DV2025 Sohbet Odası
-
@hdemircanusa KCC'de dayıları vardır :)
-
@SUAT-GUNAY Abi bilmiyorum ama bütün şansını burada kullandılar , Muhtemelen gitmişlerdir hanımefendinin CN çok düşüktü
-
@hdemircanusa vallahi allah aynı şansı bize de nasip etsin o zaman :) önce sağlık sonra şans diliyorum böylesi...
-
@SUAT-GUNAY hahahahahah :)
-
@SUAT-GUNAY Onu ben mizahi amaçlı yazmıştım ama bilerek emekli yazdım yani yaşı 55-60 olanların çocukları zaten 18 üstü oluyor. Sanırım biri giderse de diğerleri aile birleşiminden faydalanıp 5 sene içerisinde vize alabiliyor diye biliyorum
-
Selam biraz geç kaldım sanırım :) . Umarım gerçekten isteyen herkese çıkar saygılar.
-
@newbie97 GC sahibi olan birisi gittikten sonra 6 yıl içerisinde ABD vatandaşı olabilir. Olduktan sonra kardeşleri ve anne/baba için GC başvurusu yapabilir ve bu başvuru da ortalama 8 yıl kadar sürmektedir. Yani çok çocuk, daha çok bekleme, daha çok inceleme :)
-
@newbie97 Bahsettğiniz gibi 8x lik bir şans durumu yok , 18 yaş altı başvuramıyor
-
Herkese günaydınlar , Herşey gönlünüzce olsun 🇺🇸❤️
-
Herkese günaydınlar dostlar. Emeğinizin karşılığını alabileceğinizi umduğunuz, ailenizle hafta sonu güzel zamanlar geçirebileceğiniz, kendinizden sonraki neslin adaletli bir güne uyanacağı güzel yarınlar sizin olsun..
-
@EasternStar anne, babaya olan greencard süreci 8seneyi bulmuyor, kardeş için olan süreçte 15 sene civarını buluyor.
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@SUAT-GUNAY Abi bilmiyorum ama bütün şansını burada kullandılar , Muhtemelen gitmişlerdir hanımefendinin CN çok düşüktü
Bahsettiğiniz @EzgiLera Ezgi hanım ise bir yıl kendisine çıkmıştı ama mülakat alamamışlardı pandemi sebebiyle, ertesi yıl da eşine çıkmıştı ve onunla vize alabilmişlerdi 🙏🏻 yine bir kaç sene öncesinde baba-oğula çıktığını biliyorum, yanlış hatırlamıyorsam babanın numarası daha düşüktü onunla mülakata girdiler, hatta aynı görüşmede babanın yeğeni de yıllar öncesinden babanın nüfusuna alınmıştı o da greencard alabilmişti. Çok etkilendiğim bir mülakat deneyimiydi☺️ Darısı tüm isteyenlerin başına 🙏🏻
-
Günaydın, iyi haftalar.
See you in Miami.
https://youtu.be/RYPdQIcygsc?si=6doBZgCiahorywCh -
@elektra hahahahahaah :)
-
@elektra GTA 6 çıkacak az kaldı. DV 2025'de de kazanamazsak Miami'yi anca oyunda gezeriz gibi :P
-
@celica 450 gb bir oyundan bahsediyoruz. İnternet hızın eğer 100 mbit altında ise 3 gün içinde indiriyorsun.
-
@Emre-Kurtulmuş Gönül isterdi ki 1-2 sene içinde hallolsun. Daha geçtiğimiz hafta 7 senedir GC bekleyen ABD vatandaşının annesi ile tanıştık. Ona avukatı 8 sene ortalaması 10 sene de olabilir demiş, bana da çok uzun bir süre gibi gelmişti :)
-
Gc kazandıktan sonra Amerika'da 5 yılın sonunda vatandaşlık alındıktan sonra Amerika'da benim gibi kalmayı düşünmeyenler var mı? Arkadaşım da gitti yasal olarak sonrasında şu an kaçak olarak kalıyor vatandaşlık aldıktan sonra İtalya'ya gitmeyi düşünüyor.
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hdemircanusa KCC'de dayıları vardır :)
Yok maalesef. Olsa, şimdiye başta kardeşim ve en yakın arkadaşım olmak üzere birçok kişiyi yanıma almış olurdum :)
Ama şansım var diyebiliriz tabi. -
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Evet, geldik, yerleştik. Tüm şansımı çekilişi kazandığımda bitirdiğime hiç inanmadım. Geldiğim ilk aylar biraz tökezleme yaşandı şansımda ama sonra topladı, kendine geldi.
1.5 yıl oldu yerleşeli. Forumda uzun zamandır tecrübe yazısı paylaşmıyordum ama bugün-yarın paylaşayacağım. Paylaştığımda okuyup siz karar verin bakalım bütün şansımı kullanmış mıyım kullanmamış mıyım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum