F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@meryem-b
Hiç değilse yurtdışından başvurun; Bosna, Katar, Umman, Viyana, İtalya vs -
@ICu çok teşekkür ederim
-
Merhabalar, bekleme sürecinde Kanada ya turist vizesine başvuran var mı acaba? bu vizeyi alabilme ihtimalimiz olur mu 🤔
-
@efsun Başvurdum cevap bekliyorum duruma göre yazarım ama ABD vizesinden red aldım bu bunu etkileyebilir aynı sistemi kullandıkları için.
Amerika için çalışma vizesine bile red verdiler
Kanada ya aktif olarak ayda 1 gidiyorum vizesiz iş gereği fakat turist vizesi verecek mi bilmiyorum
-
Calisma vizesine hangi kategoride basvurdunuz?
@memol1994, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
@efsun Başvurdum cevap bekliyorum duruma göre yazarım ama ABD vizesinden red aldım bu bunu etkileyebilir aynı sistemi kullandıkları için.
Amerika için çalışma vizesine bile red verdiler
Kanada ya aktif olarak ayda 1 gidiyorum vizesiz iş gereği fakat turist vizesi verecek mi bilmiyorum
-
@memol1994 benimde aynı red’ lerim mevcut. Umarım sonuç olumlu olur. Sizden haber bekliyor olacağım.
-
siz hangi kategoride calisma vizesine basvurdunuz ? H1B ya da L1 mi?
@efsun, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
@memol1994 benimde aynı red’ lerim mevcut. Umarım sonuç olumlu olur. Sizden haber bekliyor olacağım.
-
@acgx c1 mürettebat vizesi
-
@efsun beklemedeyım 2 haftaya cevap geliyormuş
-
Merhaba, dosyamda yaklasik 512 gündür
Case is Being Actively Reviewed yazıyor.
Bundan sonra ki guncelleme ne olacak acaba ?
Case,
potomac service center arlington -
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@Can-Akyol 1512 gün sonra onaylanır sonrada 2. aşamaya geçersiniz
-
S Satisfaction bu başlıktan bahsetti
-
@efsun Esim ve çocuğumuz icin TS2023 başvuru doneminde Kanada'ya turistik vize başvurusu yaptik. Geri doneceginize inanmıyoruz gerekçesiyle reddedildi.
-
@gembruce Eşim için yaptığımız Kanada turist vizesine geçen hafta onay aldık. Daha önce 4 defa Amerika reddi vardı (2 öğrenci, 2 turist). Amerika göçmenlik başvurundan bahsetmiştik. Tatil amaçlı gideceğimizi ve 2 hafta kalacağımızı belirtmiştik.
-
@sait33 tebrik ederim, bio yu ne zaman vermistiniz? Biz de ogrenci vizesine basvurduk Kandaya, eylul den beri bekliyoruz hala sonuc yok da.
-
@sait33 hayırlı olsun eşiniz çalışıyomu acaba
-
@sait33 bende bash vuracamda .benimde esim 2yil once red almis amerika vizeden..siz red aldiginiz bildirdinizmi kanada turist viza formunda?banada yardimci olurmusunuz?
-
@recepu bio yu 12 eylülde vermiştik. Eşim normalde hemşire fakat yaklaşık 1 yıldır çalışmıyor.
-
@crazycells peki bu ödemeleri yapmadan NVC sürecinde ilerleyip konsoloslukta bunları ödeme imkanı var mı ki?
-
2655 vize vermişler 2023 aralık ayında.
Yani 2019 şubat iken 3 ayda 7500 civari vize vermişler, 22500 civarı vermeleri gerekiyordu.
Bu ay da zıplama yaparlar umarım.
-
@sait33, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
@gembruce Eşim için yaptığımız Kanada turist vizesine geçen hafta onay aldık. Daha önce 4 defa Amerika reddi vardı (2 öğrenci, 2 turist). Amerika göçmenlik başvurundan bahsetmiştik. Tatil amaçlı gideceğimizi ve 2 hafta kalacağımızı belirtmiştik.
Peki Amerika, Kanada vize başvuruları arasında schengen başvurunuz oldu mu?
Benim yıllar önce belge eksikliği yüzünden İngiltere vizem reddedilmişti. Kanada’ya da başvurup combo yapmak istemiyorum aslında :) malum sürecin uzunluğuna dayanabilmek için alternatifleri bilmekte fayda görüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum