DV2020 bekleme odası
-
@sadikcagan ne işyapıyorsunuz ? egıtım nedır?
-
@chromium oyle düşünmeyiniz Bu gc lottery olayını hayatınızda olursa gelecek YENİ BİR ŞANS diye düşünün. Ama hayatınızı da bunun sonuçlarına göre karartmayın. En büyük değer zamandır. Esas önemli ve değerli olan yaşadığınız süredir, nefes almak, sağlıklı olmak ve kendinizi iyileştiren ve size iyi gelen şeyler ile uğraşmaktır.
Ben bir hayali gerçeğe çevirmeye gayret edeceğim. Yukarıda belirttiğim değerler olmadığı sürece hiç bir şeyin anlamı yoktur. Umarım hayaliniz vakit geçirmeden gelir ve gittiğiniz yeni dünyada mutlu olmayı başarırsınız. -
7 Mayıs'a 4.5 ay kalmış, hadi bakalım heyecanla bekliyoruz. :)
-
@redsat2000 hay ağzın bal yesin abi
İnşallah çıkar çok istiyorum -
@sadikcagan hayırlısı olsun kardeşim . Sen gönülden iste Umarım hayallerin olur.
-
@lordbolton liseye başlarken bi yakınım benim adıma doldurmuştu 1999 da ozaman mektupla başvuruluyordu
Askerden sonra 2008-2009 da başvurdum
Sonra evlendim aklımda yoktu çocuk olduktan sonra daha iyi şartlarda yetiştirmek istiyorum hem bizim için hem çocuğum için -
@redsat2000 abi çıkmadı diye umudum kayboluyor ama umutsuzlansam da her sene başburmayı düşünüyorum
-
@honesthope makine teknikeriyim sakarya üniversitesinden
2005 yılında mezun oldum
2017 de aof işletme lisanstan mezun oldum -
@sametbelli sayılı gün çabuk geçer :)
-
şafak çekelim 134
-
2020yi bekleyen arkadaslar 2021 de bu gunlere gulecekler vay be ne heyecan yapmisiz diyeceksiniz :))) ben simdi eski mesajlarima bakiyorum . ali abinin kafasinin etini yemisim resmen :))) abi nezaman giderum abi numara durumu ne olur :)))) tam 1 sene once amerikaya gidecez bu gunlere gulecez diyorduk geldik ve guluyoruz cidden oluyor yani isteyince :)) gecen sene turkiyede buralardan cikmiyorduk elimizde hesap makinesi hesap yapa yapa kafayi yiyecektik suan amerikada isten geldim ve foruma girdim vay be hayat garip :)))
-
@lordbolton mevcut durumdan bir çıkış olarak gitmeye bir kere niyetlenince zor oluyor :) yalnız işin kötü yanı bu Mayıs ayında çıkmazsa diğerine kalır, haliyle gitmesi 2 sene sonraya denk gelir ki o da seneye çıkarsa. O yüzden kendim de dahil olmak üzere; burada bekleyenlere nacizane tavsiyem kendimizi kaptırmamaktır.
-
@yekta merhabalar size soruk olcaktı olurda kazanırsam başlangıç seviyesinde bi ingilizcem var oraya gitsem bide dil okuluna başlasam ortalama ne kadar sürede çözerim dili ❓
-
@yekta DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
2020yi bekleyen arkadaslar 2021 de bu gunlere gulecekler vay be ne heyecan yapmisiz diyeceksiniz :))) ben simdi eski mesajlarima bakiyorum . ali abinin kafasinin etini yemisim resmen :))) abi nezaman giderum abi numara durumu ne olur :)))) tam 1 sene once amerikaya gidecez bu gunlere gulecez diyorduk geldik ve guluyoruz cidden oluyor yani isteyince :)) gecen sene turkiyede buralardan cikmiyorduk elimizde hesap makinesi hesap yapa yapa kafayi yiyecektik suan amerikada isten geldim ve foruma girdim vay be hayat garip :)))
Ahh hocam ahh, çıksa da heyecan yapsak. Amerika'da işimden çıktıktan sonra ben de gelsem foruma teşvik edici yazılar yazsam. Lanet şey sürekli pas geçiyor.
-
@ahmet-34 kazandıktan sonra 1 sene ortalama zamanın var çalışsan öğrenirsin ben şahsen öyle yapcam insan isterse her şeyi başarır
-
@ahmet-34 bence kendi adına dil konusunda bir seyler yap ingilizce işini upper intermediate yada intermediate seviyeye türkiyede iken getir. Geri kalanını orada hallet . (advance ve business english)
-
@ahmet-34 kazanin yeter hocam ingilizce sikinti olmuyor . amerikalilar uyumlu insanlar sizin yeni geldinizi biliyorlar ona gore hosgorulu yaklasiyorlar. yasaya yasaya ogreniyorsunuz dili merak etmeyin
-
Sağolun herkese teşekkürler inşallah kazanalım da gerisi gelir ben bi kaç tanıdğım var die yazıldım bekalım şuan hem çalışırım hemde dil okulu die düşündüm olursa iyi olur
-
eşimle beraber ilk kez başvurduk..bu zamana kadar neden araştırmadık ve neden bu kadar bekledik inanamıyorum..greencard çıkması çok zor bir ihtimal olmasına rağmen kendini çok fazla umutlandıranlardanım..çıkmazsa baya üzülücem sanki..herkese bol şans, dilediğiniz gibi olsun herşey
-
merhabalar, sorumu nereye yazsam bilemeyip buradaki sohbet ortamı dolayısıyla burada karar kıldım.. =) malum Türkiye'de spor alanında bir bakanlığımız, bakanlığa bağlı il ve ilçe spor müdürlükleri, gençlik merkezleri, belediyelerin spor işleri müdürlükleri gibi kurum ve kuruluşlar var.. peki Amerika'da spor nasıl yönetiliyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum