K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@tugbaesc anlık bitiyo. Yani saat bile değil.
-
@tugbaesc bende bekliyorum 1 aydır. ama maalesef. umuyorum yakın tarihte açılır.
-
@sltn youtubede verileri paylaşan sayfalar var. Bende kendi sürecimi takip ediyordum. Şu an 2022 kasımdan 400 500 dosya var. Bu sayı her hafta düşecektir. Sizde o sayfaları inceleyebilirsiniz… her hafta kaç dosyanın onaylandığını ve hangi aylardan onaylandığını gösteriyor.
-
Randevuya giren arkadaşlar I-134 Formunu islak imzalimi istiyorlar yani amerikadan buraya kargolattinizmi? yoksa mail olarak alip ciktisinimi goturdunuz?
-
@tncymz teşekkür ederim 😉
-
Merhabalar, Ankara'dan aylardır randevu almaya çalışıyorum ancak maalesef henüz alamadım. Başvurumuzu yapalı 1.5 seneyi geçti. Vize ücreti ödemesini randevu tarihi seçebileceğimiz zaman mı yapabiliyoruz sadece... Vize ücreti ödemesi yapmadığım için mi tarih seçtirmiyor bana anlayamadım...
-
@DOGANLEYLA
Saat kaç gibi açıldı acaba -
@someone O pek belli olmuyo maalesef net olarak şu saatte açılır diyemem. Sadece [email protected] adresine düzenli olarak mail atın lütfen bikaç randevu bekleyen arkadaşla toplu şekilde mail atıyoruz. En azından unutturmamak adına. sizde atarsanız göz önünde bulunmuş oluruz...
-
@venuscat evet. Açık randevu bulduğunuz anda ödeme yapabiliyosunuz.
-
@sltn trackmyvisanow.com bu sayfadan kontrol edebilirsin sultan düzenli olarak hangi ayın dosyalarını incelediklerini.
-
@DOGANLEYLA siz ne kadar zamandır randevu almayı bekliyorsunuz, yani anlık bitiyor ise nasıl olacak anlamadım, 8 ay da sürebilir bu süreç, 5 yılda?
-
@DOGANLEYLA bende şimdi email gönderdim. Umarım yakın zamanda açarlar ve bu süreci de bitirmiş oluruz.
-
Arkadaşlar şu an bazı arkadaşlar randevu sistemini takip ediyoruz. Bir sorum olacaktı bilen biri yanıtlarsa sevinirim. Şimdi randevu bulmak için sık sık randevu sistemini takip etmemiz gerekiyor. Fakat geçmiş yorumlarda randevu sistemine çok giriş çıkış yaparsak sistem tarafından engel koyulduğunu ve bloke olabileceğimizi okudum. Böyle bir şey mümkün mü? Ban yersek randevu sistemini takip edemeyeceğiz.
-
Randevu buldugum zamani anlatayim sizlere arkadaslar. işimden istifa ettim. Hafta içleri sabah 8 den aksam 5 e kadar, 2 dakikada bir kontrol ediyordum sistemi. Tek işim buydu. 9. gün randevu acildi ve aldim. 25 dakika sonrada kapandi.....
-
@zeynepaydın
Selam peki tarih tam olarak neydi saat aralığı neydi acaba -
Arkadaşlar randevular açık. 14 Şubat için gün verildi. Lütfen acele edin
-
randevu acilmiş
-
Merhabalar herkese. Bugün şans eseri 14 şubat için randevu alabildim. Ama bazı sorularım var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
1* 08.11.2023 tarihinde dosyam Ankara US Konsolosluğuna ulaştı, o günden bu yana randevu bulmaya çalışıyorum. Nihayet bugün bulabildim.
İlk başvuruda doldurulan Form I - 129F üzerinde 4 ay geçerli olduğu yazıyor, 1 Şubat 2024'te expire olduğuna dair ibare var. Randevum 14 Şubat 2024'te, bu durumda ne olacak? Sorun teşkil eder mi?
2* Aşılar? E-nabız'de aşı geçmişim yok, aile hekimimle de görüştüm o da yaşım sebebi ile edevlet vs. sistemlerinde aşı geçmişim olmayacağını, varsa aşı kartlarımı getirmemi söyledi. Bu çok mümkün değil. Hangi aşıları tamamlamamız gerekiyor? Covid aşım var.
3* Doktor muayenesi; İstanbul'da ikamet ediyorum ama dosyam Ankara'da olduğu için oraya gitmem gerekecek ve anlaşmalı sadece 2 doktor görünüyor. İkisi de Ankara'da. Muayene süreci ve sonuçların çıkması çok sürüyor mu? Sağlık raporu süreci hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olabilirse çok sevinirim.
4* Şubata kadar askerliğim tecilli, yüksek lisans sebebi ile, buna ilişkin belge sunacağım. Muaf yazım olmadığı için sorun olur mu, tecrübesi olan aydınlatırsa sevinirim.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
@Handan-krks sanırım 20 dakika kadar süre verildi.
-
@tncymz sizin randevunuz ne zaman?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum