@gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
-
@Ekto-Oktan helal be hanımefendiye.
-
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97 kahvaltılar zaten @debbieLA77 olacağı için siz kafanızı hiç bu işler için yormayın
-
@newbie97 diş sigortası yok ama sana iyi gidecek bir şarkı var
-
@newbie97 plain bagel, krem peynir ve yumurta üçlüsü de çok yaygın. ben wat yaparken çalıştığım otelde bu üçlüyü alıyordum kahvaltılık olarak çıkan şeylerden. kendime de marketten domates, zeytin gibi şeyler almıştım. halloluyor yani ama evet seçeneklerin %70i tatlı şeyler
ha bir de bacon ve sosis de çok yiyorlar ama bizim oteldekiler mi öyleydi geneli mi öyle bilmesem de leş gibi kokuyorlardı benim için
-
Bu sene kaç kişi başvuru yapmışı nereden öğrenebiliriz.?
-
@korki Valla hocam ben mısır gevreği yiyorum o bile aşırı tatlı geliyor bana, ben muhtemelen kaşarlı tosttan menemenden devam ederim hayatıma, canım çok tatlı çekerse de baklavacı ararım etrafta bulamazsam meyveli yoğurt felan tüketirim. Aşırı tatlı şeyler yiyince bunalıyorum valla ben dokunuyor vücuduma
-
@lavender Krem peynir yiyemiyorum, domates zeytini de kahvaltıda tüketemiyorum midem kaldırmıyor cidden o yüzden hep 12-1 e gelince kahvaltı yaparım. Hafif şeyler varsa örneğin simit tarzı unlu mamül yanına labne peynir ve ayranla tüketebilirim. Ben direk tadı keskin olan şeyleri yiyince oturuyor mideme o yüzden tadı yoğun olmayan hafif şeyler yemem lazım
-
@ayvalik10 evet herşey şekersiz glutensiz ve sağlıklı hafif

-
@newbie97 eskiden bende öyleydim sabahları, toparladım biraz daha.
-
@Murat-4 Hem aç olmuyorum acıkmıyorum sabahları hemde zorla yiyince mideme oturuyor valla lavabodan çıkamıyorum, onun yerine kahvaltı yerine 1 adet kahve koyuyorum yetiyor. Öğlene doğru acıkmış oluyorum o zaman da çoğu şeyi yiyebiliyorum genelde
Eskiden dışarıdan sık yemek söylerdim şimdi ondan bile tiksiniyorum youtube camiası sağolsun, en iyisi evde kendin yapmak dışarıda ne şartlarda koşullarda olduğunu bilemiyorsun, mekan hijyenik olsa bile sahipleri veremli çıkabiliyor gördük örneklerini ülkede
-
@Witch-Lilith aralık ocak gibi yayınlıyorlar
-
9 ile 22 milyon arasında bir şey, tahminimi 14-15 milyondan yada kullanıyorum
-
@newbie97 bi ara avm de çalışıyordum, sürekli orada yemek zorunda kalınca fast food bilmem neydi bir süre sonra midem bulanmaya başlamıştı iyice, dediğiniz gibi içinde ne olduğu da belli değil, hamburger diye veriyorlar bişeyleri yiyoruz, benim çocukluğumdaki hamburgerler ile alakaları yok.
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 bi ara avm de çalışıyordum, sürekli orada yemek zorunda kalınca fast food bilmem neydi bir süre sonra midem bulanmaya başlamıştı iyice, dediğiniz gibi içinde ne olduğu da belli değil, hamburger diye veriyorlar bişeyleri yiyoruz, benim çocukluğumdaki hamburgerler ile alakaları yok.
Yaşiniz kaç bilmiyorum ama malesef eskiden yedigim hiçbir şeyin tadini alamiyorum. Eskiden yumurta kirdiginda bile kokusu evin heryerinde kokardi. Şimdi mutfakta bile kokmuyor.
-
@debbieLA77 glutensiz dedin kalbimi çaldın 🫠

-
Olum yasi ortalamasi devamli yukari cikiyor , o zaman fast food, islenmis gida vs kotu degildir

Bugun seytanin avukatligi gunumdeyim

-
@melekyayli91 ben görmedim fakat bazıları anlatır bahçede salata koparıldığında içeriye kokusu gelirde diye, onları göremedim maalesef, meyvelerin sebzelerin kokusunu evin içine yayılıyormuş, dediğiniz gibi, şimdi burnuma domates dayasam koku moku yok.
-
@semavi Kadir abi
son teknoloji tıp kullanıldığı için hep paçalarını kurtarıyorlar görüşündeyim 
-
@celica, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@semavi Kadir abi
son teknoloji tıp kullanıldığı için hep paçalarını kurtarıyorlar görüşündeyim 
iyide hani ilaclar hep kimyasaldi, bir yeri yaparken bir yeri bozuyorlardi?

-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@melekyayli91 ben görmedim fakat bazıları anlatır bahçede salata koparıldığında içeriye kokusu gelirde diye, onları göremedim maalesef, meyvelerin sebzelerin kokusunu evin içine yayılıyormuş, dediğiniz gibi, şimdi burnuma domates dayasam koku moku yok.
O zamanlar herṣey daha güzeldi. Şimdi hiçbirşeyin tadi yok hepsinin genetigi degiştirilmiş. Genç arkadaş lar keṣke olsada sizde tatsaydiniz. Simdi yedigim herşeyden tiksinir oldum meyve sebze yiyemiyorum malesef tadi yok çünkü. Çocuklar olmasa meyve sokmam eve.
-
@melekyayli91 geçen gün tartışma programında birisi, çilek yetiştirenler çilek yemiyor demişti, ne kimyasallar var, tüm meyveler için aynısı geçerli, istanbuldayken marketten portakal alıyordum ot gibi oluyordu, mersinde doğru düzgün bakılmamış su bile arada verilmiş ağaçtan portakal yiyorum daha iyi.
Benzer Başlıklar
148
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k