K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Selamlar, bugün pasaportumu teslim aldım. Bundan sonra gitmek kaldı. Süreç boyunca aklıma takılan, planlama yapabilmek için merak ettiğim sorulara da cevap bulmuş oldum.
- Daha önceden geçerli bir turist vizeniz var ise iptal ediliyor, üstüne "Canceled without prejudice" diye stamp basıyorlar.
- 6 aylık vize süreniz de doktor muayenesini olduğunuz günden başlıyor, konsolosluk görüşmenizden itibaren değil.
Benim aklıma takıldığı için yazmak istedim. TR'deki süreçlerini planlarken yardımcı olabilir birilerine bunları bilmek.
-
@Kitten hayırlı olsun benimde aynı gün mülakatım vardı onaylandı ve hala approved olarak gözüküyor. Size iyi uçuşlar diliyorum
-
@Kitten hayirli olsun hocam. Ben 40 gündür approved statüsündeyim. Kazasız belasız iyi yolculuklar
-
@spenb acaba teslimat yerini Ankara veya İstanbul seçseydik pasaport teslimatı erken yapılır mıydı bilmiyorum. Ankara veya İstanbul’da olan kişilerin daha çabuk pasaportlarını aldıklarını duydum.
-
@tncymz garip. Benimki eve teslimat. Bundan mi acaba…
-
Arkadaslar bu vizede yazan 6 Aylik surr Amerikaya giris icinmi yoksa 6 ay icinde evlenmek icinmi ?
-
@dalailama ABD’ye 6 ay içinde gidiş süresi. Evlilik ABD’ye gittikten 90 gün içindeki süre
-
@ob16222 selam hocam, eve teslimat seçeneğini mi kullanmıştınız randevu aldıktan sonra ödemeyi yapıp?
-
Merhaba arkadaşlar. Mülakatta Türkçe veya İngilizce mülakata girmenin bir önemi var mı ? İngilizce yeterlilikle alakalı bir durum ölçülüyor mu ?
-
Arkadaşlar mülakata götürülecek belgeler arasındaki polis sertifikası nedir ve nasıl temin edebilirim ?
-
@ömer-yaşar Türkçe veya İngilizce alman bir avantaj sağlamaz. Hangi dilde kendinizi daha iyi ifade edecekseniz o dili tercih edin derim.
-
@Emir-1 Levent’ten aldım. Ama yukarıda ki konu arkadaşların çok fazla düşünmesi. Öyle bişey yok çünkü. Kapıya teslim olup 2-4 günde alanlar da oldu benim vaktimde
-
@ob16222 bizimle mülakata girenler pasaport teslimat yerini İstanbul ve Ankara seçenler pasaportlarını teslim aldılar.
-
@zeynepaydın nişanlım orijinal boşanma belgesini nasıl alabilirim. Kendisi şuanda Amerika'da bulunuyor .
-
@edanurhk I-129F formu değil mi bu form ?
-
vukuatli nufus kayit ornegi goturenler sadece kendisi icin goturduler degil mi? turkce olan pdf farkli bir sey soyluyor ve ailenizdeki her bireyin nufus kayit ornegini tek tek print edip goturmeniz gerekli gibi bir algi var. Son zamanlarda mulakata gidenler aydinlatirsa sevinirim. ilgili linkteki madde:

-
@yagmur-vanberg ailenizi içeren(anne-baba) vukuatlı nüfus kayıt örneği götürülmesi gerekiyor. Ben ne olur ne olmaz gidip nüfus müdürlüğünden apostil yaptırıp aldım. Orada bana hangi konsolosluğa vereceğimi falan sormuşlardı ona göre çıkarttılar. Bi farkı var mı onun bilmiyorum ama ilk cümlemdeki şekilde istiyor konsolosluk
-
@yagmur-vanberg ben normal e devletten çıkardım bir sorun olmadı. Sizin ve ebeveynlerinizin ismi oluyor o kağıtta. Arşivli çıkarın kabul ederler
-
cevaplar icin tesekkurler. bazi arkadaslar aile boyu cikartmislar onu gorunce dedim sanirim ben olayi yanlis anladim o sebeple emin olmak icin sordum burada. cok tesekkurler
-
Merhaba herkese, k1 vizesi ile 2022 şubatta ABD ye geldim. Dosyam 2 yıl sonra anca değerlendirildi ama bugün de sağlık raporu istediler tekrar, eskisinin kabul edilmesi için ne yapılabilir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum