K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@sarper90day olmaz
-
@sarper90day, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
bir sorum olacak size, DS160 doldururken, istanbul olarak işaretlemiştim görüşme istediğim yere, ama randevu alırken sadece ankara da bosluk oldugunu önüme cıkardı, ben de Ankara'ya aldım 2 Agustos'a elim mahkum.... Ds160 confirmation sayfasında istanbul consultate yazıor, bir sıkıntı olur mu ankaradaki randevuya gittiğimde?
ds 160ı 1 kere daha doldurma hakkın var
-
Bu ileti silindi! -
@onuronur hangi tarihe randevu alabildin . bizim dosya da in transit de ama ready olmasini bekliyorum randevu almak icin
-
@Osman-Sönmez yok hocam öyle bişey yanlış bilgi vermeyiniz istediğiniz kadar doldurabilirsiniz sadece neden birden fazla doldurduğunuzu sorarlar , geçerli bir sebebiniz varsa sorun olmaz.
-
@ob16222 sitede sadece 1 kere hakkınız var diyor ondan öyle dedim .
-
@Osman-Sönmez istediğiniz kadar doldurma hakkınız var merak etmeyin.
-
@Mehmet-Kusken üstadım önce 15 Nisan i aldım baktım çin erken aynı gün 2 Ağustos u aldım sonra baktım 7 Haziran var onu aldım hepsi 12 saat içinde oldu , bu arada hala reedy olmadim
-
@sarper90day ben de aynı durumdaydım . Randevudan önce bir mail geldi ve orda Ds160 formunda İstanbul olarak seçtiğiniz yeri Ankara olarak değiştiriniz diyordu . Ben de düzenleyerek Ankara olarak değiştirdim . Ve bunu yapınca DS160 onay numaranız değişecek onu da konsolosluğu arayarak bildirmeniz ve değiştirmeniz gerekiyor .
-
Merhabalar tekrardan eminim cevaplanmıştır ama gözden kaçırdım sanırım, vize görüşmesi ve sağlık raporu öncesinde covid 19 aşısı durumu hala devam ediyor mu? Bunun dışında dosyam Ankara'ya gönderilme aşamasında d160 formunu şimdiden doldurup randevu aramaya başlayabilir miyim? Yoksa dosyamın gelmesi için beklemem mi gerekiyor şimdiden teşekkür ederim
-
@cre3d iki doz covid asisi tamamlamis olma sarti devam ediyor. Son bir yil icinde de en az bir doz covid asiniz olmali. Ds160 formunu onceden doldurabilirsiniz, yakinda mail alirsiniz.
-
dosyamiz sonunda ready oldu 3 gundur randevu almaya calisiyorum 5 dakka da bir randevu ekranina bakiyorum ama 3 gundur hic randevu acilmadi . tavsiyeniz var mi?
-
@Mehmet-Kusken 2 ağustos açık önce onu al bnm gibi sonra sürekli kontrol edin erken randevu görünce geri çekin bn öyle yaptım
-
randevu sayfasi mi coktu dunden beri giremiyorum?
-
@onuronur bakiyorum surekli randevu icin bu hafta hic acilmadi insallah onumuzdeki hafta acilir
-
@Mehmet-Kusken bakım vardır , bazen bakıma alıyorlar
-
Arkadaşlar merhaba bizim son 5 yıl içinde çalıştığımız iş yerlerinin pek önemi var mı acaba çünkü hepsini hatırlamıyorum ve bazıları çok kısa süreliydi tarihleri de hatırlamıyorum ? Bir sorun olur mu acaba bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba bizim son 5 yıl içinde çalıştığımız iş yerlerinin pek önemi var mı acaba çünkü hepsini hatırlamıyorum ve bazıları çok kısa süreliydi tarihleri de hatırlamıyorum ? Bir sorun olur mu acaba bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum teşekkürler
-
@Mehmet-Kusken bn şu anda baktım açık sayfa bi problem yok hatta ağustos ayı için üç gün açık görünüyor 9 ağustos en yakın açık tarih
-
@Haci-Tekin yok hocam ancak e devlette 4a dokumunden cikar eger sigortali calistiysan , 1 aydan kisa sureli olanlari yazmiyorsun zaten.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum