Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi için 'joint sponsor' sınırı

• Uzun süredir arastırıyoruz ama spesifik bi cevap bulamıyoruz , eşim yeterli miktar yapamıyor ve bize joint sponsor annesi ve babası olucak k1 için konusuyorum bu arada , annesi ve babası kombin 1 kişimi sayılıyor , ve house holdu nasıl öğrenebiliriz ?

• @Osman-Sönmez, içinde söyledi: K1 vizesi için 'joint sponsor' sınırı

Uzun süredir arastırıyoruz ama spesifik bi cevap bulamıyoruz , eşim yeterli miktar yapamıyor ve bize joint sponsor annesi ve babası olucak k1 için konusuyorum bu arada , annesi ve babası kombin 1 kişimi sayılıyor , ve house holdu nasıl öğrenebiliriz ?

Sayin@Osman-Sonmez, sorunuzu tam anlayamadim. Ancak household sayisi vergi bildirimine bakarak tesbit edilebilir. Kisi kac kisiye bakmakla yukumlu ise vergi bildiriminde bunu belirtir ve household sayisini ona gore tesbit edebilirsiniz. Householda olanlarin ve hukuken ABDde kalma izni olanlarin geliri de sponsorship icin kullanilabilir. Onu ayri bir formla eklemek ve bildirmek gerekir.

• @Claudia-J-Muslu uzun ugraslar sonucu babasının yıllık 50 bin dolar yaptığını öğrendik , ve onun yükümlü vergisi altında 4 kişi var . Şuanda yeterli oluyor değilmi babası ?

• @Osman-Sönmez, içinde söyledi: K1 vizesi için 'joint sponsor' sınırı

@Claudia-J-Muslu uzun ugraslar sonucu babasının yıllık 50 bin dolar yaptığını öğrendik , ve onun yükümlü vergisi altında 4 kişi var . Şuanda yeterli oluyor değilmi babası ?

Sayin@Osman-Sonmez, sinirlara ektekli linkten bakabilirsiniz. I-864 formlari icin https://www.uscis.gov/i-864p Ornegin 4 kisilik aile icin ve Hawaii veya Alaskada yasamiyor iseniz mimimum 39,000 USD yapmaniz gerekir. Ustune kac kisi sponsor oluyorsa onlari de ekleyeceksiniz, yani sponsorun 4 kisilik ailesi var ve ayrica 2 kisiye sponsor olacaksa minimum yilda 52,450 yapmasi gerekir. Bu evlilik vizesi icin boyledir, nisanli vizesi icin farklidir.

• @Claudia-J-Muslu, içinde söyledi: K1 vizesi için 'joint sponsor' sınırı

@Osman-Sönmez, içinde söyledi: K1 vizesi için 'joint sponsor' sınırı

@Claudia-J-Muslu uzun ugraslar sonucu babasının yıllık 50 bin dolar yaptığını öğrendik , ve onun yükümlü vergisi altında 4 kişi var . Şuanda yeterli oluyor değilmi babası ?

Sayin@Osman-Sonmez, sinirlara ektekli linkten bakabilirsiniz. I-864 formlari icin https://www.uscis.gov/i-864p Ornegin 4 kisilik aile icin ve Hawaii veya Alaskada yasamiyor iseniz mimimum 39,000 USD yapmaniz gerekir. Ustune kac kisi sponsor oluyorsa onlari de ekleyeceksiniz, yani sponsorun 4 kisilik ailesi var ve ayrica 2 kisiye sponsor olacaksa minimum yilda 52,450 yapmasi gerekir. Bu evlilik vizesi icin boyledir, nisanli vizesi icin farklidir.

Biz K1 için basvurduk , utahta yasıyor , bu demek oluyorki sponsor olamıyacakmı , görüşme tarihim 15 nisan :( tüm belgeler hazır vergi dökümanındada 50k yaptığı yazıyor .

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• Çocuk Bakıcısı için Amerikan Vizesi

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    560 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @duzmuhendis, içinde söyledi: Çocuk Bakıcısı için Amerikan Vizesi Merhabalar, 4 senedir bizimle beraber olan çocuklarımın bakıcısı var. Kendisi Gürcistanlı. Ben kendisini bir süre Amerika'da yaşayan annemin yanına yardımcı olması için göndermek istiyorum. Artık yaşlandılar ve bazı konularda desteğe ihtiyaçları oluyor. Bakıcımıza turist vizesi almayı düşündüm Ancak turist vizesi için Türkiye'de ve Gürcistan'da bekleme süreleri 300 gün civarında. Hem de 6 ay ile kısıtlamış oluyorum bu durumda Amerika'da kalışını. Annem ve Babam Amerikan vatandaşı. Ancak bakcı olarak çalışma vizesi almak istersek annem veya babam üzerinden maddi gelirleri çok yüksek olmadığı için kabul edilmez gibi. Acaba ben burdan bakıcıya sponsor olup, maaşını ben ödeyeceğim, yıllardır da benimle gibi bir gerekçeyle ailemin yanına çalışma izni ile gönderebilir miyim? Ya da bizim durumumuz için en uygun statü ne olur? Sayin @duzmuhendis, bakiciniz turistik vize ile kanuni olarak calisamaz. Her ne kadar vize alma suresi kisaltilabilse de calisma hakki olmayacagi icin bu vize turu size uygun olamaz. Ona yesil kart alarak sponsor olma sansiniz olabilir, veya ev calisani vizesi sartlarini karsiliyorsa onu yaninizda ABDye goturme durumunuz olabilir. Bu linke bakiniz. B-1 Nonimmigrant Visitors for Business Who Are Personal/Domestic Servants or Employees of Foreign Airlines https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/temporary-visitors-for-business/b-1-temporary-business-visitor
  • K-1 vizesi hk.

5
    0 Oy
    5 İleti
    206 Bakış
    B
    @Claudia-J-Muslu Çok teşekkür ederim cevabınız için.
  • 21 yaş sınırı

5
    0 Oy
    5 İleti
    289 Bakış
    crazycellsC
    @hakan-ozer-kursun Muslu Hukuk Burosu bolumunu amaci disinda kullanmaniz forumdan kalici olarak yasaklanmaniza neden olabilir, bilginize.
  • K1 vizesi 221 g reddi ap sureci

5
    1 Oy
    5 İleti
    588 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    Sayın @Hasan33, Sorularınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu aşamada gerekli ve yeterli cevaplar verildiği için konuyu kilitliyorum. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k