DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@dkagan55 ben de yaklaşık 40 ülkeye mail attım, henüz olumlu dönüş almadım.Sanırım henüz olumlu dönüş alan olmadı.
-
@gucarslan hocam abd sinovac aşısını kabul ediyor mu?
-
@Gupse , benim anladığım , KCC deki dosyalarımızın konumları TIP4'e
dönmeden dosya taşımaya çok yanaşmayacaklar. Telegramdan da bazı yabancı grupları da takip ediyorum bizim forum kadar ayrıntılı olmamakla birlikte . KCC nin istediği şartları sağlamayıp da ( Oturum, vatandaşlık vs..) henüz dosya taşıyana rast gelmedim. Aralıklarla havuzu genişleterek mail atmaya ve araştırmaya devam edeceğiz. Şu aşamada yapabileceğimiz pek de bir şey yok. -
@dkagan55 Dosya konumundan ziyade, iş yüklerinin durumuna göre karar verecekler.Ocakta ceac verileri yayınlandıktan sonra ilerleyen aylarda yardımcı olacak konsolosluk çıkacaktır diye umut ediyorum.
-
@hsn-kartal Hocam ben ekim ayı bittikten sonra bir kaç tane mail attım, bir beklentim yoktu zaten sürecin başında ama yine de reaksiyonu görmek istemiştim. Nitekim yazdığım üç yer de o aşamada kabul etmedi. Hepsinin yazdığı da sadece kendi vatandaşlarına randevu verdiği idi. Artık 1 Ocak itibariyle konsolosluk performanslarını takip ederek, aktif olma durumumu beklemeden dosya taşımaya çalışacağım. Schengen vizem var uzun süreli; gerekirse tüm evraklarımı hazırlayıp çat kapı randevu almaya çalışacağım o kadar yol geldim, siz beni almadan gitmiyorum diyeceğim. Contayı yaktım.
-
@aura bazı konsolosluklardan auto reply maili geliyor mailiniz bize ulaştı gibisinden. Bazen de talebinizi anlamadıkları için garip cevaplar verebiliyorlar. Genelde birkaç gün sonrasında talebinizi cevaplıyolar. Sürekli mail atmak çok mantıklı olmayabilir.
-
@Aslı-Uslu 7.2 de mülakatınız var ve tabloya bilgi girmemişsiniz neden acaba
-
@Aslı-Uslu ilk başvurudaki hatalı bilgi vermeniz.
evli olduğunuz halde bekar, çocuğunuz olmadığı halde çocuğunuz olması vb.
yoksa kapı numaranızı yanlış yazdığınız diye kimse size red vermez. -
@kutaykc bilmem, açıp bakın sitesine.
bana hiç nasip olmadı göçmen vize mülakatına girmek.. -
Merhaba, acaba interview'dan ne kadar zaman sonra pasaportu gönderiyorlar yaklaşık olarak?
-
@gucarslan :) sağolun
-
@gucarslan anladım doğru söylüyorsunuz, teşekkür ederim.
-
Merhaba, galiba Almanyadaki adli sicil kaydım mülkata yetişmeyecek. Türkiyedekini teslim edeceğim . Böyle bi durumda eksik belge halinde nasıl bir prosedür oluyor?
-
Mülakat dokümanlarını sadece mülakata giderken kağıt olarak yanımızda mı götürmemiz gerekiyor yoksa mülakat öncesi online submit etmemiz gereken bir platform bulunuyor mu?
-
@gucarslan merhaba
sureci imzaya taşidim -
@Summer-0 merhaba 13 Aralık'ta mulakatim vardı. 14 Aralık'ta pasaportuma vizem basılıp kargoya verilmişti. istanbuldaki şubeden Bugün vizemi aldım.
-
-
Merhaba, greencard talihlisiyim. Mülakat günüm belirlendi sorum şu: ds-260 formunda eğitim bilgisi kısmında lisans diplomamı ekledim ancak gönderdikten birkaç ay sonra yüksek lisans eğitimime başladım bu durumda mülakat anında yüksek lisans öğrencisi olduğumu belirtmem gerekir mi ? Ya da tekrar dosyamı açtırıp öğrenci belgesi ekletmeli miyim? Teşekkür ederim :)
-
54XX yazıyorum ama gözükmüyor xx gözüküyor
-
@Summer-0 Sadece yanınızda götürüyorsunuz. Evrakların hem aslı hem de fotokopileri bulunsun yanınızda.
Mülakat gününü imzanıza ve excele işlemeyi unutmayın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum