@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Sahiden iyi mi geceler.
Değişik bi rahatsız edicilik var. Truman show filmi için hazırlanmış bi set gibi. Yapay bi düzen. Fazla kusursuz. Ağaçtaki çiçeklerin pembe yaprakları haricinde ölmüş yada kullanım ömrünü doldurmuş hiç bişey yok. Hani sinemada -film için gerekli olmayan hiç bişey gözükmesin- gibi bi kural vardır ya. Sanki videodaki herşey bizim görmemiz gereken anda ve görmemiz gereken yerde gözüküyor gibi. Hatta araba sanki figüran bi arabada kamera geç döndüğü için görüntüden kaybolması gecikmiş o yüzden kaldırıma çıkmaz zorunda kalmış sanki. Çekim hatası gibi bişey. Yangın söndürme musluğu ve arkasındaki bitkilerin biraz önce yerleştirilmiş görüntüsü....
Elbettedeki gerçektir ama bişey var anlatmak istediğim ama sanırım anlatamadığım bişey.
Bu kadar kusursuz bişey hayal etmiyor olabilirim. Hayallerini anlatırken bana bu kadar kusursuz ve sakin bişey anlatanda hiç olmadı. Mesela ben bişeyler tamir etmeyi, yapmayı falan severim. Burda matkap, teztere falan çalıştırsam polis gelir gibi 
Bi arkadaşım çimenleri olan bahçesinde mangal yakma hayali kuruyor. Burada mangal dumanı daha çatı boyunu aşmadan şikayet gelir. Başka arkadaş newyork, canlılık, falan hayallerinde. Düşünün istanbul sakin geliyor adama. Burda sıkıntıdan patlar heralde. Kendi garajında tamir vs yapmak isteyen araba sever bi arkadaşımız var. o apaçiyi zaten mahalleye sokmazlar.
Burda tam olarak nasıl bi hayat yaşanır onu bilmiyorum galiba ben. Bi denemek lazım