin yok hocam ancak e devlette 4a dokumunden cikar eger sigortali calistiysan , 1 aydan kisa sureli olanlari yazmiyorsun zaten.
-
@onuronur 9 agustos icin aldim ama cok gec bir tarih daha erkene almaya calisiyorum . zaten surecin 18.ayina girdik 5 ay daha beklemek istemiyorum
-
@Mehmet-Kusken bütün evraklarınızı hazırlayıp bekleyin. Bi bakarsınız 2 haftaya sonra randevu skalası açılır.
-
@tncymz cok haklisiniz . ben evraklari hazirlamak icin vize randevusunu almayi bekliyorudum ama biran once hazirlamaya baslayayim . tesekkur ederim
-
Arkadaşlar merhaba . Bizim dosyamız mart ayında açıldı .Noa 1 oluyor sanırım bu .Max bekleme süresi ne kadar bundan sonra tahmini ? Bir de küçük bir şehirden başvuruda bulunmak daha mı hızlandırıyor süreci ?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
-
@ob16222 iyi günler ☺️aşağıda bir soru yazdım müsait olduğunuzda cevaplar mısınız rica etsem
-
@mertem441 hayırlı olsun öncelikle dosyalar tek yerde bakılıyor k1 için o yüzden nerden gönderdiğinizin bir önemi yok , green card süreci ile karıştırmış olabilirsiniz.
Ben başvurduğum dönem çok uzundu şimdi biraz daha kısaldı ama 10 ayı gözden cıkarın yine bu benim düşüncem tabi buradaki arkadaşlar da 8-11 ay arasında her şeyi halletmiş oluyor başarılar
-
@ob16222 teşekkür ederim cevaplandığınız için ☺️peki max ne kadar sürüyor süreç ? 2 yıl olan var mıdır ?
-
@mertem441 yakın tarihte ben geldim benim 14 ay sürdü. Ama şu an süreler biraz daha kısaldı. Arkadaşımın yakında mülakatı olacak onun başvuru gününden mülakat gününe kadar 10 ay oluyor. Bu süre kısalıp uzayabilir. Youtubede noa2 süreçlerini haftalık paylaşan gruplar var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum