@UniqueCowboy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Şuan Ankara'ya gidiyorum, dr unganlarda ilk sağlık kontrolumu olacağım. Herkes kesin gidiyorum gözüyle bakıyor ama içimde hem sevinç hemde endişe var
ya olmazsa diye düşünüyorum ki olmaması için DS260 formunda bile herhangi bir hata yok. İlerleyen sürelerde gelişmeleri buradan size paylaşmak istiyorum.
Saat 10:25'de olan randevuma 30 dakika erken giderek alan keşfi yaptım. Kliniğe girer girmez COVID-19 aşı kartımı ve daha önceden uygulanan aşılar için evraklar istendi. Hepsini teslim ettim. Ben bekar bir birey olarak muayene olduğum için sadece idrar, kan ve göğüs röntgen filmi işlemi yapıldı. Kan, idrar ve röntgen çekiminden sonra unganlarda bekleme salonunda doktorun sizi çağırmasını bekliyorsunuz. Beni çağırdılar ve dedi ki soyun sadece iç çamaşırın kalsın dediler. Tabi üstünüze siyah tek kullanımlık önlük giyiyorsunuz. Ben Dr. Mehmet Bey'i beklerken kadın doktor geldi (Yanlış bilgi olmasın emin değilim ama mehmet beyin eşiydi sanırım). Muayene ettikten sonra genel sorular ne iş yapıyorsun, nerde okudun, gibi. Muayene bitti sağlık raporumu mülakat tarihinden 1 ya da 2 gün önce alabileceğimi söylediler (Bu tamamen size kalmış bir durum.) 13 Martta konsolosluk görüşmem var şuan herşey olumlu yönde ilerliyor. Bende sizler gibi bekleyiş içinde ve belirsizliklerle devam ediyorum ama asla heyecan yapmayın, yanlış yapmayın, erken gidin, sağı solu öğrenin bunlar size en iyi tavsiyelerim. Mülakattan sonra tekrar deneyimimi size aktaracağım. Sağlıkla kalın