DV2019 bekleme odası
-
mülakat tarihi almayı bekliyorum bu ay sonuna kadar ama hükümet kapanması vs gibi durumlar engel olucak sanırım daha önce de sormuştum şubat için mülakat verilen var mı ?
-
@berkergn13 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
mülakat tarihi almayı bekliyorum bu ay sonuna kadar ama hükümet kapanması vs gibi durumlar engel olucak sanırım daha önce de sormuştum şubat için mülakat verilen var mı ?
Türkiye'den sanırım kimse daha şubat için mülakat tarihi aldığını zannetmiyorum. Bugün, yarın veya pazartesi alırız. Ayrıca, KCC çalışıyor herhangi bir kapanma söz konusu değil -
@dreambig benim de numaram 7xxx umarım alırız bu 3 gün içinde. eğer alamazsak marta kalmış mı oluyor ?
-
@dreambig 8500lerin şubata randevu aldığını 6000lerin hala alamadığınü biliyorum. Sitenin eski bir üyesinden öğrendim
-
@crazycells bu forum çizelgesi nasıl güncelleniyor?
-
@nevergiveup DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
ABD Ankara büyükelçiliğinden açıklama geldi...
https://www.haberturk.com/son-dakika-abd-den-vize-aciklamasi-2274094@rüzgar DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Daha önce açıklama yapmıştım dogru bilgi için sitesine bakın lütfen Haberin tarihi (22 Aralık 2018) bizimkilerin aklı başına yeni geldi haber yapıyorlarŞöyle bir açıklama yapılmış.
ABD Ankara Büyükelçiliği ve Türkiye'deki Konsolosluklar
Acil Duyuru – ABD’de Federal Hükümetin Kısmen Kapanması (22 Aralık 2018)ABD’de federal hükümetin ödenek yokluğu nedeniyle kısmen kapanmasına karşın, Türkiye’deki ABD Misyonu’nun Konsolosluk bölümlerinde vize ve ABD vatandaşlık hizmetleri verilmektedir. Vize hizmetleri ABD Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu’nda; ABD vatandaşlık hizmetleri ise ABD Ankara Büyükelçiliği, İstanbul Başkonsolosluğu ve Adana Konsolosluğu’nda devam edecektir.
Yazının devamı için sitesine bakınız :https://tr.usembassy.gov/tr/acil-duyuru-abdde-federal-hukumetin-kismen-kapanmasi-22-aralik-2018/
-
arkadaşlar 'you have been randomly selected..' sayfası güncelleniyor değil mi mülakat verilince ???
-
Ewt orda mulakat tarihi yaziyor @berkergn13
-
@karadenizden DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@dreambig 8500lerin şubata randevu aldığını 6000lerin hala alamadığınü biliyorum. Sitenin eski bir üyesinden öğrendim
ewet haklısın 8xxx lerden gruba üye olanlardan bir kaçı kişi randevu aldı. Ama genel olarak 6600-8800 arası randevu sayısı çok az kaldı. Bana KCC den supported dokümanların onayı 19 Ksım da geldi. Muhtemelen DS-260 ve SDs 15 Kasım'dan önce onay alanlar Ocak ayına mülakat tarihi aldılar. 5 Kasım'dan sonra onay alanlar Şubat'a kalacaklardır. Diğer ülkelerden şubat için de mülakat tarihi alanlar var . Alfabetik olarak Türkiye sonlarda yer aldığı için ay sonunu buluyordur diye yorum yapıyorum veya kendimi ikna ediyorum. Şubatta mülakat tarihi alacağımıza inancım var.
-
supperted dökümanların onay maili dediğiniz 'Records indicate you have submitted a complete... ' diye devam eden mail değil mi ?
-
@dreambig bana da şubat randevuları çoktan dağılıp bitmiştir gibi geliyor. Bu ay içinde Subata randevu alan varsa Turkiyeden 8000lerde dağıtılmıştır herhalde
-
@berkergn13 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
supperted dökümanların onay maili dediğiniz 'Records indicate you have submitted a complete... ' diye devam eden mail değil mi ?
ewet
-
@lordbolton İmla düzeltmesi için teşekkürler ..::)) Elbette her yerle irtibata geçiyorum ancak şans işte tembeli var işini düzgün yapanı var yapmayanı var..!
-
@grslarc aynen haklısınız umarım en kısa zamanda işler rayına oturacaktır.
-
@the-black-eagle DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells ben tam olarak anlamadım. Ne zamandan sonra yani. Arkadaşın belirttiğine göre numarası 19binlerde ve dosyayı eylül ayında submit etmiş. 2 ay sonra kcc den mail almış. Ben haziran başında submit ettim ve numaram 18binlerde. Doğal olarak bize de gelmiş olması gerekmiyormuydu. 6 ay oldu bizimkisi. Mail atalımmı atmayalımmı. Attuk diyelim dezavantajımı olur. Tereddüt ettim şimdi böle yazınca :)
sizin icin dezavantaji yok tabii ki :) lakin herkes surekli KCC'ye email yazip durumunu sorarsa, KCC kendi yapmasi gereken isleri aksatmaya baslar. Dolayisiyla bir sorun olmadan -ki bence sizin durumunuzda bir sorun yok- KCC'ye email gondermemenizi tavsiye ederim. Bence birkac ay gecmeden telaslanmanizi gerektirecek bir durum yok.
-
@onrozr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Sayın @crazycells son dönemde forumda kcc mail gönderimleri ve case number ların current olmasına rağmen mail gelmemesi üzerine bir çok tartışma bulunmakta,yukarıda sayın @mel kcc den kendisine mail gelmemesine rağmen mail yönlendirdiğini yazmış,bu konuda forumda bir bilgi kirliliği bulunmakta,konunun aydınlanabilmesi yalnızca sizler gibi konunun ehli kişilerin bizleri yönlendirmesi ile olabilir,bizde kcc mailini beklemeden mail yönlendirelim mi?destek rica ederim
Merak etmeyin sayin @ONROZR , durumunuzda bir sorun yok. Sadece beklememiz gerekiyor, durumunuzda acik bir sekilde sorun olduguna emin olmadan KCC'ye email gondermenize gerek yok. Fakat tabii ki KCC'ye email gondermeniz surecinize bir zarar vermez. Arkadaslar biraz tezcanli, fakat surekli her asamada KCC'yi emaillerle herkes mesgul ederse, KCC zamanini emaillere donus yaparak gecirmek zorunda kalir. Eger sizden yuksek numarali ve sonradan DS260 formunu gondermis kisilere email gelmediyse, bir sorun yoktur. Eger bu sekilde bir ornek gorurseniz bir ay beklemenizi tavsiye ederim, eger 1 ay boyunca yine email almazsaniz o durumda KCC'ye email gonderebilirsiniz, ama bu emaillesmenin ben dosyada bir degisiklik yaptigini nerdeyse hic gormedim.
-
@lordbolton DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar aklıma hep bir şey takılıyor ABD ye ilk girdiğimizde dil bilmiyorsak havalimanında ki memurlarla nasıl anlaşacağız birebir yaşayan var mı bu durumu?
Su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/gocmen-vize-ile-abd-ye-ilk-girisEger hicbir sekilde anlasamazlarsa ayni ucaktan hem Turkce-hem Ingilizce bilen birinden cevirmenlik yapmasini istiyorlar.
-
@panda33 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba. Sorum ucus planlamasiyla ilgili. Iki ucus arasi baglanti suresi azda olsa, Frankfurt veya Londra uzerinden farkli havayoluyla gidersem ara noktada transit vize sorarlar mi ? Schengen vs gerekir mi yoksa alanda satin alinabilir mi Turkiyedeki gibi ?
Eger gerekiyorsa onceden almalisiniz transit vizeyi, havalimanindan vermiyorlar genelde. Ama sayin @VolkanU 'nun dedigi gibi farkli ucak sirketlerini kullanarak da aktarma yapmaniz mumkun, zaten ucak sirketleri bereber calismiyorsa oyle bir aktarma ucagi alamazsiniz. Eger ilk ucaginiz sizden dolayi kacmadiysa ve aktarma ucusunu kacirirsaniz sizi icinde bos koltuk olan ilk ucaga yonlendiriyorlar bu arada.
-
@berkergn13 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@the-black-eagle kcc den mail gelmiş gibi istenilen evrakları burda herkesin yolladığı şekilde yolladım
KCC email gondermeden, belgeleri gondermenizi tavsiye etmem. Size sira gelince email alirsiniz zaten.
-
@mardin47-47 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@cisilhayat geçen yıl bu mail olayı varmıydı acaba yoksa bu yıl mı başladı şansımıza küselim o zaman bekleyeceğiz
hayir, bu yil yeni basladi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum