Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Merhabalar, mülakat için bankada göstereceğimiz maddi varlıkların yanı sıra kendimize bir sponsor sağlama ve onu maddi varlıklarla beraber gösterme şansımız var mı (Vakıf bursu veya desteği gibi )?, varsa eğer belgelendirmesi nasıl olmalıdır? Bilgisi olan biri beni aydınlatırsa çok mutlu olurum, Teşekkür ederim.

• @ATS16 pasaportları henüz teslim almadım. yarın yada salı günü alacağım. bilgi için teşekkürler.

• ⭐⭐

vize alan arkadaşlar ve mülakat maili alan arkadaşlar tabloya bilgi girerseniz herkes takip edip plan hesap yapıyor vizeniz redmi oldu yoksa mülakat maili almadınızmı biraz hassas olalım lütfen

• @madeby merhaba. Sponsorla ilgili bu forumda yeterince bilgi var. Bir kere sponsor ABD vatandaşı ya da orada yasal bulunan biri olmalı. Sonra ABD'de belirli belgeleri dolduracak, o sponsorun da ABD'de ne kadar kazandığına ve ABD'ye ne kadar vergi verdiğine bakılıyor

• @fyrnaa bizim de numaramız 2023 kazananı olarak 18000 lerdeydi eylülde kota doldu ve vize alamadik.Işinizi şansa birakmayin .Acizane fikrim Bol şans dilerim size

• @CANBILBEY Merhaba, siz Unganlar randevusunu nasıl aldınız? Ben almak istediğimde "Randevu almaya en erken February 5, 2024 tarihinde başlayabilirsiniz." uyarısı veriyor. Excelde sizinle randevu tarihlerimiz aynı görünüyor.

• @yce5 merhaba,
    Unganlar randevunuzu, Konsolosluk görüşmesinden en erken 1 ay önce alabiliyorsunuz.

• @ibrahimumut Teşekkürler İbrahim Bey, doğru söylüyorsunuz bu konuda çok fazla dolandırıcı var, dikkat ederim.

• @Beykentli teşekkür ederim bilgilendirme için. Forumda ilgili girdileri inceleyeceğim.

• @yce5 belki henuz guncellememislerdir denediginizde. Tekrar denediniz mi?

• @Beykentli Merhaba, detaylı yanıtınız için teşekkür ederim. Bir an önce çalışma iznimi almaya çalışacağım, 15-30 gün arasında süreceği söylendi.
    Benim merak ettiğim Abu Dhabi elçiliği son iki senedir EU ların hepsini mülakata çağırıyor mu, yoksa Ankara daki gibi katılamayanlar oluyor mudur? save dv, dvcharts hepsini inceliyorum ama bunun cevabını tam olarak öğrenemedim.

• @Ozannc79 tekrar merhaba. Demekki Abu Dabi'de Dubai'den daha çabuk çalışma izni çıkıyormuş. Bence sizin burada yapmanız gereken şey bir an önce oturma ve çalışma izninizi alıp BAE'ye dosya taşımaya uğraşmak (diğer ülkelere mail atmayı da kesmeyin). Yalnız şurası önemli: BAE'deki ABD Konsolosluğu'na oturumunuzu aldıktan sonra "BAE'de oturumumu yeni aldım." tarzında bir yazı sakın ha yazmayınız. "Benim BAE'de oturum iznim var ve yasal olarak da BAE'de çalışıyorum." diye bir yazı yazınız. Oturum izninizin yeni olduğunu bırakın onlar görürse görsün, siz yazmayın. Çünkü bazı konsolosluklar oturum izninizi de uzun süreli (geçmiş ve gelecek olarak) görmek isteyebiliyorlar. Bunlardan biri de geçen yıl Priştine'deki ABD Konsolosluğu'ydu. Benim başıma geldi. Oturum ve çalışma izni aldığım halde dosyamı taşımamışlardı. Bu izinlerimi yeni almıştım o zamanlar. BAE'deki Konsolosluğun mülakat performansını tam olarak bilemem.

• donotereply başlıklı bir mail gelmiş. mail içeriğinde case numberım yazıyor ve göçmen vize randevu kaydını yapın yazıyor. Bu kısmı nasıl yapacağız?

• @Aslı-Uslu aisten kayıt yapıcaksınız sistem henüz açık olmayabilir 1-2 haftaya kayıt oluşturabilirsiniz o durumda

• @Emre-Kurtulmuş anladım. gelen mail de "Kayit surecini tamamlamadiginiz için" bu bahsettiği ais kaydı o zaman değil mi?

• @heydancen öncelikle forum kuralları gereği sürecinizi imzanıza taşımanızı öndeririz.

• @CANBILBEY bebeğinizin mülakat mailinde olmamaı sorun değil, eğer ona da DS260 doldurup kendi formunuzu da aeklediyseniz sorun olmaz.
    bebeğinizle birlikte gidin mülakata..
    forumuzda ne gibi değişikilikller yapacaksınız? "önemli" dediğiniz değişiklikler nedir?

• @Beykentli "Size Ankara'dan mülakat %99,99 gelmez." şeklinde youmlardan kaçınmanızı rica ediyorum.
    eğer elinizde hangi dosyalara mülakat geleceğine dair bir evrak ya da bilgi varsa forumdan yayınlayın da insanlar ona göre süreci için masraf etsin ya da etmesin.
    forumda vereceğiniz tavsiyeler eğer genele yönelikse burada sadece tavisyede bulunabilirsiniz.
    yaptığınız yorumlar lütfen bu yönde olsun.

• @madeby konsolosluk sizden sponsor istemediğiyse bunu yapmayın.
    bu size yarardan çok zarar verir.

• @Aslı-Uslu forumdaki başlıkları okuyarak yapacaksınız.

Benzer Başlıklar

• 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • 33 Oy
    11k İleti
    783k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k