EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
-
Şimdi gördüm postları bakıyım dedim an itibari ile hala aynı hata veriyor. Sistemsel bir hata JSON dosyaları ile alakalı
-
Benim bildiğim hem staj yaptım F1 vizesi ile kampüs için de değildi benim bölümüm medical asistan acil bölümün de yaptım bir de OPT çalışma izni veriyor son 1 sene onu da diş kliniğin de şuan sponsor olmuş olan iş yerimde çalıştım kampüs için de zorunluluk yoktu
-
@emrebalc1 Şimdi kontrol ettim düzelmiş.
-
bir hata yoksa guncelleme geldi.

bu kadar cabuk guncellemeye hic sahit olmamistim acikcasi.
-
Bakilan dosyalar Analyst Review January 2023'ten February 2023'e otelenmis.
Gun olarak da 393 gunden 401 gune cikmis.
Audit Review ise December 2022 olarak kalmis ama 480 gunden 505 gune cikmis. -
@btek14 her ay 1 aylık dosya bakıyorlar tahminen.Auditsiz 11-12 aya LC olayını bitirecekler.
-
@selamibasaran bazi aylarda bir yavaslama olmasi, basvurulan dosya artisi, ocak ayi icinde gecici isci vizesi dosyalarina agirlik vermeleri gibi sebeplerle sureler artti. umarim ilerde cok daha kisa surede cozum alinir.
-
@btek14 gerçekten çok seri açıklamışlar tabloyu. keşke işlem süreleride kısalsa :)
-
@tufank cok sasirdim ben de.
gordum yok ya kesin bir hata vardir dedim.olacak olacak o da olacak :) bu kadar uzamasi absurt zaten, eskiye donecek insallah.
-
@btek14 bizim için güzel günler yakındır umarım :) Ama bence günün en güzel haberi LC onayınızın gelmesi.
-
@tufank evet ciddi anlamda buyuk bir yuk kalkiyor permden cikinca. darisi sizlerin basina :)
-
@btek14 tufan bey yazınca farkettim gözünüz aydın önemli bir aşama daha bitmiş oldu 🙂
-
@btek14 Gözünüz aydın, darısı bizlerin başına diyelim :))
-
@btek14 hayırlı olsun. I140 premium mu yoksa normal mi yürüteceksiniz?
-
@serel cok tesekkurler, cidden buyuk bir adim :) darisi basiniza...
-
@Riethian evet kesinlikle :) cok tesekkurler, cidden buyuk bir adim
-
@selamibasaran tesekkurler, darisi basiniza. premium niyetim var acikcasi.
-
@btek14, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
@tufank evet ciddi anlamda buyuk bir yuk kalkiyor permden cikinca. darisi sizlerin basina :)
Aaa gözünüz aydın çok sevindim 🥳🥳 Şimdi sıra I140 aşamasında, umarım yeni bültende yeniden dates for filingi baz alırlar ve I-485 ve diğer formları beraber gönderebilirsiniz 🙏🏻🙏🏻 ya da en güzeli A tablosunda current olursunuz 🙏🏻
Ayrıca audite kalmamış olmanız da harika, dosyaların %30una audit geliyor dedikleri için bu da beni korkutuyor açıkçası 😅 -
@dytmelek Aklıma geldikçe bakıyorum. Umarım bir gün audite takıldığımızı görmeden atlatırız şu süreci :)) Bu arada audit'e takılma ne kadar sürede ortaya çıkan bir bilgi. Bununla alakalı bilgisi olan var mı? @tufank hocam varsa en yüksek ihtimal sizde vardır bu bilgi :) Auditsiz süre bitiminde mi yoksa random bir sürede mi çıkabiliyor acaba?
-
@Riethian bildiğim kadarıyla dosya işleme alındığı zaman audit e girip girmediğini öğrenmiş oluyoruz. Yani mevcut duruma göre 12-13 ay içerisinde ya onay aldığını ya da audit e girdiğini görüyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum