IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
2 Nisan ( yarın) randevusu olanlara bol şans diliyorum. Umarım hepimiz için hersey yolunda gitsin…yarın buradan ben de deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. Sevgiler…
-
Bugün ( 1 nisan ) mülakat mailini aldım 7 mayıs tarihine. DQ tarihim 30 aralık
-
Arkadaslar son maille interview tarihi alanlardan DQ tarihlerini ogrenebilir miyiz? :)
-
Merhabalar, DQ Tarihi: 01.04.2024, Mülakat Tarihi:02.05.2024 olarak bildirildi.
-
@Alihan-Demir tebrikler arkadaşalar 7 mayıs için başka randevu alanlar oldu mu acaba?
-
@Onur-Karaca Merhaba ben de mail aldım, mülakat tarihi 7 mayıs, dq tarihi 9 ocak
-
@daphne hocam tebrikler siz dq dün mu oldunuz tam anlayamdım ama?
-
@beyza890 tebrikler hocam
-
@Onur-Karaca selamlar bende aldım 2 mayıs dq tarihim 26 aralik
-
Süreçlerinizi imzaya taşıyabilirmisiniz
-
@Alihan-Demir süreciniz ne zaman başladı
-
@Busra-Akdag süreciniz ne zaman başladı
-
@venomyns süreciniz ne zaman başladı
-
@ksmdgn 5 aralik 2022 baslama tarihi, 1 ay once dq
-
@ksmdgn 13 ocak 2023
-
İyi günler I-130 formunu doldururken, part-2 de yanlışlık yapmışım. I-130 formundaki yaptığım yanlışlığı nasıl düzeltebilirim? Online doldurup submit yapmıştım.
-
@Alihan-Demir dayanacak gücüm kalmadı
-
Arkadaşlar merhaba 25 kasim dq ama dosya hala nvcde randevu gelmedi.Her yere mail attım aradim kimse birsey demiyor ben vazmı gecmem lazim yoksa amerikadan avukat mi bulayim uzaktan bilgilerimi verip tavsiyeniz var mi
-
@Alihan-Demir 14 mayıs mülakat tarihim bu süreçte nasıl ilerlenmesi gerekiyor detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum
-
Sponsor olabilmek için gelirin ne kadar olması gerekiyordu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum