Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @merve26 ben de kontrol ettim o kişi galiba Avrupadan almış mülakatı ailesi Ankara’da mülakata girecekler galiba ondan dolayı mülakat alabilmişler.

• @asper @ibrahimumut şimdi anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız için

• Bu ileti silindi!

• @canym Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, iyi günler dilerim.

• Herkese selamlar. Unganlardan randevu alınamaması durumunda süreç nasıl işliyor. Randevu almaya çalışıyorum ancak tüm zaman dilimleri için müsait değil uyarısı veriyor. Kurumun kendisine telefon ile ulaşmaya çalıştığımda da yanıt alamıyorum. Bu konuda ne yapabilirim?

• @yavuzarslan

Göçmen Vize Muayeneleri konusunda telefon ile danışmak için Pazartesi-Cuma günleri arasında (Türkiye saatiyle) 17:00 - 19:00 saatleri arasında sabit telefon numaralarımızdan arayabilirsiniz.
    Telefon +90 850 532 84 72

Yukarıdaki saat diliminde arayıp ulaşamıyormusunuz?

Eğer Ankaradaysanız randevusuz açılış saatinden önce kliniğe gidip şansınızı deneyin. Daha önceden randevusuz işlem yaptıkları olmuştu. Normalde çok yardımcı olmaya çalışırlar

• @Muhtaradana
    Neredeyse her gün arıyorum ancak telefona bakan olmuyor. Elçilik tarafın da ulaşmaya çalıştım. Davet yazısındaki telefon hiç çalmadan kapanıyor.

Ankara'da ikamet edip il dışında çalışıyorum, ancak bir şansımı deneyeyim.

Teşekkürler.

• Herkese merhaba, mulakatta esimin hasarli pasaportunu kabul etmeyip, yenileyip gonderilmesini isteyecekler buyuk ihtimalle. Bu eksik veya yanlis evraklarin geri gonderilmesi icin bir sure var mi? 1 hafta vs degildir umarim.

• @yavuzarslan öncelikle imzanızı günceller misiniz daha doğru ve yönlendirici cevaplar almak için? Mülakat tarihiniz nedir ve Ankara’da mı mülakata katılacaksınız? Doctorun (Unganlar) ile e-mail aracılığıyla iletişime geçmeyi denediniz mi? [email protected]

• @yavuzarslan sağlık raporu olmadan da vize mülakatına katılabilirsiniz, fakat sağlık raporu alana kadar vizeniz basılmaz. Mülakat sonrası sağlık raporu alıp beyan edersiniz.

• @yavuzarslan ayrıca Unganlar'a saat 17.00 den sonra telefonla ulaşabilirsiniz. En sağlıklı yol mail atmak. Mailde durumunuzu belirtin ve DV numaranızı ve mülakat tarih bilgileri de girmeyi unutmayın

• Merahba, iyi günler. AIS kaydında PTT şubesi seçimine dair bir sorum vardı. Ankara dışında ikamet ediyorum, PTT şubes seçimini direkt Özel teslim olmadan seçtim. Özel teslimat olarak seçmede ve ikametimin olduğu ilgili şehire özel teslimat olarak seçmemde ne kadar bir ücretlendirme farkı oluyor? birde teslim almada kaç gün fark ediyor. Siz hangisini önerirsiniz?
    Bilgilendiriseniz Çok sevinirim.
    Çok teşekkür ederim, iyi günler.

• @Rizamrs bunları mülakatta bildirebilirsiniz.

• @keyifteyiz farklı bir mail adresinden gönderin ve sizi arayan numarayla bunu teyitleyin.
    şuan ceac statünüz nedir?

• @yakt05 merhaba,
    1- neyi?
    2- neyi?
    3- bu mail üzerinden
    4- yaratmaz. her başvuru farklı ilerler.

• @gucarslan günaydın. Eşimin mail adresindende gönderdik defalarca kez. statümüz ready
    Numarayı arıyorum fakat kesinlikle hiçbir şekilde iletişim yok. Sadece mail adresi veriyor ve otomatik kapanıyor.

• @keyifteyiz sorun yok, telaş etmeyin.
    eğer sizi arayan numaraya ulaşabiliyorsanız arayıp teyit edin.
    ceac'daki statünüz de normal, eğer değişikilik olursa bana bilgi verin lütfen statünüzde

• @gucarslan tammdır teşekkürler

• @madeby eğer PTT şubesi seçerseniz (biz İstanbul Beşiktaş PTT seçmiştik) 10 gün PTT de bekletiliyor kendiniz gidip almanız gerekiyor. Evinize gelmesini isterseniz de ücreti bizim için 2 yetişkin 2 çocuk 750 TL civarı idi. 3. seçenek varsa ilinize gelmesi vs. o konuda bilgim yok maalesef.

• türkmenistana dosya taşımış olan var mı?
    varsa sürecin nasıl işlediğini yazabilir mi?

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    513k Bakış
    B
    @ReLoad said: @Ozgeboran said: @bravist ankara mülakat tarihi verince ustravel sayfasına girip başvuruya devam ettiğinizde sistem kabul edecektir HK'dan Ankara'ya geri çektim, Ankara mülakat tarihi mail ile geldi ama yine de usvisascheduling sayfasında Ülkeyi Türkiye olarak güncelleyemiyorum hata veriyor. Mülakat 26 Ağustosta. Merhaba, öncelikle imzanızı forum kurallarına uygun güncellemenizi dilerim. Benim ustraveldocs.com sitesindeki kaydım düne kadar hata ile sonuçlanamıyordu. Sizin mülakat tarihinize daha çok var. Mülakat tarihinize bir hafta kala denemenizi tavsiye ederim.
  • 40 Oy
    12k İleti
    676k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 43 Oy
    7k İleti
    558k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k