Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
-
@Duygu-Çelik EB-2 icin 10 ay bekledim ben. Hayirli olsun.
-
Teşekkür ederim benim de eb3 other works umarım hızlı olur diye umut ediyorum
-
@Duygu-Çelik sizin adınıza çok sevindim tebrikler , avukatınız sizden evrakları ne zaman istemişlerdi NVC için ?
-
@yunus-karataş arkadaşlar imzalarınızı güncellerseniz sizden sonrakiler veya aynı dönemde olanlar süreleri görürler.
-
Bu ileti silindi!
-
@yunus-karataş teşekkür ederim , ilk Ocak ayı gibi başladık sonra evraklar 22 ocakta teslim edildi , eksik evrak dönüşü 16 şubatta avukatım yazdı 28 şubatta tekrar yolladık 19 martta DQ oldu
-
@justmansam teşekkür ederim bilgi için çok anlayamadım hesaplamalardan sizin tahmininiz ne yönde ?
-
Bu ileti silindi!
-
@Rdem09, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
Ungan randevusu alan arkadaslara bir sorum olacak. sanki randevu websitesinde DS 260 son 6 ayda doldurulacak gibi birşey okudum. Tekrar DS260 mı doldurmamız gerekiyor. Üüzerinde 10 küsür ay geçti en son NVC ye gönderirken doldurmuştum. çok teşekkürler.
Tekrar doldurmadık bizimkinin üzerinden de 12 ay geçmişti
-
@u2rem çok teşekkür ederim
-
@Rdem09 hocam sizin bu sorunuza yanıt geldi mi? Ben de merak ettim siz sorunca DS260 için?
-
@Hilal-2 evet u2rem hocam yukarıda yazmış biz de yenisini doldurmadık diye.
-
Herkese merhaba,
Bugün ailemle mülakata gittik ve vizelerimiz onaylandı. @u2rem 'in hem sağlık kontrol hem de vize görüşmesi için verdiği açıklamalar çok detaylı ve faydalı. Onun adımlarının izlerinde yürümek gibiydi. Mülakatta aynı gözlüklü sarışın adama denk geldik ve çok nazikti. @u2rem 'in bahsettiği genel soruların aynısını sordu (ilk evlilik, uzmanlık alanı, Amerika'da planı) ama mülakat süremiz yaklaşık 10 dakika surdu. Student’s Work and Travel programı (2007) ve Chicago'da bir kimya konferansı (2017) için Amerika'ya iki kez gidişim hakkında temel sorular sordu. Bizi uzun süre ayakta tutan şey, Gana Atom Enerjisi Komisyonu'ndaki iş deneyimimiz (eşim ve ben) ve Rusya'da katıldığım bir konferans. Bunlar “red flag” konu olduğunu düşünüyorum. Bizi yaklaşık üç dakika kadar tezgahta bıraktı ve geri dönünce atom enerjisi komisyonundaki işlerimiz hakkında daha fazla ayrıntı vermemizi istedi. Rusya seyahatim hakkında da daha fazla bilgi istedi (neden oraya gittin, ne kadar süre orada kaldın, kongre katılımcılar kimlerdi) ve yanıtlarımızdan memnun kaldı. Daha sonra vizelerimizin onaylandığını ve pasaportlarımız postayla bize gönderileceğini söyledi. Mülakat yapan kişi çok iyi bir espri yaptı, kızım kaç yaşında olduğunu sordu ve onun da atom enerjisi komisyonuyla ilgili deneyimlerini sordu. Hepimiz güldük. Başvuru sürecimizin olumlu sonuçlanmasına sevindim ve sırada bekleyen herkese başarılar diliyorum. -
@Selali hocam tebrikler, umarim sonraki hayatinizda guzellikler mutluluklar getirir. Hayirli olsun.
-
@Selali Tebrikler.
-
Arkadaşlar merhaba birşey danışacağım benim PD avukatım 08/01/2020 olarak söylemişti NVC evrakları yollarken altına Ekim 3 2022 yazmış bu tarihler de 140 ilgili onay geldi diye hatırlıyorum anlayamadım avukatım neye göre demiş olabilir ?
-
@Duygu-Çelik hocam avukatlar dosyanızı USCİS e yolladiktan sonra o kurum petition dosyanızı alinca receipt notice yolluyor .bunu avukat sizinle paylasmadi mi? Wegreened Chenler paylasiyor orada PD yazar. Siz kiminle çalıştınız? Avukata tekrar sorun bence.
-
@begumm teşekkür ederim geri dönüşünüz için ben Amerikalı avukat ile çalışıyorum bana sadece yazılı olarak söyledi herhangi bir onay kağıdı tarafıma iletmediği için göremiyorum gönderdikleri yazıyı sadece bana mail üzerinden tarihi yazdı NVC onay kağıdın da öyle yazınca kafam karıştı yani Ekim 3 2022 olsaydı şuan Ds260 NVC evrak gönderemezdim değil mi current olmasını beklemem gerekirdi ?
-
@Duygu-Çelik rica ederim hocam, DS 260 doldurmak için current olmaya gerek yok. İ140 onayı alinca dosyaniz NVCye transfer oluyor gerekli fee yi yatirinca formu doldurabilirsiniz ancak PD current olmadan konsolosluk randevu daveti yollamaz.bence e-posta ile PD tarihini avukata sorun. İnşallah kolaylikla hepimiz vizemizi alırız.
-
@Duygu-Çelik wegreened de Amerikan firmasi ve bu alanda bence en iyisi. Siz bence avukata sorun hangi firma ise hocam. Muhtemelen 2022 evraklarin NVCye transfer tarihidir.yani onay alinca oraya transfer oluyor ve CEAC sistemine kayıt olmak için case number vs bilgisi atıyorlar e-posta ile... yalnız benim EB2 NİW sizin EB3 fark varsa onu bilmiyorum..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum