DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97 olması gereken o aslinda da :face_with_tears_of_joy: merhum goril koko kadar akılları olmayan kişiler oy kullandığı için :face_without_mouth:
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 iyi akşamlar özlettin kendini :))
iyi akşamlar. Şimdilik buralardayiz. Sizler keyifler nasil? Zaman yaklaştikça heyecan sardi mi? :) Burada bu kadar istekli sen varsin inşallah çikanlardan biri olursun da sevincini görürüm mutlu olurum :)
-
@nurcaglar2 merhaba başka bir sayfa da sana yazmıştım bu forumu diğer forumlarla karıştırma biz burada aileyiz herkes sadece yazarak değil gerçek hayatta da yardımcı olurlar. Ondan sen çıkmasına dua et gerisi zaten planlandığı için çorap söküğü gibi gidiyor.
-
@gtx295 inşallah bu forumda isteyen ve gerçekten ihtiyacı olanlar gider.
-
@nurcaglar2 öncellikle bu guruba gelmeden önce bunu bende düşünmüştüm bu yüzden araştırdim internette ücret karşılığı yapan yerler var ama bu grupta olduğun sürece bunları düşünmeye gerek yok
-
herkese iyi iftarlar, çevremdekilere, aileme açıklanma zamanı yaklaştığı için bıktırdım artık yeter söyleme çıkmayacak dense bile ben hayalimden vazgeçmiyorum, şu pahalılıkta, şu mutsuz günlerimde bile mutlu olduğum bir şeyi bile çok gördüler ya öyle içimi dökeyim dedim foruma :grinning_face_with_big_eyes:
-
@newbie97 edevletten hallolması lazım, okula git zarfa koy falan çağdışı kaldı artık, şimdi benim oy vermem için bin km yol gitmem lazım.
-
@brownanchor Size de iyi iftarlar
-
@lawyergirl teşekkür ederim ve ilk başvuru olacağı için bence büyüsü daha büyük :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@brownanchor Size de iyi iftarlar
Herkese afiyet olsun.
-
@brownanchor Kesinlikle öyle ☺️
-
@brownanchor Valla bende söyledim geçen bir akrabama, çıkmaz etmez diyerekten kaale bile almadı, oysaki onun kocasına çıkmış yıllar önce. Bana çıkabileceğine inanmıyor, bende çıksın anında gideceğim dediğim an mani olmaya çalışıyor.
İşte bu yüzden konsolosluktan onayı alana kadar aman ha çıkanlar çıktığını kendine saklasın sonra nazar felan değiyor malum :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Murat-4 edevlet güvenliği yokki millet bir girer oy kullanmaya ekranda yazar oyunuzu kullandınız zaten diye :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@brownanchor Valla bende söyledim geçen bir akrabama, çıkmaz etmez diyerekten kaale bile almadı, oysaki onun kocasına çıkmış yıllar önce. Bana çıkabileceğine inanmıyor, bende çıksın anında gideceğim dediğim an mani olmaya çalışıyor.
İşte bu yüzden konsolosluktan onayı alana kadar aman ha çıkanlar çıktığını kendine saklasın sonra nazar felan değiyor malum :beaming_face_with_smiling_eyes:
Bence kimsenin bilmesine gerek yok. Uğraşmaya degmez insanlarla 1000 kere söylenirler... O heyecani içinde yaşamak en iyisi herşey bittiğinde paylaşirsin :)
-
@newbie97 bu şekilde kullanmanında güvenliği yokki, edevlet kolay olur hiç değilse.
bu milletvekili oyları koruyor bak :face_with_tears_of_joy:

-
@Murat-4 orada takip edemezsin ama, adamlar belki yanlış oran açıklar. Burada en azından çoğu sandıkta millet duruyor sayıyor genel merkeze yolluyor verileri :D
-
@newbie97 yoluna buluyorlar onların mühürlü, mühürsüz oylar, arabanın bagajından çıkan pusulalar, seçmen taşımalar, adamlar ilçelerin sınırlarını bile değiştiriyor, sanada hak veriyorum en azından elimizde somut elle tutulur bişeyler olmuş oluyor. :)
-
Arkadaşlar oy çalmak o kadar kolay değil. Ben seçimlerde hem sandık görevlisi hemde müşahit olarak görev yaptım. Her sandıkta en fazla oyu alan 5 partiden temsilci 2 devlet memuru "biri başkan biri başkan yardımcısı olarak üzere" toplam 7 sandık görevlisi ve 5 müşahit bulunuyor. Oy kullanımı bittikten sonra sandıklar müşahitler, sandık görevlileri ve oy sayına katılmak isteyenler de dahil herkes önünde sandıklar açılıyor. Ve tek tek pusulalar katılımcılara gösterilerek sayılıyor. Sayım sonuçu tutanaklara ve defterlere işlenip çuvala dolduruluyor. Mühürlenen çuval başkan ve iki farklı parti üyesi ile ilçe seçim kurulluna götürülüyor. Bu aşamaya kadar oy çalmak mümkün değil. Sonrasında da birşey yapamazlar çünkü. Seçim sonuçları için çuval kapatılıp mühürlenmeden her parti üyesine ıslak imzalı sonuç tutanağı veriliyor. Bu tutanaklarda sandık başkan ve başkan yardımcısının be her parti üyesinin imzası oluyor. Parti üyeleri bu tutanakları parti ilçe binasına veriyor. İlçe seçim kurulu her sandık tutanağını web sitesinde yayınlar ve partilerde tek tek tutanakları karşılaştırarak kontrol eder. Yani kısaca oy çalmak mümkün değil.
-
iyi akşamlar, iyi geceler herkese
https://www.instagram.com/reel/CstWqQhoe0l/?igsh=MWJzems5dnZnZzEwMQ%3D%3D -
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
50
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
