Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

21 yaş sınırı


Benzer Başlıklar

  • DV sürecinde çocuğumun 21 yaş problemi

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    0 Oy
    4 İleti
    244 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @ERHAN-1, içinde söyledi: DV sürecinde çocuğumun 21 yaş problemi dv 2024 talihlisiyim. Oğlum 24.03.2003 doğumlu kafam karıştı formu okudum fakat anlayamadım. Lütfen yardımcı olun. Vize alabilirsek oğlum bizimle gelebilir mi gelemez mi? Sayin @ERHAN-1, eger oglunuz CSPA yani cocugun statusunu koruma kanunundan yararlanabilirse vizeyi sizinle alip gelme ihtimali vardir. Ayni zamanda oglunuzun mutlaka evlenmemis de olmasi gerekmektedir. CSPAye gore yas tesbiti biraz daha karmasik bir konudur. Ancak oglunuz sizinle vizeye hak kazanmasa bile yine de siz ABDye gittikten sonra ona basvuruda bulunabilirsiniz. Bu kategoride her ne kadar bekleme suresi uzun olsa da sureci bir an once baslatmak onemlidir. Daha sonra vatandas oldugunuzda onceden yapilmis olan basvuru ile sureci one cekebilirsiniz.
  • 1 Oy
    4 İleti
    285 Bakış
    S
    @suzers @Claudia-J-Muslu merhaba, bugün konsolosluktan randevu öncesi son check maili geldi. Annem babam için (onlar applicant 1 ve applicant 2) belge listesi göndermişler ama Applicant 3: Ege Baran SUZER Status: Over 21 years of age, not eligible Documents and/or Actions Required: None Böyle yazıyor benim için. Daha önce konsolosluktan gelen mailde ismim listede vardı ve böyle bir şey yazmıyodu. Ben vize alamayacak mıyım bu durumda, yoksa son hesaplama konsoloslukta mı yapılıp karar verilecek? CSPA hesaplamadan yaşım 25 diye böyle yazmış olabilirler mi? Bu mail fena halde umudumu kaybettirdi bana… Bir tavsiyeniz var mı?
  • 21 Yas ustu icin aile talebi hakkinda

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    8
    0 Oy
    8 İleti
    510 Bakış
    B
    Bize bu platformu olusturarak hayatimizi kolaylastiran sayin @crazycells ile degerli bilgilerini esirgemeyerek ayrintili yanitlar ileten sayin @Claudia-J-Muslu tekrar tesekkur ederimtum yardimlariniz icin, iyi ki varsiniz . Saygilarimla.
  • Küçük Yaşta Alınmış Fakat İptal Olmuş Green Card

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    6
    1 Oy
    6 İleti
    451 Bakış
    bahisin__messisiB
    green kartımda sadece amerikaya giriş tarihi var. amerikaya bir daha hiç giriş yapmadım.amerikada babamın dayısı ve çocukları yaşıyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum