Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Sabitlendi Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
1.5k 214 146.3k 246

Benzer Başlıklar

• EB-3 GREEN CARD SURECI

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    47
    4 Oy
    47 İleti
    6k Bakış
    Emin DoganE
    Sitedeki eb3 vize reklamındaki kuruluş aracılığıyla giden oldu mu hiç aranızdan 20k dolar çok yüksek bir rakam ve riske girmeye değer mi sizce
  • Parali Sponsorluk ile Green Card Almak

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    15
    -3 Oy
    15 İleti
    5k Bakış
    Z
    @Mehmetyanik merhaba ne yaptınız bu siteyi veya aynı amaçlı başka sitelere güvenebildiniz mi?
  • 7 Oy
    5k İleti
    374k Bakış
    S
    Arkadaşlar, merhaba. Az önce vizemizin basılı olduğu pasaportları UPS' in tercih ettiğim şubesinden teslim aldım. Bu sevinci hepinizin yaşamasını gönülden diliyorum. Edindiğim tecrübeler: Vizeniz onaylandı denildikten sonra bir süre CEAC sisteminde Administrative Processing yazıyor. Endişe etmeyin. Konsolosluktan "AP ye kaldınız, şu evrakları hazırlayıp gönderin" gibi bir mail gelmediyse sorun yok. Benim mülakat sonrası arada bir gün resmi tatil vardı. Resmi tatilin ertesi günü akşama doğru VFS'den evraklarınızı teslim aldık diye e-mail geldi. CEAC Issued a döndü. Her ne kadar mülakat öncesi pasaportların teslim seçeneğini seçmiş olsak da VFS' den gelen e-maildeki linkte yine bunu seçmemiz isteniyor. Ben zaten seçmiştim diye bir iki gün bekledim ama sonrasında tercihimi tekrar o linkten yaptım. İki gün sonra da pasaportları teslim aldım. O sebeple daha önce alabilecekken pasaportları bir iki gün gecikmeli aldım. Bence siz beklemeyin. Mülakat sonrası kapalı zarf verilmiyor. Pasaportlarla birlikte kapalı zarf ve green kart ücretini nasıl ödeyeceğimizi anlatan evrak geliyor. Bu süreçte forum sayfasında tecrübelerini paylaşan, sorularıma cevap veren tüm hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bana çok yardımcı oldu bu paylaşımlar. Umarım bekleyen herkes sonunda hedefine ulaşır. Herkese mutlu günler diliyorum.
  • 0 Oy
    972 İleti
    63k Bakış
    ari luliA
    @smyael çok teşekkür ediyorum bölgeleri nereden nasıl araştıracağım bir fikrim yok ama 3 iş de aynı şirkete ait anladığım kadarıyla bakalım hayrolsun artık
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k