Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi 221 g reddi ap sureci

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    156 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Bilgi-Öndeş, içinde söyledi: K1 vizesi ile ABD'ye girdikten sonra statü değişikliği yapilabilir miyim? Merhaba 3 buçuk yıl beraberlik sonunda k1 vizem onaylandı ve ben ABD'ye geldim. Burada pek anlasamadigimizi gördük ve evlenmiyoruz, ben de Türkiye'ye dönüyorum karari verdik. Bu kadar gelmişken... K1 vizesi başka bir statüye dönebilir mi?. Nisanlım yine benimle iletişimde, onunla sorunumuz yok. Başka statü ile burada kendi başıma kalabilir miyim diye merak ediyorum. Ayrıca varsayalım döndümö, ve bir gün B1 E2 veya yine K1 vizesine başvurum oldu diyelim... bu başvurularda sorun yaşar mıyım? Sayin@Bilgi-Ondes, K1 nisanli vizesi ile girdikten sonra nisanliniz ile 90 gun icinde evlenip yesil karta basvurmaniz gerekir. K1den baska vizeye gecmek ise cok istisnai durumlarda mumkun olabilmektedir ornegin Temporary Protected Status gibi. https://www.uscis.gov/humanitarian/temporary-protected-status Yoksa genelde K1 ile geldi iseniz ve nisanliniz ile evlenmiyor iseniz, en dogrusu ulkenize donup sonra yeni vize turune basvurup ABDye tekrar oyle gelmektir.
  • L1 vizesi ile ilgili

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    279 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @laleacar, içinde söyledi: L1 vizesi ile ilgili Merhaba 2019 nisan ayından itibaren babamın şirketinde dış ticaret müdürü olarak çalışmaktayım. Kardeşim de ithalat ihracat uzmanı olarak benimle çalışıyor. Şirket babam (%40) ve ortağı (%60) üzerine. Şimdi Amerika'da bu şirkete bir şube açsa babam ve ortağı; kendisi L1A vizesine mi başvurarak bunu yapmalı? Şirkete şube açtıktan sonra ben ve kardeşim içinde L1A vizesi başvurusunda bulunabilir mi? (Aile olduğumuz için bir sorun teşkil eder mi bu?) Ve son olarak işletme sahibi babam olsa da yine de Greencard sürecine gidebilir mi bu başvurularımız? Şimdiden ilginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sayın@laleacar; L1 A vizesi mevcut bir şirketin ofisini açmak için kullanılır. Şube açıldıktan sonra da L1 vizesine başvurulabilir. Aile olmak sorun teşkil etmez ancak şirketin sadece aile bireylerini geçindiriyor olması sorun teşkil eder. Yani başkalarına da iş yaratması gerekir. İşletme sahibi babanız da olsa yeşil kart süreci işleyebilir. L1 vizeleri ile ilgili yakın zamanda değişiklikler olabilir. Süreci kolaylaştırmak için USCIS şu anda çalısmalarda bulunmaktadır.
  • Sponsor reddi?

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    0 Oy
    4 İleti
    446 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @renksizcocuk, içinde söyledi: Sponsor reddi? Merhaba ben work and travel programı için bir firmaya başvurdum ve notlarım belli olduktan sonra düşük olduğunu söyledim ve bana şansımı denememi söylediler. Şimdi ise "sponsor seni asla kabul etmez ortalaman düşük" demeye başladılar ve ayrıyetten "konsolosluk bildiri yayınladı 1.5 altı kimse vizeye giremez" dediler. Vize tarihimden, ds formum ve yasal çalışma iznim dahil her şey hazır. Sponsor ortalamam düşük diye beni reddedebilir mi? Unutmadan tehditkar bir şekilde "siciline işler kanada, Avusturya ve amerikaya vize alamazsın!" dendi ne yapmalıyım? Sayın @renksizcocuk, https://j1visa.state.gov/programs/summer-work-travel#participants sitesinde summer work and travela kimlerin başvurabileceği belirtilmiştir. Yeterli İngilizce bilgisi veya İngilizce kullanılacak ortamda bulunmak, ABD dışında lise sonrası bir eğitim kurumunda kayıtlı olup orada okuyor olmak, en az bir sömestr veya esini başarılı bir şekilde bitirmiş olmak ve bir is bulmak aranan özelliklerdir. Gördüğünüz üzere başarılı şekilde en az bir sömestr bitirmiş olmak şartlardan biridir. Bu tanıma uyup uymadığınıza bakmak için üniversitenizin basari kriterlerine bakmak gerekecektir. Yapılmamış bir başvuru sizi olumsuz etkilemez. Ancak eğer en az bir sömesteri basari ile bitirmeden başvuruda bulunursanız ret olabilirsiniz. Teşekkürler.
  • 221 g

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! muslu avukatlık
    6
    1 Oy
    6 İleti
    802 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    @fadime-agboyraz, içinde söyledi: 221 g Verdiğiniz yanıt için teşekkür ederim,sizin yazdıklarınızı forumda da okudum fakat biz bunların hiçbirine girmiyoruz ek belge istenmedi ben devlet memuru emeklisiyim eşim üniversitede hoca herhangi bir suç ya da olumsuz bir sicile sahip değiliz bu nedenle idari incelemenin ne olacağını ile ilgili bir şey düşünemiyoruz kurulan şirket yasal ve şu anda devralınan yer çalışıyor ortağımız işin başında Amerika'dan bir avukat ile çalıştık fakat o da bir bilgiye sahip değil tüm bu veriler ışığında neden ne olduğunu anlamadığımız bir idari işlem geçiriyoruz Sayın @fadime-agboyraz , Sorularınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu aşamada gerekli ve yeterli cevaplar verildiği için konuyu kilitliyorum. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k