DV2024 Sohbet Odası
-
@melikemim inşallah mail geldiğinde ankaranin gidişatını anlayacağız
-
Arkadaşlar ben askerden geleli 2 ay oldu. 6 aylık banka dökümünü çıkartıp bankaya imzalattım toplam 3700 dolar var. Asker görevimden yeni geldiğimi ve bütün birikimimin bu olduğunu söylersem bir sorun olur mu sizce? Ayrıca finansal açıdan bildiklerinizi aktarırsanız çok sevinirim. yarın mülakatım var :)
-
@metu-mcan 5100 de kalırsa vay halimize
-
Arkadaşlar süreci amerikada devam ettiren biri var mı eğer amerikadan devam ettirmek istersek bu ne kadar zaman alıyor ?
-
@cagri-gurluk Sanırım AOS yapmak istiyorsunuz bu sürece özel bir sayfa burada mevcut orada yeterli bilgi ve sürece dair deneyimleri bulabilirsiniz.
-
Selam Arkadaşlar,
47XX altındaki atlanan arkaşlara 2NL maili 12.03 tarihinde gitmiş sanırım. Excel tablosunda güncellediklerini görüyorum. Öncelikle mülakat maili alan arkadaşları tebrik eder, süreçlerinde başarılar dilerim.
47XX üzeri içinde bu hafta güzel bir dağıtım gelir inşallah. Bu ay güzel haberlere okadar çok ihtiyacım varki anlatamam.
-
@yusufalak gelecek yolda azkaldı az😊
-
@salih-atilla, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yusufalak gelecek yolda azkaldı az😊
İnşallah @salih-atilla gerçekten mutlu haberlere çok ihtiyacım var. Psikolojim dağılmak üzere çünkü.
-
@metu-mcan merhaba size iki sene üst üste mi çıktı şans
-
@UniqueCowboy merhaba mülakat sonucunu yazarsanız seviniriz
-
Merhaba arkadaşlar, dosya numarası benim gibi yüksek ve halen takvimde aktif olmayıp başka bir ülkede oturumu ya da vatandaşlığı olmadan dosya taşıyabilen var mı acaba?
-
ARKADAŞLAR İŞLEMLER BİTTİ VİZEM ONAYLANDI !! Bu süreçte olan herkese başarılar dilerim. :)
-
@UniqueCowboy hayırlı olsun
-
@UniqueCowboy hayırlı olsun banka dökümünüz için ne dediler peki sorun olmadı o zaman fazla olmaması
-
Teşekkür ederim, detaylı olarak mülakatın nasıl geçtiğini size anlatacağım hiç zannettiğimiz gibi değilmiş
-
@UniqueCowboy tebrikler hayırlı olsun
-
Mülakat bugün idi. Yetkili tam pasaportlara mühür basacaktı durdu... İDARİ İŞLEMLERE KALDIK. Bakalım neler olacak...
-
@mehmetatal AP'ye kalmanızın nedeni nedir? Adli sicil kaydı vb?
-
@salih-atilla Ben bu ayı böyle göstermelik birkaç mülakat ile geçeceklerinden endişe etmeye başladım. Mayıs-Haziran gibi hızlanmazlarsa vah halimize gerçekten.
-
Geçmiş olsun pasaportunuz onlarda ise bence kısa zamanda vizeniz basılır. Geçmişte oyle olanlar var. Moralinizi yüksek tutun. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum