Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@gtx295 Muhtemelen öyle ama düzgün kahve makinelerinin 15-20 bin tl bandında satıldığını düşünürsek market kahveleri ilaç gibi geliyor 🙂

Bunu aynı şey gibi de düşünebilirsiniz ömrü boyunca dominostan, pizza huttan pizza yiyen birisi yada burger king mcdonalds hamburgerinin tadına alışan birisine nasıl ev pizzası yada ev hamburgeri lezzetli gelmiyorsa buda aynı hesap 😁

Bence lezzetli gelir 🙂 yapan kisiye/ yere gore degisir. Her zaman farkli yemeklerin tadina bakmak lazim diye dusunuyorum 🙂

• GC çıkmazsa benim gibi iltica etmeyi düşünen var mı

• @gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@gtx295 Muhtemelen öyle ama düzgün kahve makinelerinin 15-20 bin tl bandında satıldığını düşünürsek market kahveleri ilaç gibi geliyor 🙂

Bunu aynı şey gibi de düşünebilirsiniz ömrü boyunca dominostan, pizza huttan pizza yiyen birisi yada burger king mcdonalds hamburgerinin tadına alışan birisine nasıl ev pizzası yada ev hamburgeri lezzetli gelmiyorsa buda aynı hesap 😁

Bence lezzetli gelir 🙂 yapan kisiye/ yere gore degisir. Her zaman farkli yemeklerin tadina bakmak lazim diye dusunuyorum 🙂

• @mcvk İltica sebepleri tahdidi olarak sayılmış. O sebeplerden hiçbirini barındırmadığım için ben düşünmüyorum

• @lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@mcvk İltica sebepleri tahdidi olarak sayılmış. O sebeplerden hiçbirini barındırmadığım için ben düşünmüyorum

En kotu eb3 yada farkli diger vize turlerini dusunuyorum 🙂 tek sikinti cok para lazim 🙂

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Denemek isterim tabi yaşadığım bölge bir gün el verirse 🙂

• ⭐⭐⭐

@mcvk Kanada avrupa vs deneyin derim çünkü ilticaya 15 bin dolar verip üstüne orada avukata 10 bin dolar vereceğinize 20 bin verip burada eb3 e başvurun hem işiniz de hazır oluyor 🙂

• ⭐⭐

@newbie97 Florida'ya gelme 🙂 Hayatının 30 senesi Dikmen'de geçmiş birisi olarak çok zorlanıyorum. Abartılı bir sıcak yok ama bana yine de fazla geliyor.

• ⭐⭐

@newbie97 4 sene bekleyecek sabrı olan herkese tavsiye edilir 🙂

@gtx295 Denemek isterim tabi yaşadığım bölge bir gün el verirse 🙂

Kendiniz de yemek yapabilirsiniz 🙂 kendim yemek yapmayi biliyorum kendime sevdiklerime yapabilirim 🙂 . Her zaman hazirdan yememek lazim 🙂

• ⭐⭐⭐

@EasternStar Ben sıcak insanı değilim hocam illa sıcak bir yer istesem hawaii felan varken kıtanın içinde sürünmezdim

• @gtx295 Haklısın 🙂

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Ben zaten yıllardır tek yaşadığımdan kendi yemeğimi kendim yapıyorum hocam hatta şu an dağ başında yaşadığım için buralarda ne kahve içecek ne de burger sipariş edecek burger king, mcdonalds felan var o yüzden market kahvesi candır 😁

@gtx295 Ben zaten yıllardır tek yaşadığımdan kendi yemeğimi kendim yapıyorum hocam hatta şu an dağ başında yaşadığım için buralarda ne kahve içecek ne de burger sipariş edecek burger king, mcdonalds felan var o yüzden market kahvesi candır 😁

Ne guzel 🙂 gercekten harika ara sira disaridan da yemek lazim. 🙂 Ne tur yemekler yapabiliyorsunuz? Her yemegi yapabilirim gibi dolma turevleri dahil 😃

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Çoğu şeyi yaparım hocam dolmadan örnek verdiğiniz için söyleyeyim biber dolmasını sevmem ondan yapmam ama soğan dolmasına, zeytinyağlı bol ekşili lahana sarmasına felan bayılırım. Bulgur, pirinç pilavını zaten yapabiliyorum onun dışında baklagilleri nohutu, kurufasulyeyi felan düdüklüye basabiliyorum. Hemen hemen çoğu şeyi yaparım, bu aralar zaten bol bol tavuk fırınlıyorum bütün tavuğu fırına veriyorum

Çorba olarak genelde mercimek yaparım ara sıra erişteli yeşil mercimek yaparım, yayla çorbası vs

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Dışarıda tavuk dönerci var porsiyonları çok küçük 10 yaşındaki çocuğa versen doymaz, 2 tane dürüm söylesen 200 lira tutuyor 2 pide söylesen 200 ü geçiyor ondan artık söylemiyorum çok nadir ayın 15 inde çiğköfte felan söylerim bazen

• ⭐⭐

@newbie97 Hawaii çok uzak da, Florida Antalya gibi. Kış mevsiminde 2 gün tişört üzerine polar giydim, evde hep şort-tişört, çok garip geldi. Geceleri dışarıda sigara içerken nefes alıp verdiğimde buhar çıkmamasını hala bir eksiklik olarak algılıyorum.

• @newbie97 Öyle bi anlatmışsın ki acıktım 😄😄

@gtx295 Çoğu şeyi yaparım hocam dolmadan örnek verdiğiniz için söyleyeyim biber dolmasını sevmem ondan yapmam ama soğan dolmasına, zeytinyağlı bol ekşili lahana sarmasına felan bayılırım. Bulgur, pirinç pilavını zaten yapabiliyorum onun dışında baklagilleri nohutu, kurufasulyeyi felan düdüklüye basabiliyorum. Hemen hemen çoğu şeyi yaparım, bu aralar zaten bol bol tavuk fırınlıyorum bütün tavuğu fırına veriyorum

Çorba olarak genelde mercimek yaparım ara sıra erişteli yeşil mercimek yaparım, yayla çorbası vs

Cok iyi. Bu forumda olup da sanirim beceriksiz birisi yok gibi ya 🙂 Herkes in azda olsa bir yetenegi var. Bazen kendimi kaptirabiliyorum :)) yanlizken zaten kesinlikle en son ac kalicak birisiyim. Yemegimi yapar yerim hic cekinmem.. Lahana yi fazla sevmem tursuyu da fazla sevmem :)) ama kurufasulye nohut mercimek iskembe vs vs severim 😃 genelde bu tur corbalari ben seviyorum 🙂

• @newbie97 eb türlerini düşünüyorum ben ama güvenilir firma konusu çok büyük işaret bende? etrafınızda varmı bu sürece güvenilir bir firmayla başlayan ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |