Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist vizesi için en erken tarih?


Benzer Başlıklar

  • Ailece Turist Vizesi Başvurusu ve Çocuğumuzun WAT Başvurusu

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    Y
    Merhaba, 4 kişilik bir aile olarak Eylül 2024 gibi Amerika'ya turist vizesi ile gitme planımız var ve 2024 Mayıs ayına randevumuz var. Ancak oğlumuz da bu sene 2023'te Work And Travel'a başvurmak istiyor. O'nun Work And Travel'e başvurması, bizim ailecek Tursit Vizesi başvuru sonucumuzu olumlu veya olumsuz nasıl etkiler? Planımız şu: Work and Travel'e kabul edilirse 2024 Haziran gibi gidip, Ağustos sonunda TR'ye dönecek ve bizim de ailecek turist vizemiz onaylanırsa 2024 Eylül sonu gibi US'e gideceğiz.
  • Bebek için turist vizesi

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    973 Bakış
    ?
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2001/14-yaşından-küçük-çocuklar-için-b1-b2-başvuru-süreci?_=1670221835224 bu konu başlığını okuyun lütfen detaylı bilgileri bulabilirsiniz.
  • 1 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    G
    @ahmetselim02 Merhaba bu islemi yaptiniz mi? Sonuclari nasil oldu?
  • Esnaf iken Turist Vizesi Almak?

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    12
    1 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    DustyBlueD
    @truelove Esnaf İken Vize Almak? içinde söyledi: @suprasailor Esnaf İken Vize Almak? içinde söyledi: @truelove Merhaba, https://www.youtube.com/watch?v=sB2mjucJqYU linkte bulunan videodaki arkadaşın amerika vizesi almasındaki hikaye aslında sizin mesleğiniz ile örtüşüyor. Bir izlemenizi tavsiye ederim. Bende sizin gibi esnafım 5-6 yıl önce vize başvurusu yaptım ve vize vermediler. Gerekçe olarak avrupada bir kaç yere gidip gelmemi tavsiye ettiler. Çünki pasaportum bom boştu. Şimdilerde bayağı doldurdum aslında fakat tekrar başvuru yapmaya cesaret edemedim. Sizin başvuru sonucunuzu merak ile beklemekteyiz. Herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda. Saygılar. Video linki için teşekkür ederim fakat gördüğüm kadarı ile arkadaşın durumu benden çok daha farklı. Açıkcası benim vize ile ilgili çok bir beklentim yok. En azından kendimi çok fazla şartlamadım :) Vize alabilirsem 2 haftalık güzel bir tatil yapıp dönmeyi düşünüyorum, olmadı vizesiz bi ülkeye giderim :) Salı günü sonuç ile ilgili bilgilendirme yaparım :) ne oldu vizeyi alabildiniz mi hocam?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum