DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @ptcuye35 hocam teşekkürler ve tebrikler

  • ⭐⭐

    @lawyergirl teşekkürlerrr

  • ⭐⭐

    @hadi-BE eyvallah kardeş 🙂


  • @Emre-Kurtulmuş
    Aynen öyle ona göre iyi olan şeyler bize göre iyi olmayabilir.
    kriterlerimiz aslında belli gibi.
    eşim ve ben doğma büyüme istanbulluyuz.
    30 yıldır ümraniye gibi çok yoğun bir ilçedeyiz.
    kalabalık trafik gürültü cok yordu artık 🙂
    soğuktan ve yağmurdan nefret ederiz.
    öncelikle bunları iletip ondan sonra iyi yönlerini kötü yönlerini konusup tartısıyoruz 🙂


  • @doguStone santralden çakmak köprüsüne otobüsün yarım saatte gittiğini bilirim, istanbulun heryeri kalabalık imkan varsa kaçmak lazım.


  • Merhabalar herkese. kadinlar gününüz kutlu olsun sevgili kadınlar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @treystoom foruma geleli daha 1 ay olmuş hemen etiketi yapıştırmışsın. Kimse yok hiçbir bilgi bulamıyorum diye. Aklında olsun bu forumda biz aileyiz. Herkes bu ailenin üyesidir. forumu tam olarak kullanmayı öğrenmemişsin bu da çok normal. Fakat öyle bir yazı yazdın ki 10 yıllık foruma üyesin gibi. Senin bahsettiğin yerde tam ortasında forum ailemizin üyesi yaşıyor. Raleigh şehrinde @aslisirin eğer müsait olup ta foruma gelirse sana bu bölge hakkında elinden geldiğince bilgi verecektir. Bu forumda sadece yazılar yazılmaz. Gerçekte hayatta da insanlar birbirine yardımcı olur. Ondan dolayı kimsenin eli ayağına dolaşmaz. Bu kadar sıkıntı stres yada panik yapmana gerek yok sakin biraz lütfen şimdi en yukarıda siyah butonlar var orada dünya işareti var oraya tıklıyorsun. Daha sonra hangi eyalet istiyorsan orada ki forum ailemizin üyesine mesaj atarsın. Sohbet edip bilgi alabilirsin.


  • @debbieLA77 "Geldikleri Gibi Giderler" Mustafa Kemal Atatürk.


  • ⭐⭐ Yasaklı

    @mcvk Ahahahah Teşekkür ettim 😃

  • ⭐⭐

    Gelmişiz son 56 güne 🙂


  • @newbie97 ne ara 56 oldu ya forumdan kazananın çok olması dileğiyle 💫

  • ⭐⭐

  • ⭐⭐

    @siraysessiz Ramazan bitince 1 aydan az kalmış olacak...


  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Umarim herkes iyidir son 56 gün Allah yüzümüzü güldürsün.


  • @ayvalik10 ben araştırıp bulamama olarak burayı işaret göstermedim. Genel olarak araştırma yapınca diye söyledim. Forumda yeniyim evet önceden dışarıdan okurdum sadece. Zaten buranın böyle bir yer olduğunu düşünmesem uzaktan kalmaya devam ederdim.
    Elin ayağına dolaşma mevuzusuna gelirsek ister istemez duyguların değişip farklı şeyler aramaktansa önceden herşeyi oturtup kafanda öyle hareket etmek sadece göçmen olacağın bir ülkeye gitmek için değil hali hazırda nerede yaşayıp çalışıyorsan hep 1 adım önde olmak için önemli diye düşündüm öyle yazdım. Yoksa izlediğim çoğu YouTube videosunda herkes buradan aldığı yardım ile ilerleme kaydetmiş. Kısacası ben forumda kötü anlamlı birşey yazmadım. Sadece bazı arkadaşlar bir çıksın ondan sonra bakarsın diyor ya. Ben 5 sendedir bakıp hala kararsız kalıyorsam GC çıkıp hiç araştırmamış birisi çok farklı bir duygu yaşayıp yanlış seçim yapar diye düşünüyorum. Bence bu yola girip her sene şansını deneyecek biri durmadan araştırıp bir plan ile hayalini yaşamalıdır.

    Saygılar 😃


  • hadi ya çıksın artık ya off ya bu sene çıksın artık da usandık da eridik bittik tükendik çıksın artık da off ya offff 🙂 🙂


  • @treystoom, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    GC çıkmadan araştırma yapmak önemli. Çünkü plan yapmak gerekiyor. Plansız çıktığında manipüle olmak çok kolay. Mesela benim tüm planım USA gidince ilk 6 aylık yada gideceğim yere bağlı olarak 1 yıllık kira + araba + 6 aylık geçimimi sağlayacak bir para ile oraya gitmek. Çünkü Türkiye'de yetkin bir işim yok. Eşim muhasebeci ve 4 yaşında bir kızım var. Piyango bize vurursa ilk 1 yıl eşim ve kendim için bir yandan dil eğitimi alıp bir yandan Amazon Flex, Doordash Ubereats v.s. gibi işler yapıcam. Çocuğumu okula göndericem bir sene sonra Muhasebe için eşim Üni denklik işlemlerini halledip bir işe girmesini sağlamayı planlıyorum. Tabi ben kuriye veya yolcu taşıma işini devam ettirip geçim sağlamaya devam edicem. Tabi bunun yanında az çok bilgim olan hisse alım satım birşeyler kovalarım zaten.

    Bir nevi ben planı kurdum ama uygun Eyalet ve uygun şehir konusunda hala kararsız araştırma yapıyorum.
    NC - Raleigh
    GA- Atlanta
    TX - Austin ( kuriye işleri çok düşükmüş ama hala aklımda)
    ILL - Chicago ( kar yağışı ve dönemsel bir yer olduğu için kuriye v.s. işleri nasıl olur aklımda deli sorular )

    Buralarda güvenli şehirler güvenli mahalleler var NJ gibi Türk yoğunluğu olan yerler istemiyorum zaten hele ki NJ pahalı bir yer kiralar v.s.

    Kısacası GC çıkınca elimiz ayağımıza dolaşıp telkin ve manipülasyon ile yanlış karar vermemek için boş vakitlerde araştırılması gereken bir konu kiralık ev orada yapılacak iş v.s.

    Mesela en güzel yer NC- Raleigh ama orada Doordash - Grubhub - Ubereats nasıl? Kazançlar v.s. okadar aradım taradım bu işi yapan kimse yok oralarda. Daha çok IT ve bilgisayar işi yapanlar var. Ama yaşanacak güzel şehirlerden.

    Bu forumda ki herkes için, en hayırlısı olur inşallah.
    Hepimizin bir hedefi var, USA. Fakat planları hep GC çıkarsa diye yapıyoruz 🙂
    Burada birkaç kişiye her yıl olduğu gibi çıkacak. Umarım 23 yıldır çıkmayan abimiz kazananlardan biri olur 😃 istatistikleri çok baltalıyor.

    Bu arada asıl plan harekete geçmekle başlanmalı, bence...

    Konuyu takip eden herkese selamlar olsun, gönlünüzce olmasını dilerim 🙂


  • Hazır değinmişken, Eb3 ve E2 konularını da takip etmenizi tavsiye ederim. Güzel bilgiler var. Forum adeta bir cennet.
    Kuran, katkı sağlan forumun saygın insanlarına selam olsun.

    Benim kısmet olursa E2 planım var ama o zamana kadar, biraz zamana ihtiyacım var B1/b2 vize görüşmem olacak daha ona da çok varya 😃 neyse 🙂
    İnşallah forumda deneyim yazmak nasip olur.


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

165
Çevrimiçi

42.3k
Kullanıcı

4.5k
Konu

433.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum