EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
-
-
@btek14 1 aylık ilerleme ile gönüllerimizi fethetti. 🙂
-
@selamibasaran :) di mi?
ayrica muhtemelen yine Filing date baz alacaklar gibi zaten. diger kisimlarda da cok ilerlemeler yok cunku. -
@btek14 other workers kategorisinde A tablosu 1 aylık bir ilerleme ile 01SEP2020 olmuş. B tablosu sabit kalmış.
3rd kategorisinde ise A tablosu 01DEC21 den 01AUG22 e gelmiş. Fena değil. B tablosu sabit kalmış yine.
USCIS bizi de gör, biz garibanları da sevindir, ötekileştirme lütfen 🥺
-
@btek14 her ay 1 ay ilerletse arada da şöyle 2-3 ay ilerletse bana uyar. 😁
-
@selamibasaran hocam umarim hepimizi mutlu edecek kararlar alinir oncelikle LC bekleyen su mazlumlar sevinir insallah :)
sakasi bir yana USCIS kanadinda hizlanma var, onceligi AOS'e vermisler gibi gozukuyor ama kisa surede genel olarak tum islemler hizlanir diye umut ediyorum. -
Tahmin edildigi uzere Tablo B'ler kullanilacak Ocak 2024 icin.
-
Arkadaşlar merhabalar.Bugün itibariyle sürecimi başlatmış bulunmaktayım.
Formu doldurdum.
Şimdiden başlayanlara ve başlayacaklara sabır ve kolaylık diliyorum.Herkes gönlünde ki hayallere kavuşması dileğiyle :) -
@kngslyr06 hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz. sürecinizde başarılar diliyorum.
-
@kngslyr06 hayırlı olsun su gibi geçsin süreciniz
-
Bu ileti silindi! -
@tufank Teşekkür ederim hepimize umarız.
-
@mesut1905 Teşekkür ederim :)
-
@kngslyr06 hayırlı olsun. En kısa sürede lc doldurulur ve pd kuyruğunda yerini alırsın inşallah.
-
@selamibasaran Teşekkür ederim hepimizin süreci çok çok hızlı ve kolay olur umarım.
-
@kngslyr06 .hayırlı olsun .bol sabırlar :)
-
@kngslyr06 Hayırlara vesile olsun inşallah. Aracı firma ile mi çalışıyorsunuz?
-
@deckerloki Teşekkürler hepimize :)
-
@itsmytime Teşekkür ederim. Doğrudur evet.
-
@deckerloki perm süreciniz bitmiş. LC doldurulmadı mı hala?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum