DV2020 bekleme odası
-
Bu sene kaç kişi kazanır acaba :))
-
valla DV2019 bekleme sayfasından geliyorum ve şunu anladım kazanmak bu işin en kolay kısmı herhalde :) millet baya panik halinde görüşme gününü bekliyor..gerçekten çok can sıkan bir dönem olsa gerek..işin en acı kısmı kazanıpta kontenjan dolması nedeniyle gidememektir herhalde :(
-
Benim aklım daki tahmini sayı 3500 4000 arası Allahım mübarek cuma günü en çok isteyip oraya kesin gidicek orayı gerçkten benimsemiş isteyen arkadaşlara nasip et (AMİN) :)))
-
Diyelim vergi borcumuz var 10-15 bin ve bankada kredi puanımız çok düşük, konsolosluk Türkiyedeki mali bilgileri dikkate alıyor mu? yoksa şahsi hesabmızda mesela 10,000 usd olunca yeterli gelirmi?
Amerikada vergi ödemeleri ve kredi puanları önemli olduğundan buradaki puanlar dikkate alınıyormudur? Yani kendi ülkesinde vergisini aksatan USA da gene aksatır diye saf dışı bırakılma durumu söz konusu olablirmi?
-
@aayhann DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
valla DV2019 bekleme sayfasından geliyorum ve şunu anladım kazanmak bu işin en kolay kısmı herhalde :) millet baya panik halinde görüşme gününü bekliyor..gerçekten çok can sıkan bir dönem olsa gerek..işin en acı kısmı kazanıpta kontenjan dolması nedeniyle gidememektir herhalde :(
Haklısınız. Seçildikten sonraki süreç büyük sabır istiyor. Aylarca bir belirsizlik içinde yaşıyorsunuz. Hele sonunda vizeyi alamamak büyük hayal kırıklığı... Maalesef geçen sene birçok forum üyesinin aylarca bekledikten sonra bu hayal kırıklığını yaşadığına tanık olduk. Üzücüydü.
-
@borismakaev DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Selamlar, bu yıl eşimle birlikte 3.cü başvurumuz ilk başvuru yaptığımız heyecan kalmadı pek ama yine bir umut bekliyoruz. Umarım bu sefer çıkacak :) herkese iyi forumlar...
Merhaba, iyi şanslar diliyorum. Evli olmanın iyi yanı en azından şansınız iki kat çekilişte. Sırf bu yüzden acaba erkenden evlensem mi bile diye düşünüyorum bazen :)
-
@orhancengizk DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Diyelim vergi borcumuz var 10-15 bin ve bankada kredi puanımız çok düşük, konsolosluk Türkiyedeki mali bilgileri dikkate alıyor mu? yoksa şahsi hesabmızda mesela 10,000 usd olunca yeterli gelirmi?
Amerikada vergi ödemeleri ve kredi puanları önemli olduğundan buradaki puanlar dikkate alınıyormudur? Yani kendi ülkesinde vergisini aksatan USA da gene aksatır diye saf dışı bırakılma durumu söz konusu olablirmi?
Bu bilgileri vermiyorsunuz; kendileri de istemiyorlar da...
-
Arkadaşlar, hepinizin bildiği üzere CEAC, 1 Ocak itibari ile caseleri yayınladı hangi case numarasının hangi aşamada olduğunu artık site üzerinden görebiliyoruz. Fakat buradaki verileri çekerek gelecek aylarda daha kolay ve güzel bir şekilde bütün caseleri bir tabloada görebilmek adına geçmiş yıllarda olduğu gibi bu senede Captcha çözümü yapılıyor. Bunu herkes kolaylıkla kendi bilgisayarından yaparak yardımcı olabilir 2019 için 110bin küsür Caseden yaklaşık 50bini çözülmüş durumda herkes katılırsa çok daha hızlı biter. DV2020 grubu olarak yardım etmek isteyen olursa diye ilgili konu başlığının linkini buraya bırakıyorum. Nassıl yapacağınız https://yesilkartforum.com/forum/topic/1850/dv-2019-ceac-data-i̇mece-çalışması linkte mevcut. Daha iyi tahminler yapabilmek adına hadi hep birlikte Captcha :)
-
@sadikcagan inşallah hayırlısı bakalıım
-
@wartungstech DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan inşallah hayırlısı bakalıım
Hocam imzanızı görünce eğer sormamda bir mahsuru yoksa merak ettim, 2001'de seçilip de bir gidememe durumu mu oldu sizin için?
-
İyi akşamlar amerikada askerlik için ingilizce şartmı bilen yeşillendirsinn ❓❓
-
@ahmet-34 https://yesilkartforum.com/forum/topic/351/amerikan-kara-deniz-ve-hava-kuvvetlerine-katilmak/60 iyi akşamlar, bu başlıkta bunun bilgisi var. Kısaca söylemek gerekirse hayır sınava bile sokmuyorlar konuşabildiğin sürece sıkıntı yok eğer İngilizce seviyen yeterli değilse de ordunun 3 aylık dil kursuna yazıyorlar ücretsiz olarak.
-
Merhaba Arkadaşlar;
Beklemek çok zor. Eğer greencard çıkarsa Seattle’a yerleşmeyi düşünüyoruz.
Şansınız bol olur umarım isteyen dileyen herkese çıkar. Birde bana tabiki. -
@smbrka umarım sizin ve gerçekten gitmek isteyen herkesin şansı bol olur, ve bu arada yerleşmek istediğiniz yerde çok güzel yeşil..
-
@lordbolton teşekkürler green card kazanıp yerleşirsem amerikaya askerliğe başvuru yapabliyorum dimi ❓
-
@ahmet-34 aynen vatandaş green card'lı ve daimi oturma izni olanlar başvuru yapabiliyor. Rica ederim
-
@smbrka DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba Arkadaşlar;
Şansınız bol olur umarım isteyen dileyen herkese çıkar. Birde bana tabiki.Temennileriniz için çok teşekkürler gerçekten bekleme insanı yoruyor 6-7 yıldır bekleyenler var çelik gibi bir sabırları varmış gerçekten...
-
@rüzgar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba Arkadaşlar;
Şansınız bol olur umarım isteyen dileyen herkese çıkar. Birde bana tabiki.Temennileriniz için çok teşekkürler gerçekten bekleme insanı yoruyor 6-7 yıldır bekleyenler var çelik gibi bir sabırları varmış gerçekten...
- başvurumda kazandım diyen bir üye vardı bu forumda, kullanıcı adını unuttum. Çelik gibi sinirleri varmış herhalde onunda. Ben Amerika hayaliyle Türkiye'de hayat kurmak istemiyorum sonra çıkarsa bozmak zor olacak diye. 13 sene zihninin içinde gitgellerle yaşa en sonunda kazan...
-
@chromium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba Arkadaşlar;
- başvurumda kazandım diyen bir üye vardı bu forumda, kullanıcı adını unuttum. Çelik gibi sinirleri varmış herhalde onunda. Ben Amerika hayaliyle Türkiye'de hayat kurmak istemiyorum sonra çıkarsa bozmak zor olacak diye. 13 sene zihninin içinde gitgellerle yaşa en sonunda kazan...
13 sene çok ciddi bir zaman valla tebrikler. Herkesten fazla hak etmiş hatta direk vatandaşlık verseler yeridir. İnanılmaz..
-
@rüzgar @Chromium bu üye 13 seferde kazandı @redsat2000
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum