TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
-
@pirilparlak tatil günlerinde de sonuç aldık. Bizim pazar gunuydu onayin sisteme dusmesi. Basvurular eger sistem uzerinden bir kisi degil bir yapay zeka tarafindan da aciklanabiliyor da olabilir. Siz masraf olsun istemiyorsaniz 2 ocakta burda olacaksiniz. Son gune birakmaya gerek yok. Hastalik olur rotar olur tahmin edilmez aksilik olabilir. Bir gun oncesi en sagliklisi🙏🏻
-
Benim merak ettiğim bir konu var, bilen birileri yardimci olursa cok sevinirim.
Ben vizemi vize sirket araciligiyla aldim. Onlarin bi account varmis oradan basvuru yapiyorlarmis butun musterileri icin. Simdi bu owp icin ben kendim yeni account olusturup oradan bir basvuru yapsam olur mu?
Ya da nasil ilerlemem lazim?
Adamlar bilmiyor nasil yapacaklarini acikcasi onlara da birakmak istemiyorum.Ozetle soeum su Kendim sifirsan bi account acip owp icin basvurusu yapsam olur mu?
-
@pirilparlak Seda Hanim merhaba,
Rahatsiz ediyorum kusura bakmayin. Size kisa bir sorum olacak, yardimci olursaniz cok mutlu olurum.
Ben turistik vizemi bi vize sirketi araciligiyla aldim, onlar bir hesap uzerinden benim basvurumu yapmislar. Vizemi aldim her sey tamamlandi.
Bu ts2023 owp basvurusu icin ben yeni bir hesap actim, oradan basvuru yapsam olur mu? Yoksa vize sirketinden mi başvuruyu yapmasini istemeliyim -
@Seda-Uysal-Avcı dedikleriniz doğru ve son zamana bırakmamak lazım bu tarz işleri. Biraz erkenden halletmek her zaman iyidir. Atasözleri bile söylenmiş bunlarla ilgili. Sona kalmamak lazım her işte. Acaba bir uzatma daha olabilir mi ? İlk zaman 25 eylul son tarih olarak belirtmişlerdi sonra 03 ocak 2024 uzatıldı. Acaba bir uzatma daha yaparlar mı ? Buyuk bir supriz olur tekrar uzatırlarsa
-
@abdlkdr-ince34 merhaba kendiniz basvuru yapabilirsiniz.Hatta youtube TS2023 basvurusu ile ilgili videolar var onlarida izlerseniz basvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
-
@abdlkdr-ince34 tabii ki olur. Ircc hesabı açıp doldurmaya başlayın başvurunuzu. Kanada ya gidince online submit edersiniz
-
@mrme12 tesekkur ederim!
-
@ikizbabasi cok tesekkurler!
-
merhaba, @abdlkdr-ince34 farklı bir account açarak devam edebilirsiniz. Benim ilk başvurumu dsnışman yaptı diğer başvurularımızı kendimiz yeni bir hesapla yaptık.
-
@abdlkdr-ince34 merhaba, farklı bir account açarak devam edebilirsiniz. Benim ilk başvurumu dsnışman yaptı diğer başvurularımızı kendimiz yeni bir hesapla yaptık.
-
@summer-vacation Tekrar bi uzatma olmaz diye düşünüyorum. İlk başvurudaki uzatma olmasının en büyük sebebi avukatların sonuçların çok geç gelmesini göstererek işi yargıya taşımalarıydı.
-
@Seda-Uysal-Avcı cok tesekkur ederim
-
@xkira7 bundan sonraki beklentimiz bu 3 yıllık oturum ve çalışma izni ile kolay bir şekilde pr -kalıcı oturuma geçiş yolları veya tekrar üç yılın uzatılması olacaktır. Umarım kanada bununla ilgili ilerleyen zamanlarda supriz ve herkesi sevindirecek haberleri duyurur. Üç yıl sonra tekrar desteklerini devam ettirir.
-
tekrardan cok teşekkürler cevaplariniz icin. Baska bir sorum daha var.
Kanada da hiçbir tanidigim yok ve başvuruda adres olarak 1 ay kalacağım airbnb adresi vermek mantıklı gelmiyor, adres konusunu nasıl çözebilirim?
nasıl bir yok izleyebilirim, daha once bu konuyu tecrübe etmiş birileri bana fikir verebilir mi? -
@abdlkdr-ince34 virtual mailbox hizmeti veren yerler var.
-
@abdlkdr-ince34 başvuru online onaylandıktan sonra posta ile adrese gelecek olan work permit belgesi önemli çünkü o belge ile service canada ofislerine gidip sin numarası alınıyor. İşe girişte bu sin numarası gerekiyor. postada kaybolma veya teslim alınanama durumlarında galiba tekrar gönderilmesi için talep yapılıyor ama uzun bir zaman alır. Bir şekilde posta ile teslim almaya gayret edin. Önemli bir belge ve kaybolmaması lazım. Kişisel bilgilerinizide içerdiği için size özel bir evrak. Teslim alınması önemli. Aynı şekilde sin numarasıda önemli ve sadece size özel başkaları ile paylaşılmaması gerekiyormuş.
-
Askerlik gorevini yapan erkekler icin bir soru,
5710 formununun 4. kismindaki sorusuna military service yaziyormusunuz.? -
@ultraking Halen netice çıkmayanlar var. Galiba süreç bayağı uzun bu son zamanlarda. Önceden kısa sürece çıkıyormuş
-
@Seda-Uysal-Avcı
Kalıcı oturum için express entry başvuru yöntemi var ve bu puanlama sistemini içeriyor. Niteliklerinizin karşılığında size toplam bir puan veriliyor.
Belli zamanlarda ( sanıyorum iki-üç haftada bir kere ) taban puan açıklanıyor.
Eğer puanınız bu taban puanda veya bundan yüksek ise pr kalıcı oturuma başvuru için davet alma ihtimali oluyor. Aldıgınız bu davet ile pr kalıcı oturuma başvuru yapabiliyorsunuzYıllara göre açıklanan taban puanlar ( ortalama taban puan 500 ve üzeri gibi. Yani bu puana sahip olmak kolay değil. ):
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.htmlNiteliklerinize göre alacağınız puanlar :
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/criteria-comprehensive-ranking-system/grid.htmlNiteliklerinize göre kaç puan alacağınızı otomatik hesaplama :
https://ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp -
Kasımda başvurup hala cevap alamayan var mı TS2023'e ? Gelip gelmemekte kararsızım, süreç 3 haftadan uzun olur mu dersiniz ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum