DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @salih-atilla
    @hsn-kartal

    Arkadaşlar sizi bilemem ama süreç harbiden beni çok ama çok yormaya başladı. Sinir yapılarımdaki hasar gittiksire artmaya başladı.
    Çok sabır gerektiren bir süreç. Ankara total performansı bekli geçen senelerle benzer gidiyor olabilir. Ama kağıt üstünde baktığımızda 5-6K'ların mart ayında mülakata giriyor olması gerekiyordu. Hala mülakat bekliyor.


  • @melikemim umarım Haziran Temmuz ayında hızlanırlar. Ben de artık yavaş yavaş stres olmaya başladım. Geçen yıl case numberı 9000 civarı olan bir tanıdığım kendilerinin de çok stres yaptıklarını, mayıs ayında gelen mülakat maili ile birlikte rahatladıklarını, bizim de bu case numarasıyla rahat olmamız gerektiğini söyledi ama artık gerçekten biz de stres olmaya başladık. Geçen yıl haziran, temmuz ve ağustos aylarında baya bir dağıtım yapmışlar. Umarım bu sene de öyle olur ve mülakatlarımıza gireriz.


  • @yusufalak umarım cuma günü akşam saatlerinde mülakat maili aldığınızı paylaşırsınız😊 Umarım çok sayıda mülakat dağıtırlar ve hepimiz mülakatımızı alırız. Acaba geçtiğimiz senelerde bu ay yapılan gibi sadece sırası atlanan kişilere mülakat verip ayı boş geçtikleri oldu mu? Bu konuda bir bilginiz var mı?


  • @mustafa_27 atlanan kişilere farklı bir günde mülakat maili gönderdikleri oldu. O sebeple ben ümitliyim yarın veya Cuma gelir diye umuyorum


  • @Vildan-0 umarım bu şekilde olur. Ben de bugünden ve yarından ümitliyim. Umarım artık daha fazla kişiye mülakat dağıtımı yaparlar. Cevabınız için de çok teşekkürler.


  • @mustafa_27
    inşallah


  • @yusufalak Bugün yarın ilk güzel haberi sizden bekliyoruz hocam. Sıra sizlerde bakalım güzel haber umarım gelir ve geçtiği kapıyı da aralık bırakarak ilerler diyelim..


  • Dosya numarası düşük arkadaşların yazdigi olumsuz yorumlara bakıp bir de kendi durumumu düşünüyorum. Daha dosya numaramız aktif olmadığı için konsolosluklar mesajlarimizi dikkate bile almıyor diyebilirim. Ankaradaki konsolosluğa guven olmaz ama 6-7bin gibi dosya numarasına sahip arkadaşların ortalığı velveleye vermesi forumda bizim durumumuzda olan kisiler için negatif bir yaratıyor.


  • @Ecehzr Ece bu soru konsolosluğa gidene kadar benimde aklımdaydı. İnternetten araştırdığımda bireysel veya evli bireyler uç rakamlar 10-15-20 bin dolarlardan bahsediyordu ve bu durum beni çok geriyordu. Toplamda 110bin türk lirasını beyan ettim. Vizem kargoda 🙂


  • @ptcuye35 Case numaram 38xx girdim, görüştüm, aldım eğer bekarsanız işiniz diğer durumlara göre daha kolay. Olumsuz yorumlara bakmayın kendinizi motive edin çünkü siz bir talihlisiniz. Vizeyi aldım gözüyle bakabilirsin.


  • @UniqueCowboy yahu arkadaşın case 20k nasıl vizeyi aldim gözüyle baksın, dalgamı geçiyorsunuz

  • ⭐⭐⭐

    @UniqueCowboy yazdığınız son 2 mesajda riskli mesajlar. 2-3bin dolarla evet vizeyi alabilirsiniz ama bu herkesin alabileceği anlama gelmez sizin gittiğiniz eyalet farklı olabilir, işiniz hazırdır onu sunmuş olabilirsiniz, bir yakınınızda kalacaksınızdır gider masrafınız düşük olabilir , ev araba tapu vs sunmuş olabilirsiniz veya görevli sizin için yeterli görmüş yada umursamamış olabilir. Burada talihlilere ortalama bir miktar söylenirken insanların gözünü korkutmak için değil hem en mantıklı şekilde sorun yaşamamaları için hemde vizeyi aldıktan sonra gitme noktasında burada masraflrını karşılayabilmesi için öneriliyor.

    20K sırasındaki birine talihlisiniz zaten vizeyi aldınız sayın demekte çok ironik. Özellikle Türk vatandaşları için mülakat almak, lotteryi kazanmaktan daha zor son 3-4 senede


  • @Emre-Kurtulmuş ben dalga geçtiğini düşünüyorum arkadaşın, insanların ensesinde boza pişiyor dosya taşımak için gelip dediğine bak


  • @UniqueCowboy "benden sonra tufan" başlıklı yazınız için teşekkürler. Bu başlık dışında bir başlıkta yazınız olmadığına göre büyük ihtimalle diğer "2024 aşamaları" başlığını, "sayılarla DV2024" başlığını ve hatta "2024 mülakat" başlığını dahi ziyaret etmediğiniz göze alınırsa süreçle ilgili bildiğiniz tek şey kendi deneyiminiz. O da henüz nihayete ermedi. İnsanları yüreklendirmek ayrı şey, bol keseden sallamak ayrı.

    Şu gidişata göre belki 11 bine dahi sıra gelemeyecek, sizin 20 bindeki arkadaşa bunu söylemeniz onun ve bunu okuyan diğerlerinin sürecine balta vurabilir.

    Diğer iletinizde gösterdiğiniz miktar size -şimdi- sıkıntı çıkarmadı, yaklaşık 3500 dolar ile Amerika'da yaşamaya başlayınca da yorumlarınızı merakla bekliyorum.

    NOT: yazdıklarım kimseyi negatif etkilemek için değil; düşünülerek konuşulmasını teşvik etmek için yazılmıştır.


  • @mustafa_27 siz beklicek misiniz yoksa dosyayı taşımak mısınız


  • @Ecehzr 2-3 sayfa öncesine gidersen okuyabilirsin 🙂


  • @Vildan-0 Vildancım 3500 daha sadece göstermelik bir miktar bunun 6 ay içinde ilavesi var, askerden 2 ay önce gelmiş biri 6-10bin dolar gösterecek bir durumda olmayabilir.

    Ayrıca dediğin gibi buraya post&mention atmadan önce sadece kendi deneyimlerimi paylaşacağımı bahsettim.

    Ayrıca "nihayete ermeyen" vizem şuan kargo da, sormak istediğin her hangi bir durum varsa sana da yardımcı olabilirim.

  • ⭐⭐⭐

    @UniqueCowboy öncelikle hiç tanımadığınız birine bu şekilde hitap etmeniz doğru değil forum ortamında.
    siz deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin tabii ama insanlara akıl vericek yorumlardan kaçının bence. Verdiğiniz fikirlerin tutarlılığı ve pek akla yatar yanı yok çünkü durduk yere kimsenin sürecini etkilememiş olursunuz. Vizenizde hayırlı olsun


  • @UniqueCowboy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Ayrıca "nihayete ermeyen" vizem şuan kargo da, sormak istediğin her hangi bir durum varsa sana da yardımcı olabilirim.

    Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde diyerek cümleye girmek istedim çünkü kişilere lütufmuş gibi yardımcı olabileceğinizi düşünüyor oluşunuz ve forum geçmişinizde bir kişiye bile yardımcı olmamanız üzere sizi sözleriniz üzere değil de yaptıklarınız üzere değerlendirmek en doğrusu.Bunun yanı sıra kişilere yardımcı olmadığınız gibi sükut etmeyide başaramayarak eksik ve tehlikeli cümlelerinizle de kişileri yanlış yönlendirmekten de geri durmuyor oluşunuz ziyadesiyle şaşırtıcı buluyor ve fazla cüretkar olduğunuzu düşünüyorum. Talihli olmanın yeterli olduğunu düşünüyor oluşunuz zaten ayrı bir fecaat.

    Ek olarak lütfen üslubunuzda 'cım', 'cim' eklerini de sosyal hayatta tanıdıklarınıza kullanmanız daha doğru olur çünkü rutubetli üslubunuzu görmek istemeyen forum üyeleri kesinlikle vardır benim gibi. Tabi ben daha fazla görmeyeceğime eminim çünkü mesajlarınızı görmemek için sizi engelleyeceğim.


  • @Revolter benim içimden geçen kaba sözlerin en naif halini yazarak duygularıma tercüme olduğunuz için size çok teşekkür ederim azizim 😉


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

82
Çevrimiçi

42.5k
Kullanıcı

4.5k
Konu

434.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum