K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@ob16222 bizimle mülakata girenler pasaport teslimat yerini İstanbul ve Ankara seçenler pasaportlarını teslim aldılar.
-
@zeynepaydın nişanlım orijinal boşanma belgesini nasıl alabilirim. Kendisi şuanda Amerika'da bulunuyor .
-
@edanurhk I-129F formu değil mi bu form ?
-
vukuatli nufus kayit ornegi goturenler sadece kendisi icin goturduler degil mi? turkce olan pdf farkli bir sey soyluyor ve ailenizdeki her bireyin nufus kayit ornegini tek tek print edip goturmeniz gerekli gibi bir algi var. Son zamanlarda mulakata gidenler aydinlatirsa sevinirim. ilgili linkteki madde:

-
@yagmur-vanberg ailenizi içeren(anne-baba) vukuatlı nüfus kayıt örneği götürülmesi gerekiyor. Ben ne olur ne olmaz gidip nüfus müdürlüğünden apostil yaptırıp aldım. Orada bana hangi konsolosluğa vereceğimi falan sormuşlardı ona göre çıkarttılar. Bi farkı var mı onun bilmiyorum ama ilk cümlemdeki şekilde istiyor konsolosluk
-
@yagmur-vanberg ben normal e devletten çıkardım bir sorun olmadı. Sizin ve ebeveynlerinizin ismi oluyor o kağıtta. Arşivli çıkarın kabul ederler
-
cevaplar icin tesekkurler. bazi arkadaslar aile boyu cikartmislar onu gorunce dedim sanirim ben olayi yanlis anladim o sebeple emin olmak icin sordum burada. cok tesekkurler
-
Merhaba herkese, k1 vizesi ile 2022 şubatta ABD ye geldim. Dosyam 2 yıl sonra anca değerlendirildi ama bugün de sağlık raporu istediler tekrar, eskisinin kabul edilmesi için ne yapılabilir?
-
@sltn tesekkurler
-
Şu approvedda takılma işinden dolayı çok bunaldım. 17-18 aydır beklerken yaşamadığım stresi yaşatıyor bana 1 aydır issued olmaması.
-
@ob16222 başkan ABD’ye nikah için getirmemiz gereken belge varmı? Bir arkadaş nikah için formülA isteniyor diye duyduğunu söyledi. Birde nikahtan sonra green card başvurusu için nüfus kayıt örneğinin tercümesine gerek var mı? Siz nasıl yaptınız? Eğer gerekiyorsa o belgeleri hazırlayayım.
-
@Beren80 aos sürecine başvurduktan sonra 2 yıl mı geçti ?
-
Bu ileti silindi! -
@tncymz selamlar hangi ayı incelediklerini nereden takip edebilirim?
-
@Fikret54 youtube bakın görürsünüz. Uscis k1 process yazın orada haftalık paylaşan kanallar var.
-
@tncymz eyaletten eyalete kurallar değişiyor diye biliyorum ama formul A belgesini istendiğini ilk kez duydum. Biz sadece pasaport , 2 şahit , 35$ evrak parası ödedik evlendik. Başka bişey sormadılar. Green card için yaşadığım yerde elçilik yakındı oradan gidip direk İngilizcesini aldım bir sorun olmadı.
-
IV Question form sitesinden doldurduğum emaile yanıt vermiş az önce konsolosluk. Bugün vizenin basılıp yollanacağını söylemiş. Sonunda. Galiba darlamak gerekiyor arkadaşlar biraz 6 gün üst üste email attım sonunda halloldu galiba.
-
Merhaba
NOA2 onayını yeni aldım.. önümde zor bir sürec var halen... aklıma takılan bir kaç soru var:
1- Medical exam sadece Ankarada Ungurlar tarafında mı yapılıyor, istanbulda bir yer yok degil mi?
2- Mülakatı Istanbulda yapabiliyorum degil mi? Ankara'ya gitmeme gerek yok onun icin? (form doldurup sistemden alırken, secenegim oluyor yani?) -
@spenb iyi bakalım hayırlı olsun sevindim adınıza
-
@tncymz çok teşekkürler. Size ve herkese. Herkes çok yardımcı oldu bu süreçte
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum