Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@volkanesk gel kartını al 3 haftada sonra elçilikte askerlik ertelemeni yap şimdiden randevu alabilirsin 1 ay sonrasına bazen çok solu oluyorlar
-
@Henry-bloor İstanbul havalimanında sen kaçaksın diye tutmasın polis :D Ondan korkuyorum işte. Normalde ceza yazıp bırakması lazımda güvenemiyorum.
-
@volkanesk sen zaten yapmissin yapacagini sen bilirsin
-
küçük çocukları olanlar muhakkak bu videoyu seyretsinler
-
@ayvalik10 abi teşekkür ederiz.
-
@Redbeard rica ederim lafı bile olmaz biz aileyiz burada herkes birbirine yardımcı olmak için uğraşıyor.
-
@ayvalik10 biliyorum abi zaman zaman paylaşımlarını görüyorum, bazen izlediğin yararlı videoları paylaşıyorsun. (İnsanlara spesifik yardımlarından bahsetmiyorum bile) Sonuçta herkes her şeye erişemeyebiliyor, dolayısıyla tekrardan teşekkürler...
Edit: Sigorta konusunda hızlıca bir bilgi almıştım senden :) Unutmuşum onu ekleyeyim dedim :) :)
-
Merhaba ben abdye ilk girişimi yaptıktan 1 hafta sonra dönsem yeşil yine de belirttiğim adrese gider mi? Yoksa bizzat benim mi gidip almam gerekiyor ? Ben girişten sonraki kart prosedürünü bilmiyorum hiç
-
@ayvalik10 isvereniniz var miydi hosgorusu vqr miydi
-
@cansss Gitmeden önce kart ücretini ödeyin. Sonra giriş çıkış yapın. Siz yokken de Greencard ve SSN belirttiğiniz adrese gidecektir.
-
@Serapp çok teşekkür ederim yanıtınız için ☺️
-
Merhaba ABD' ye ilk girişte ne kadar para getirdiniz sorusuna nakit olarak yanımızda getirdiğimizi mi belirtmemiz gerekiyor yoksa bankada olanı da söylemem daha mı iyi olur
-
@Mehmet-6 yanınızda 10.000 dolar üstü varsa form doldurmanız gerekiyor bankada ki para o görevlileri ilgilendirmez.
-
@ayvalik10 çok teşekkür ederim, peki o kadar nakit yoksa sorun teşkil eder mi?
-
@Mehmet-6, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
@ayvalik10 çok teşekkür ederim, peki o kadar nakit yoksa sorun teşkil eder mi?
Hayır. Az para olması sorun teşkil etmez.
-
@Mehmet-6 10.000 dolar olmayanlar içeriye giremez diye bir şart yok ki altında olsun zaten üstünde olursa bildirmen gerekiyor
-
Merhaba unganlar muayenemde görevli kadın 1 doz aşınız var bu vize için yeterli ama abd ye giriş için 2 tane yaptırmak zorundasınız yoksa giremezsiniz dediler. Bu doğru mu nereden teyit edebilirim?
-
@Ryback sorun teşkil etmez , sadece bildirimde bulunman gerekir.
-
@cansss merhabalar, zarflar bize konsolosluk tarafından verilen köşesi yırtık zarflar. İçinde verdiğimiz belgelerin fotokopileri vs var.
-
Herkese merhaba benim merak ettiğim bir durum var. Avrupa aktarmalı Amerika uçuşlarında avrupa polisi sarı zarfı istiyor mu yada açıyor mu ? Çünkü sakın açmayın diye belirtildi. Bu durumdan emin olamadığım için daha pahalı olmasına rağmen direkt uçuş tercih etmek zorunda kalıcam bu konuda yardımcı olabilir misiniz lütfen
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum