DV2025 Sohbet Odası
-
@nurcaglar2, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
merhaba, gc çıkarsa adres sorununu nasıl çözmeyi planlıyosunuz? hiç tanıdığım yok Amerika'da
Gc çikar ise forumdan yardimci olacak birileri elbet çikar. :)
-
Green card çıkması için şans yorumudur. 🙂
-
abd turkiye'deki vatandaslarina secimlerde uyanik olun, kalabalikta dolasmayin uyarisi gecmis. Istihbarat bir sey sezmis olmali.
Actions to Take:
- Avoid crowds and demonstrations
- Be aware of your surroundings
- Monitor local media for updates
-
ssn number nasıl bişi

-
@celica tedbir amaçlı da olabilir, ama Rusyada konsere gidenleri taradılar belli de olmaz yine de.
-
@Murat-4 tedbir amaçlı gibi duruyor. ama henüz 1 ay önce gibi rusya için de uyarı geçmişler, sonrası malum
-
@gtx295 iyi akşamlar özlettin kendini :))
-
@celica 6 şubat depremlerinden hemen önce konsoloslukları kapadılar ya ben en çok ona şaşırıyorum acep sistemleri vardı da biliyorlar mıydı deprem olacağını... Aklımda komplo teorileri dönüp duruyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
Önceki depremde de aynısı olmuştu
-
@newbie97 ben oy verme konusunda kararsızdım artık hiç gitmicem oy vermeye :man_shrugging:
-
@celica Bende gitmeyeceğim, geçen seçim sinirlerim bozuldu bir giren kabine çıkmıyordu zarf büyük olunca gencinden yaşlısına bir kağıdı katlamak için 3-5 dk zaman geçiriyorlardı kabinde sıra azalmıyordu bu seçim daha beter olacak
Ben o kadar hızlı oy verip kağıdı katladım ki millet şaşırdı ne çabuk verdin dedi
-
@newbie97 olması gereken o aslinda da :face_with_tears_of_joy: merhum goril koko kadar akılları olmayan kişiler oy kullandığı için :face_without_mouth:
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 iyi akşamlar özlettin kendini :))
iyi akşamlar. Şimdilik buralardayiz. Sizler keyifler nasil? Zaman yaklaştikça heyecan sardi mi? :) Burada bu kadar istekli sen varsin inşallah çikanlardan biri olursun da sevincini görürüm mutlu olurum :)
-
@nurcaglar2 merhaba başka bir sayfa da sana yazmıştım bu forumu diğer forumlarla karıştırma biz burada aileyiz herkes sadece yazarak değil gerçek hayatta da yardımcı olurlar. Ondan sen çıkmasına dua et gerisi zaten planlandığı için çorap söküğü gibi gidiyor.
-
@gtx295 inşallah bu forumda isteyen ve gerçekten ihtiyacı olanlar gider.
-
@nurcaglar2 öncellikle bu guruba gelmeden önce bunu bende düşünmüştüm bu yüzden araştırdim internette ücret karşılığı yapan yerler var ama bu grupta olduğun sürece bunları düşünmeye gerek yok
-
herkese iyi iftarlar, çevremdekilere, aileme açıklanma zamanı yaklaştığı için bıktırdım artık yeter söyleme çıkmayacak dense bile ben hayalimden vazgeçmiyorum, şu pahalılıkta, şu mutsuz günlerimde bile mutlu olduğum bir şeyi bile çok gördüler ya öyle içimi dökeyim dedim foruma :grinning_face_with_big_eyes:
-
@newbie97 edevletten hallolması lazım, okula git zarfa koy falan çağdışı kaldı artık, şimdi benim oy vermem için bin km yol gitmem lazım.
-
@brownanchor Size de iyi iftarlar
-
@lawyergirl teşekkür ederim ve ilk başvuru olacağı için bence büyüsü daha büyük :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@brownanchor Size de iyi iftarlar
Herkese afiyet olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum