F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)
-
@Zeyno Hayirli olsun
-
@oprmngr Teșekkür ederim🙂
-
@Zeyno, içinde söyledi: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)
Merhabalar @crazycells. Biz interview mail ini aldık dokrandevusu bakarken "DS 260 formunu son 6 ay içinde güncellediğinuzden emin olun" șeklunde bir not vardı. Bizim sponsorun adresi değiști. İș değișikliği oldu. Șuanda ceac deki hesabımızda doldurduğumuz DS 260 formu uzerinde mi değișiklik yapmalıyîz. Öyle bir durumda sorun olur mu? Doğrusu ne yapmak gerektiğini bilmiyoruz. Veya nereden bilgi alabiliriz. Teșekkürler šimdiden.
Bilgi veya deneyimi olanlar varsa onlardanda bilgi alabilirsem çok sevinirimBen de aynı yerde tıkandım konsolosluğun sitesinde şu numaradan (+90-850 390 2884) yardım alabileceğimiz yazıyor aradım ama tatil nedeniyle görüşemedim haftaiçi tekrar denerim. Hem PTT şube kaydını yapamadım hem de doktor randevusunu.
-
@barisk Ben de Ptt kaydini yapamadim.Doktor randevusu icin 15 20 gün daha beklemek gerekiyor sanırım.Bir de herkes için ayrı ayrı kayıt olmak mı gerekiyor yoksa bir kişi yeterli mi bilmiyorum.
-
@eeken sizin ile aramizda 1 gun var , Muhtemelen randevu tarihimizde ayni zamana denk gelir , Hadi hayirlisi
-
@Zeyno Merhaba. Hayırlı olsun öncelikle.
Geçen sene abim ABD vatandaşı oldu. Kardeş sponsorluğu için hangi belgeleri hazırlamam gerekiyor ve bu belgeler ile nasıl başvuru yapabilirim ? Bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler..
Hayırlı olsun tekrar.
Egemen
-
@oprmngr Bu ay belli olur ilerleyip ilerlemeyeceği. Bana yine uzun bir süre sabit kalacakmış gibi geliyor :/
-
@Egemen-0 merhaba. Teșekkür ederim. Kaynım yapmıștı bașvuruyu. I 130 formunu doldurduğunu hatırlıyor. Çok uzun zaman önceydi. Fakat ben yıllardır șuradan takip ediyorum.Tüm süreç açîklanıyor adım adım
-
Merhaba,
Nişanlımın ablası ABD vatandaşı oldu, kardeşi için oturum izni almak istediğini bize söyledi. Biz de bu konuda gayet hevesliyiz. Profesyonel yardım da almayı düşünüyoruz.
Ben ne kadar bu sürecin çook uzun seneler süreceğini bilsem de başlangıçta kafamda bir sorum var. Nişanlım ile yazın evleneceğiz, evlilik durumu oluştuktan sonra eğer eşiniz green card sahibi olursa kocası olarak ben de hak sahibi olabilir miyim? Yoksa benim için bambaşka bir süreç mi bekliyor? -
@Kurt-Knispel Vatandasliga gectikten sonra sizde basvuruda bulunabilirsiniz.
-
@Kurt-Knispel Sizde eşinizle aynı anda green kartınızı alıyorsunuz
-
Ben f4 basvurusu bulunmak icin vatandaslik gerekli demek istemistim. Evet esiyle birlikte green kartini alir.
-
@Zeyno Çok teşekkür ederim.
Umarım hayırlısı ile sonuçlanır. İyi günler..
-
Çok kısa bir sorum var.
10 yıllık ABD vizem var. Çalıştığım firmamızın New York'ta ofisi var. Ve iş icabı sürekli Amerika'ya gidip geliyorum. Şayet ABD vatandaşı abim sponsorluk için başvuru yaparsa bu ABD'ye giriş çıkışımı etkiler mi?
-
@Egemen-0 Giriş çıkışı etkilemiyor. 2007’de F4’e başvurduk, 2016da B1B2 vizem bitene kadar bir kaç kez giriş çıkış yaptım.
-
@Egemen-0 Etkilemez biz uc kez giris yaptik 2014 -2016-2018
-
@eeken Çok teşekkür ederim.
-
İlerleme yine bir aylıkmış. Bu ay değişim olmadı 😕
-
@eeken maalesef bize randevu Temmuz ayi gibi gelir diye umut ediyorum
-
@oprmngr Geçen yıl gibi olmasın, yaza kadar ilerlesin en azından, ümidim o yönde. Gerçi yaş oldu 44, bu yaştan sonra nasıl sıfırdan başlanır onu da hiç bilmiyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum