DV2025 Sohbet Odası
-
-
şu yeşilkart çıksa da artık herşeyi buna bağlamasam olmaz mı. Araçların yurtdışına çıkması için kestirdikleri yeşil sigorta var ben yeşilkart diyorum. Adamlar beni uyarıyorlar yeşil sigorta diye. Şimdi bir araca teklif bakıcam plakası 34 DVM ben 34 DMV olarak yazıyorum.
-
@korki siyah donut yapmıştım geçen 7 mayısta. şimdikinde de yapacağım belki şans getirir
-
@ayvalik10 :) :) çok iyiymiş bu
-
@celica Ben geçen sene çorap tufanına katılmıştım ama totem tutmadı bu sene başka bir şey denemeyi düşünüyorum. :grinning_face:

-
@ayvalik10 Diş sigortalıyor musunuz acaba bu aralar en çok lazım olan şey bana :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@korki Bu abd kahvaltısı hiç bana hitap etmiyor, zaten normalde de şekerle aram yok bunlar bol şekerli donut yiyor pankekin üstüne şurup döküyor tam bir facia özellikle kan şekerini aşırı hızlı yükseltir. Normalde kahvaltı yapan biri değilim hiç kaldırmaz valla midem bunların kahvaltısını
-
@newbie97 Vallahi ben donutları çok seviyorum. Sanki şekerli poğaça gibi geliyor bana :grinning_face: Ayrıca yeni dünyada sadece kahvaltıda değil ekmekten tutun cips vb. hemen her işlenmiş gıdanın içine şeker koyuyolar ve koydukları şeker oranı Avrupa ve Türkiye'den kat ve kat daha fazla oluyor. Bu nedenle yiyecek bulmakta çok zorlandığımı hatırlıyorum. Şeker bombardımanına tutulmadan yiyebileceğim hafif atıştırmalıklar veya tatlı arayışlarımda sizin gibi çok şekerli olacağını düşündüğüm ama güzel göründükleri için denemek istediğim donutlar beni bu arayıştan kurtarmıştı. Emin olun bu donutlardaki şeker oranı alacağınız bir abur cuburdan daha azdır ve daha sağlıklıdır.
-
@newbie97 kahvaltılar zaten @debbieLA77 olacağı için siz kafanızı hiç bu işler için yormayın
-
@newbie97 diş sigortası yok ama sana iyi gidecek bir şarkı var
-
@newbie97 plain bagel, krem peynir ve yumurta üçlüsü de çok yaygın. ben wat yaparken çalıştığım otelde bu üçlüyü alıyordum kahvaltılık olarak çıkan şeylerden. kendime de marketten domates, zeytin gibi şeyler almıştım. halloluyor yani ama evet seçeneklerin %70i tatlı şeyler
ha bir de bacon ve sosis de çok yiyorlar ama bizim oteldekiler mi öyleydi geneli mi öyle bilmesem de leş gibi kokuyorlardı benim için
-
Bu sene kaç kişi başvuru yapmışı nereden öğrenebiliriz.?
-
@korki Valla hocam ben mısır gevreği yiyorum o bile aşırı tatlı geliyor bana, ben muhtemelen kaşarlı tosttan menemenden devam ederim hayatıma, canım çok tatlı çekerse de baklavacı ararım etrafta bulamazsam meyveli yoğurt felan tüketirim. Aşırı tatlı şeyler yiyince bunalıyorum valla ben dokunuyor vücuduma
-
@lavender Krem peynir yiyemiyorum, domates zeytini de kahvaltıda tüketemiyorum midem kaldırmıyor cidden o yüzden hep 12-1 e gelince kahvaltı yaparım. Hafif şeyler varsa örneğin simit tarzı unlu mamül yanına labne peynir ve ayranla tüketebilirim. Ben direk tadı keskin olan şeyleri yiyince oturuyor mideme o yüzden tadı yoğun olmayan hafif şeyler yemem lazım
-
@ayvalik10 evet herşey şekersiz glutensiz ve sağlıklı hafif :)
-
@newbie97 eskiden bende öyleydim sabahları, toparladım biraz daha.
-
@Murat-4 Hem aç olmuyorum acıkmıyorum sabahları hemde zorla yiyince mideme oturuyor valla lavabodan çıkamıyorum, onun yerine kahvaltı yerine 1 adet kahve koyuyorum yetiyor. Öğlene doğru acıkmış oluyorum o zaman da çoğu şeyi yiyebiliyorum genelde
Eskiden dışarıdan sık yemek söylerdim şimdi ondan bile tiksiniyorum youtube camiası sağolsun, en iyisi evde kendin yapmak dışarıda ne şartlarda koşullarda olduğunu bilemiyorsun, mekan hijyenik olsa bile sahipleri veremli çıkabiliyor gördük örneklerini ülkede
-
@Witch-Lilith aralık ocak gibi yayınlıyorlar
-
9 ile 22 milyon arasında bir şey, tahminimi 14-15 milyondan yada kullanıyorum
-
@newbie97 bi ara avm de çalışıyordum, sürekli orada yemek zorunda kalınca fast food bilmem neydi bir süre sonra midem bulanmaya başlamıştı iyice, dediğiniz gibi içinde ne olduğu da belli değil, hamburger diye veriyorlar bişeyleri yiyoruz, benim çocukluğumdaki hamburgerler ile alakaları yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum