Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
3.2k 156 238.3k 173

Benzer Başlıklar

• EB-3 vizesi aldıktan sonra ABD'ye giriş-çıkış yapmak

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    5
    2 Oy
    5 İleti
    941 Bakış
    S
    @tufank Tesekkurler Hocam simdi I 140 iptal mi geri cekildimi ne durumda dir amerikadaki avukata mail attik bakalim ondan gelecek cevaba gore ilerlemeye devam edecegiz
  • 0 Oy
    1 İleti
    647 Bakış
    LtEmirhanL
    Merhabalar! Görüşmeyeli bir süre oldu. Başlıkta belirtildiği üzere EB3 vizesi yada durumuma uygun bir vize türü ile ilgilenmekteyim. Lisede Elektrik-Elektronik teknolojisi bölümünden mezun oldum ve bu alanla ilgili yeterli eğitim ve bilgi birikimine sahip olduğumu düşünüyorum. Okuldan mezun olduğumuzda, tarafımıza ustalık belgesi olarak da geçerli olan bir İşyeri Açma Belgesi düzenleniyor. Tarafınıza yönlendirmek istediğim sorular şu şekilde: 1-) Herhangi bir aracı firmaya gerek kalmadan bir iş nasıl bulabiliriz? 2-) Alanım ile ilgili elde ettiğim işyeri açma belgesinin ABD'deki işverenlerin başvurumda beni öne çıkarmalarını sağlayabilir mi? 3-) Hangi vize türü durumuma daha uygundur? Deneyimlerinizi, bilgilerinizi ve düşüncelerinizi paylaşarak bu konuda tartışalım. Kıymetli görüşlerinizi merakla beklemekteyim efendim.
  • 7 Oy
    5k İleti
    370k Bakış
    P
    @gunduzguleryuz teşekkürler:(
  • ABD'de zanaat ile EB1 veya O1 vizesi almak

Kilitli İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    Emir ZenginE
    @Rhonster, içinde söyledi: ABD'de zanaat ile EB1 veya O1 vizesi almak @Emir-Zengin sorularınızı ilgili başlıklar altında sormanız gerek https://yesilkartforum.com/forum/topic/105/o-olağanüstü-yetenekli-kişiler-vizesi?_=1629067776337 Teşekkürler bulamamıştım.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k